Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 103
- chevron_right
lidz tam vel taalukasiks rakstīja:labāks nekā no rūpnīcas izripojot
atdosi noteiktu summu, tad atdoshu sadaleniEJANSONS rakstīja:atdo sadaleni
netikas njemt vakar pirms futbola abas acperes araa, jo anti roll bar celj otru pusi ari augsaa un to ar netikas njemt nost, varbut sodien pamegjinashu velreiz, bet jebkura gadijumaa tie diski ir jafrezee nost un tikai pectam ir jega kauko talak skatitiesaivis328 rakstīja:Es jau tev izstastiju kada ir situacija uz doto mirkli ir jagaida neko citu nevaru ieteikt vai Nu UK jamekle :(
In parasti kad disku grib ta piemerit tad atspere ir jaiznjem ara
...
stabilizatora atsaitei 1 skruve pie plaukta turas, slabo atskruvet?
Aizraujoši! Pārskatīju un palasīju visu topiku, cik varēja (sākumā bildes pazudušas). Traka bomba šis vagens!
pateicosTazx rakstīja:Aizraujoši! Pārskatīju un palasīju visu topiku, cik varēja (sākumā bildes pazudušas). Traka bomba šis vagens!
jaa tur sakumaa kaukads gluks ar fotobuketi. netikas parlabot vairak..
netikas vakar to darit, kaa ari tas man nedotu pilnu kopskatu uz realo situaciju, iespejams bus jasaisina atsaites, man tur viss kaukaa parak tuvuseeingman rakstīja:stabilizatora atsaitei 1 skruve pie plaukta turas, slabo atskruvet?
...
Ok. Izravu abas acperes araa. Patikams parsteigums. Diski nau nemaz tik loti uz aru ka sakumaa likaas. Atsaites ar neskaras kopaa ar apaksejo kjegu.
Karoc bus labi. Biskin jau vajadzes pavalcet arku uz aru bet tiesam biski. Vrl jau 3mm no diska sezhas naks nost.
Karoc bus labi. Biskin jau vajadzes pavalcet arku uz aru bet tiesam biski. Vrl jau 3mm no diska sezhas naks nost.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Kolektors izskatās perfekti Cik kārtas gofrai 2 vai 3?
P.S. arkas pavalcēt vajadzēs
tu doma ka atklaji ameriku
tev jau daudzi cilveki teica ka tie diski der ar pareizo izmeru riepu nav nekas tur tik traks
tev jau daudzi cilveki teica ka tie diski der ar pareizo izmeru riepu nav nekas tur tik traks
Instagram INDIGAIS
Rear camber arms, un neko nevajdzes valcet
nekas tur arkās ar tiem diskiem stokā neder, vismaz man nē, tur ir 9collas un et8
ja frēzēs sēžu nost, tad ok vēl varbūt, bet ja gribās to mašīnu salīdzinoši zemu un arī izmest kādu līkumu vismaz ar 3 cilvēkiem kopā ar to auto, tad vajag, to disku zem arkas dabūt, nevis diska kanti līdz ar arkas kanti un tad jau ir brutāli jāvalcē
ja frēzēs sēžu nost, tad ok vēl varbūt, bet ja gribās to mašīnu salīdzinoši zemu un arī izmest kādu līkumu vismaz ar 3 cilvēkiem kopā ar to auto, tad vajag, to disku zem arkas dabūt, nevis diska kanti līdz ar arkas kanti un tad jau ir brutāli jāvalcē
vlAdlik rakstīja:Rear camber arms, un neko nevajdzes valcet
Jā un katru mēnesi varēs mainīt riepas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
pateicosVitalx325 rakstīja:Kolektors izskatās perfekti Cik kārtas gofrai 2 vai 3?
liekas ka divas.
ja taa godigi tad jaa, es censos atklat jaunu velosipedu lai bez giga valceshanas varetu normali nosedinat auto un ritenji nebutu 45gradu lenkjiiaivis328 rakstīja:tu doma ka atklaji ameriku
par uzliksanu jau uzlikt var, bet man nepatik parak traki sagasti rati un ari nepatik ja ritenis ir parak izbidits araa no arkas un ari nepatik ja dibens gaisaa, bet patik style40 tatad atliek tikai viens variants- atklat jaunu ameriku
...
Labi teikts
vai tad kads ar 6cil maina riepas retak?ValtersZ rakstīja:vlAdlik rakstīja:Rear camber arms, un neko nevajdzes valcet
es vel bembim nevienu jaunu riepu neesmu nopircis, pat tad kad es ar vinju ikdienaa braucu tikai lietotas un pa retamvlAdlik rakstīja:vai tad kads ar 6cil maina riepas retak?ValtersZ rakstīja:vlAdlik rakstīja:Rear camber arms, un neko nevajdzes valcet
...
Garlaicīgi.ValtersZ rakstīja:Es 1. sets 3 gadi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pat priekšpiedziņai riepas man nodilst ātrāk nekā zuzem ar bembi
baigaa dilema..
hvz ko darit, pardot strokera kitu un pielikt klat bik naudu un nopirkt m3 dzineju vai tomer uztaisit strokeri un parlasit visu dzineju
lai uztaisitu strokeri vajadzes vel vismaz 600 eiro (blives, skruves, saales, gredzeni utt)
tatad kopee stokeris izmaksas kadus 1100 eiro plus m50 dzinejs
lai tiktu pie m3 dzineja
pardodu stoker kitu pa kadiem 500eiro, pardodu labu m50 dzineju pa kadiem 400/500 eiro pielieku klat tos 600 eiro kas aizietu preks stokera tikuntaa un man principaa sanak m3 dzinejs tik kadaa stavoklii un vai vares dabut, ari nau zinams..
hvz ko darit, pardot strokera kitu un pielikt klat bik naudu un nopirkt m3 dzineju vai tomer uztaisit strokeri un parlasit visu dzineju
lai uztaisitu strokeri vajadzes vel vismaz 600 eiro (blives, skruves, saales, gredzeni utt)
tatad kopee stokeris izmaksas kadus 1100 eiro plus m50 dzinejs
lai tiktu pie m3 dzineja
pardodu stoker kitu pa kadiem 500eiro, pardodu labu m50 dzineju pa kadiem 400/500 eiro pielieku klat tos 600 eiro kas aizietu preks stokera tikuntaa un man principaa sanak m3 dzinejs tik kadaa stavoklii un vai vares dabut, ari nau zinams..
...
paskaiti tos dzivniekus un ta sapratisi kas ir vertigaks. un lielaks plus tak vienmer ir (jaunam)
Nu M3 dzinējs šā vai tā ir svegiskāks, visas mazās būs uz pakaļas kad to pieminēsi, a kas kaut kāds strokeris ir viņām jau ne mazākā priekšstata nav, kad mēģināsi paskaidrot vajadzēs arī paskaidrot kas vispār ir kloķene
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 103