Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 451
- chevron_right
Hm, tiešām izklausās pēc slīkoņa..
tā, ka grabažnieka vāks ir krāsots bish vēlāk kā durvis..priedītis rakstīja: Bijām 6dien apsaktīt augstāk minēto eksemplāru. Visā visumā atiņš diezgan sakarīgs. Izbraucot sajūtas super. Autiņš stingrs salonā nekas nečab un negrab.bagažnieka vāks ideāls, sliekšņos arī nekāda rūsa netika novērota, bagažniekā pie akulumātora nelīdu. Bet durvju apakšas visas no iekšpuses saburbuļojušas, šofera durvis jau sākot no modinga vietas uz leju, pārējām durvīm arī abi apakšējie stūri saburbuļojuši. Tas kautkā baigi man apetīti uz šo nosita. Pats no motora daudz nesaprotu, bet līdzpaņemtais mehs teica ka esot ok. Pat īsti dūms nebija redzams kad ber virsū.
Auto itkā par sevi atstāja labu iespaidu, bet kaut kas attur mani no tā iegādes. Kautkā liekas, ka viņš ir kāds no Vācijas plūdu upuriem. Nu paskaidrojat kā var būt labs (gandrīz ideāls) bagažnieka vāks, bet visas durvju apakšas saburbušas. Godīgi sakot bail iedomāties kas notiek zem paklāja un ar elektolietām ja autiņš tiešām pabijis plūdos.
p.s. Cik noprotu durvis arī šrotos ir deficīts.
e36 slimība tak ir sapuvuši durvju stūri.. viena no populārākajām un viena no pirmajām vietām, kur parasti iemetas ruslans..
parasti jau slīkoni diagnosticē pēc citām pazīmēm, nevis saburbušām durvju apakšām..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja durvis tikai mazliet saburbuļojušas, viss tad ir labojams, nav pasaules gals!
Tur jau tā lieta, ka bagažnieka vāks nebiija krāsots. Ar bagažnieka vāku viss bija super. Taisnība jau ir, ka durvis ir pirmās, kas rūsē. Pēc kādiem simtomiem nosaka slīkonis vai nē?ch. rakstīja:tā, ka grabažnieka vāks ir krāsots bish vēlāk kā durvis..priedītis rakstīja: Bijām 6dien apsaktīt augstāk minēto eksemplāru. Visā visumā atiņš diezgan sakarīgs. Izbraucot sajūtas super. Autiņš stingrs salonā nekas nečab un negrab.bagažnieka vāks ideāls, sliekšņos arī nekāda rūsa netika novērota, bagažniekā pie akulumātora nelīdu. Bet durvju apakšas visas no iekšpuses saburbuļojušas, šofera durvis jau sākot no modinga vietas uz leju, pārējām durvīm arī abi apakšējie stūri saburbuļojuši. Tas kautkā baigi man apetīti uz šo nosita. Pats no motora daudz nesaprotu, bet līdzpaņemtais mehs teica ka esot ok. Pat īsti dūms nebija redzams kad ber virsū.
Auto itkā par sevi atstāja labu iespaidu, bet kaut kas attur mani no tā iegādes. Kautkā liekas, ka viņš ir kāds no Vācijas plūdu upuriem. Nu paskaidrojat kā var būt labs (gandrīz ideāls) bagažnieka vāks, bet visas durvju apakšas saburbušas. Godīgi sakot bail iedomāties kas notiek zem paklāja un ar elektolietām ja autiņš tiešām pabijis plūdos.
p.s. Cik noprotu durvis arī šrotos ir deficīts.
e36 slimība tak ir sapuvuši durvju stūri.. viena no populārākajām un viena no pirmajām vietām, kur parasti iemetas ruslans..
parasti jau slīkoni diagnosticē pēc citām pazīmēm, nevis saburbušām durvju apakšām..
man liekas ka šis lietotāja Zirdzins auto.
Ir, ir.RENIO rakstīja:man liekas ka šis lietotāja Zirdzins auto.
neticās, ka touringam tik ilgi grabažnieka vāks izturējis bez krāsošanas.. sapuvis vāks arī ir touringu slimība..priedītis rakstīja:Tur jau tā lieta, ka bagažnieka vāks nebiija krāsots. Ar bagažnieka vāku viss bija super. Taisnība jau ir, ka durvis ir pirmās, kas rūsē. Pēc kādiem simtomiem nosaka slīkonis vai nē?
bet nu mosh arī.
Nu pirmais un galvenais ir elektrība.. Kā kontakti izskatās. Ja 99tā gada mašīnai ir zaļais kontaktos, tad ir skaidrs, ka slīkonis.. Vai viss strādā kā pienākās.. + visādas pēdas par to, ka būtu bijis mitrums, netīrumi, visādas smakas utt..
Respektīvi rūsa uz durvju apakšām nav viennozīmīgs indikātors, kas norāda uz slīkoni. Slīkoņiem ir citas, izteiktākas pazīmes..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja 99. gada autiņam jau sarūsējušas durvju apakšas tad jau tiešām tur nekas nav kārtībā.
gan jau ka katram no mums ir sava taisnība Teiksim tā: autiņu ieraugot, apskatot un izbraucot manī neradās sajūta - "Jā šITO GRIBU / VAJAG / MAKSāšU KAUT VAI VAIRāK KA TIK āTRāK NONāK MANāS ROKāS" Nu neuzrunāja mani tas e36, ja tā drīkt izteikties.ch. rakstīja:neticās, ka touringam tik ilgi grabažnieka vāks izturējis bez krāsošanas.. sapuvis vāks arī ir touringu slimība..priedītis rakstīja:Tur jau tā lieta, ka bagažnieka vāks nebiija krāsots. Ar bagažnieka vāku viss bija super. Taisnība jau ir, ka durvis ir pirmās, kas rūsē. Pēc kādiem simtomiem nosaka slīkonis vai nē?
bet nu mosh arī.
Nu pirmais un galvenais ir elektrība.. Kā kontakti izskatās. Ja 99tā gada mašīnai ir zaļais kontaktos, tad ir skaidrs, ka slīkonis.. Vai viss strādā kā pienākās.. + visādas pēdas par to, ka būtu bijis mitrums, netīrumi, visādas smakas utt..
Respektīvi rūsa uz durvju apakšām nav viennozīmīgs indikātors, kas norāda uz slīkoni. Slīkoņiem ir citas, izteiktākas pazīmes..
Visiem liels paldies par komentāriem un ieteikumiem.
Tai mašīnai ir 13 gadi, kāpēc lai nebūtu..? Tak pilna Latvija ar papuvušiem e46, vēlpietam norūsējuši feislifti ir ne mazums..Ruu rakstīja:Ja 99. gada autiņam jau sarūsējušas durvju apakšas tad jau tiešām tur nekas nav kārtībā.
Tas, ka atsevišķi e36 eksemplāri padsmit gadus iztiek bez rūsas ir apsveicami, bet tas, ka e36 pēc padsmit gadu lietošanas satiksmē sarusē manuprāt nu galīgi nav nekas neparasts..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pilnībā piekrītu ch.
Šodien redzēju uz ielas kia džipu kas izskatijās ap 2009 gadu! Bet aizmugurē vāks galīgi sapuvis stūros!
Tāds ir sālīto ceļu auto liktenis!
Un to, ka tas bagāžnieka vāks nav krāsots tu nevari zināt!
Šodien redzēju uz ielas kia džipu kas izskatijās ap 2009 gadu! Bet aizmugurē vāks galīgi sapuvis stūros!
Tāds ir sālīto ceļu auto liktenis!
Un to, ka tas bagāžnieka vāks nav krāsots tu nevari zināt!
Jāpiebalso man arī
6dien uz Brīvibenes redzēts balts X5, kuram durvju apakšas bija labi papuvušas
6dien uz Brīvibenes redzēts balts X5, kuram durvju apakšas bija labi papuvušas
Kādam Elkšņa drapaku?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... aamie.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... aamie.html
Par šo te kaut kas ir zināms?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dkejf.html
Es zinu,ka tas jau labu tiek tirgots,cena tāda,nu,normālai 328 kupejai- ok liekas,varbūt kāds ir apskatījis,m?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dkejf.html
Es zinu,ka tas jau labu tiek tirgots,cena tāda,nu,normālai 328 kupejai- ok liekas,varbūt kāds ir apskatījis,m?
Manā ietekmē viens draugs saslimis ar e36 un arī grib sievai/brīvdienām nopirkt sev tādu. Kādam varbūt ir kāds info (vai komentārs par cenu) par šo: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... epckm.html ?
Ja nekļūdos , tad kādam no foruma nebija šitais?
Nezinu vai viņš ir šeit, bet tas sedans pieder powera jūzerim ''Arcobaleno''
Ir varbūt kādam zināms kaut kas par šo: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fbhib.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cfckd.html
Braucat skatīties un ņemiet ciet!
Braucat skatīties un ņemiet ciet!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70