Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 1297
- chevron_right
par ledu tuvajos un tālajos vari 100% nelikt - dienas tumšajā laikā Tu neko neredzēsi.
Par xenonu ir jāliek tikai lukturos ar lēcu + uzreiz jābrauc regulēt lukurus, lai pārējiem acīs nespiež.
Par xenonu ir jāliek tikai lukturos ar lēcu + uzreiz jābrauc regulēt lukurus, lai pārējiem acīs nespiež.
skaidrs man par led - nelikšu! paldies par info.
Nu ar pašlikto xenonu tāpat teorētiski vairs nedrīxt braukāt. Vienīgais variants ielikt tos tūninga lukturus saucamos, kur jau nāk iekšā orģināli xenons.
Nu ar pašlikto xenonu tāpat teorētiski vairs nedrīxt braukāt. Vienīgais variants ielikt tos tūninga lukturus saucamos, kur jau nāk iekšā orģināli xenons.
lai xenons ieliktu - tev ir jābūt priekšējo lukturu apmazgātājiem, kā arī automātiskajam līmeņa devējiem
priekšējo lukturu apmazgātāji - tiem vairs nav jābūt obligāti (piemēram ,lai TA izietu), ja nu vienīgi priekš sevis.
automātiskajam līmeņa devējiem - šitos var ielikt?
automātiskajam līmeņa devējiem - šitos var ielikt?
var, tikai dārgi...
nja.....
ir vnk parastas baltas spuldzītes kuras salikt visur un lai viņas ar spīd arī normāli ? es vnk negribu to dzeltenīgo gaismu.
ir vnk parastas baltas spuldzītes kuras salikt visur un lai viņas ar spīd arī normāli ? es vnk negribu to dzeltenīgo gaismu.
ir baltas, kuras labi izskatās.
Noteikti ņemt normālas firmas - osram, vai philips
100% neņem no kaut kā bixenona - viņiem parasti ir sūdīgas lampiņas, parasti staru neveido.
Noteikti ņemt normālas firmas - osram, vai philips
100% neņem no kaut kā bixenona - viņiem parasti ir sūdīgas lampiņas, parasti staru neveido.
Teiksu jau kuro reizi. Bezlecas lukturos ksenons mazak spiez aciis kaa leecas. orkaans lielisks piemers. Visi tie leecu xenonisti sitami ir. Iemauc xenonu un mauc ar staru debesiis.
Thx, ka apgaismoji par visu.
Nu ar bixenonu un tml. kantoriem neielaižos nekādos jautājumos.
Varbūt var piemēru kādu iedot kādas spuldzītes tad pirkt un kuras tad tiešām labas ir? no tā paša bimmershopa vai citur.
Nu ar bixenonu un tml. kantoriem neielaižos nekādos jautājumos.
Varbūt var piemēru kādu iedot kādas spuldzītes tad pirkt un kuras tad tiešām labas ir? no tā paša bimmershopa vai citur.
nu nezinu, nezinu..V1Beta rakstīja:Teiksu jau kuro reizi. Bezlecas lukturos ksenons mazak spiez aciis kaa leecas. orkaans lielisks piemers. Visi tie leecu xenonisti sitami ir. Iemauc xenonu un mauc ar staru debesiis.
ja godīgi sakot gribētos uztaisīt eksperimentu, lai atrisinātu šo lietu uz visiem laikiem.
Ridlihs rakstīja:Kur var nopirkt tos K&N gaisa filtrus, bet kas ir parastā gaisa filtra formā un der orģinālajā filtra kastē?
http://www.autocomfort.lv/categories/lv ... iltri.html
Un vēl saka, ka bmw dārgas detaļas, filtrs lētākais salīdzinot ar citām markām
paldies, bet es gan tur tikai OMP filtra elemetu redzu priekš e36 tieši nevis K&N.
Pēdējais labojis Ridlihs - 06 Jan 2013, 21:00, kopā labots 1 reizi.
tatad 2.5td motors.R;ūc ,kad uzspiež gāzi līdz 3štukām viņš noģībst.Sūknim ar elektroniku viss kārtībā. kāda varetu būt vaina?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
2. lpp ir priekš bmwRidlihs rakstīja:paldies, bet es gan tur tikai OMP filtra elemetu redzu priekš e36 tieši nevis K&N.
Tur ir priekš BMW 535 540 740 M5 !!! Bet priekš e36 neredzu tik un tā, mošk tiešām akls esmu To OMP tikai redzu
Kāpēc tāda pārliecība, ka ar sūkņa elektroniku viss kārtībā? Man šķiet, ka tieši tur būtu jāmeklē problēma :)Guncis rakstīja:tatad 2.5td motors.R;ūc ,kad uzspiež gāzi līdz 3štukām viņš noģībst.Sūknim ar elektroniku viss kārtībā. kāda varetu būt vaina?
elektrikis parbaudija...
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Bet pats sūknis ir pareizi noregulēts?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …