5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 287
- chevron_right
Diemžel šodien nesanaks būt sabrauciena, jo japiedals futbola turnira Bauska un vēl vakara meita jāpieskata!
Es arī vēl domāju, bet 70% ka nebūšu , loti slikti jūtos :(
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kas tad nju?Podziņa rakstīja:Es arī vēl domāju, bet 70% ka nebūšu , loti slikti jūtos :(
vo vo kas tad nu ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Veseļojies, jo līdz 18.08 jābut uz svitras ar visu auto!Podziņa rakstīja:Es arī vēl domāju, bet 70% ka nebūšu , loti slikti jūtos :(
Ar nebūšu :)
labi,jautaajums kurs buus ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Būšu gan jauKLAVINS rakstīja:labi,jautaajums kurs buus ?
es laikam būšu, bet nu noteikti ne uz 19.00
nja, es ar nebušu, vel neuzspešu savakt auto no krasotajiem
ieradīšos ar 20min., kavēšanos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
es buusu bet uz kaadiem 20.30 vai uz 21.00 jo pec darba vel masina janomazgaa un jaizbrauc pec draudzenes uz darbu u.t.t
Labas cenas.
Labas cenas.
coupe 2.8
Nekas trakx, vienkārši slikti jūtos un sāp galva. Ta jau redzēs kā jutīšos uz vakara pusi, bet laikam jau labāk jābrauc skrūvēt klāt bampers savējam, lai 18.08. varētu jau ar savu braukt
Starp citu, šodien ST trenniņi
Starp citu, šodien ST trenniņi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nē plazā, jo e46.lv arī brauks ciemos pie mums šoreiz..
Ehh es no juglas izbraukšu tik 20:00 un tad jau pa taisno uz biķerniekiem, caur plazu baigais līkums būs
būšu tik ka parasti ap 21 vai pat 22! Tauta saŗosās bus tak pie mums ciemini! Parādam kāds mums sabrauciens
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Hey!! :))
Bija liels prieks satikt dazus no jums ciemos pie mums pie Spices!!
Juus esat dikti forsi! :)
Bija liels prieks satikt dazus no jums ciemos pie mums pie Spices!!
Juus esat dikti forsi! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …