Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 682
- 683
- 684
- 685
- 686
- …
- 1297
- chevron_right
Super, to arī cerēju dzirdēt, paldiesikey07 rakstīja:VIss kārtībā ar 1.8, vnk forumā šobrīd modē ir 2.0+ motori, anyhow, viss viņiem ir labi, galvenais skaties sliekšņus, nekautrējies ar pirkstu pabagstīt sliekšņus it īpaši priekšējo daļu, motors ja skan normāli, ta viss kārtībā, arkas arī derētu izčamdīt, galvenais uztaisi kārtīgu testa braucienu.
Ir gadījies redzēt 2.0 ar lielo piekari.Riks* rakstīja: Nu 6 cilindri sākas ar 2.0!
Protams vislabāk ir ņemt 2.8 vai 2.5, bet ne mazāku, kā 2.0.
Kā arī viņiem atšķirās piekare, no 2.5 sākas lielā.
Tobiš resnās pusasis, reduktors u.t.t.
No mazmotoriem varbūt vienīgi m40 varētu nosaukt par problemātiskuzvirbuliic rakstīja:Super, to arī cerēju dzirdēt, paldiesikey07 rakstīja:VIss kārtībā ar 1.8, vnk forumā šobrīd modē ir 2.0+ motori, anyhow, viss viņiem ir labi, galvenais skaties sliekšņus, nekautrējies ar pirkstu pabagstīt sliekšņus it īpaši priekšējo daļu, motors ja skan normāli, ta viss kārtībā, arkas arī derētu izčamdīt, galvenais uztaisi kārtīgu testa braucienu.
Detaļa nr 12. Lai nomainītu būs diezgan jāpajauc reduktors. Protams vienkāršāk uzlikt citu reduktoru ar cerību, ka kādu laiku negaudosRiks* rakstīja:Man ir tā pati problēma! Liekas, ka vienkāršāk būtu paņemt citu reduktoru!ikey07 rakstīja:Pīii, vajag advice, karoče pēc skaņas likās ka kreisās puses aizm. riteņa gultnis ir beigts, bet sāku mainīt, un izrādas tā skaņa nāk no reduktora puses, tāda pati skaņa it kā riteņa gultnis, tik no reduktora ( tikai vienā pusē ), tur ar kāds gultnis, vai jāmaina visa pusas ?
Es pirkšu citu reduktoru, nejūtos tik spējīgs lai iejauktos pašā reduktorā, cik skatījos parastie open diffi nav ar nemaz tik dārgi. forši jau būtu LSD, bet nu par cik 1.8 nejūtu arī tam jēgas.
- ikey07
Universālim kādā diametrā ir pakaļējās tumbas, kuras nāk griestos?
Man jautajums, vai varetu but ka e36 ar 2.0 motoru ietilpst 10.5 lietri antifreeza?
Un cik ir jalej ella ieksa ja ir pilniba tuks?
Ella 6,5L
Antifreez ir 10,5L , ja.
Antifreez ir 10,5L , ja.
jusii rakstīja:Man jautajums, vai varetu but ka e36 ar 2.0 motoru ietilpst 10.5 lietri antifreeza?
Paldies!
Manam man liekas iegāja vairākivoka1981 rakstīja:Ella 6,5L
Antifreez ir 10,5L , ja.
jusii rakstīja:Man jautajums, vai varetu but ka e36 ar 2.0 motoru ietilpst 10.5 lietri antifreeza?
Kur Rīgā var nomazgāt dzinēju no apakšas?
Baigi mazie ~110mmAlps rakstīja:Universālim kādā diametrā ir pakaļējās tumbas, kuras nāk griestos?
RobisLV rakstīja:Kur Rīgā var nomazgāt dzinēju no apakšas?
Parastajā CarWash, vai arī RTP Serviss Liepājas iela 35,Rīga, tās ir vietas kur es toč zinu ka var.
- ikey07
Es uz servisuValtersZ rakstīja:Kur Jūs dzenat savirzi regulēt ?
LATBEMA tikai un vienīgiValtersZ rakstīja:Kur Jūs dzenat savirzi regulēt ?
Te ir kads kursh var pieslegt pie kompja e38 un parbaudit vai abs bloks ir beigts?!
ar kompatu pa brugji
Eļļa visi 7-7,5l.. Vakar kā reiz mainīju.ivoka1981 rakstīja:Ella 6,5L
Antifreez ir 10,5L , ja.
Antifrīzs gan, šķiet, 10,5 nevajadzētu būt
Man stipri līdzīgi:dzhonsons rakstīja:Eļļa visi 7-7,5l.. Vakar kā reiz mainīju.ivoka1981 rakstīja:Ella 6,5L
Antifreez ir 10,5L , ja.
Antifrīzs gan, šķiet, 10,5 nevajadzētu būtMan ar mazo radiatoru kādi 6-7l iegāja..
eļļa 7 litri un mm virs līmeņa, lēju vairāk jo karterī plaisa un domāju, ka tā pat lēnām kritīsies
Dzese man iegāja starp 10,5 - 11L arī ar mazo radiatoru.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 682
- 683
- 684
- 685
- 686
- …
- 1297