Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 87
- chevron_right
https://www.youtube.com/user/MrSmokeST
varbut kads nepiekritis , bet lielakoties ir patiesiba , sudiki ka krievu valoda tikaj
varbut kads nepiekritis , bet lielakoties ir patiesiba , sudiki ka krievu valoda tikaj
Vienīgais reālais pielietojums viņam ir voltmetrs, protams, ja tāds viņam ir.bemwee rakstīja:Ko dod kondensators un vai ir jēga viņu likt?
Pilniigas mulkiibas ka tas ir tikai voltametrs - Ja runaajam par mazjaudigu tehniku piem 200-600w( watus uzskaitu tikai apmeram) tad nekadu atskiribu nejutisi - bet ja kraame ieksa ko niknu un gribi klausiities negeru muziku tad pastav varbutiba ka akmulators/un generators nespees pabarot subi - un ari majaudigai tehnikai kondensators nak par labu generatoram jo nav tik liels stravas zudums uz basiem!Jonjis rakstīja:Vienīgais reālais pielietojums viņam ir voltmetrs, protams, ja tāds viņam ir.bemwee rakstīja:Ko dod kondensators un vai ir jēga viņu likt?
To izlasīji forumos, jeb veikala pārdevēji stāstīja?
kaspars26 rakstīja:Pilniigas mulkiibas ka tas ir tikai voltametrs - Ja runaajam par mazjaudigu tehniku piem 200-600w( watus uzskaitu tikai apmeram) tad nekadu atskiribu nejutisi - bet ja kraame ieksa ko niknu un gribi klausiities negeru muziku tad pastav varbutiba ka akmulators/un generators nespees pabarot subi - un ari majaudigai tehnikai kondensators nak par labu generatoram jo nav tik liels stravas zudums uz basiem!Jonjis rakstīja:Vienīgais reālais pielietojums viņam ir voltmetrs, protams, ja tāds viņam ir.bemwee rakstīja:Ko dod kondensators un vai ir jēga viņu likt?
kondensatoru ir tolks likt pastuzim kas iet uz tumbam , ito jaskatas kas par sistemu , ka ari ir variants pašam maģim piemaukt ( neesu redzejis dzive ) bet subim 100500 % nav verts , 100 reizes jau ir izrunats un labak pa to naudu nopirkt normalu akuci / ievilkt normalus vadus / nopirkt normalu ģeneratoru
Diemzel ir taada lieta ka testeris
nu par piemeram 70 ne nevar nopirkt generatoru /akmulatoru/un labus vadus:) bet mana personiga pieredze ir tada ka kondensators nav tikai voltametrs :)
Nu, labi, smuki (nē) izgaismo arī!
Pieņemsim, ka fiziku nesaprotam. Parādi kaut vienu normālu instalu, kur būtu šī kosmosa raķete izmantota. Tavs instals neskaitās.
Pieņemsim, ka fiziku nesaprotam. Parādi kaut vienu normālu instalu, kur būtu šī kosmosa raķete izmantota. Tavs instals neskaitās.
Diemžēl.kaspars26 rakstīja: Pilniigas mulkiibas ka tas ir tikai voltametrs
Par cik es rakstu muļķības, cien. kaspars26!
Apskatamies enerģiju (džouli), ko kondensators uzkrājis. Klasiskais 1F kondensators (ar voltmetru!), pie 14.4V (super, pie tam, uz kondensatora spailēm, bez krituma) sprieguma.
J=1/2*C*V2
C=kondensatora ietilpība;
V=spriegums kvadrātā.
0,5*1*207,36= 103,68 džouli
Apskatamies kādu jaudu spēj atdot šis kondensators īstā nēģeru trekā, pieņemsim 0,5 sekundēs?
W=J/s
103,68/0,5= 207,36 vati.
Kā ar savienojumiem? Kā ar kondensatora iekšējo pretestību - to NEVIENS ražotājs nav norādījis. Tad padomājam, cik sekundes vajag, lai atkal sasniegtu 14.4V spriegumu, jo taču nāks nākamais kiks.
Reāli tur ir daudz mazāk kā 207,36 vati.
Tā to es saprotu. Nezinu, kā Tu ar "testeri".
Sveiki!
Ir tāda problema, man ir saslegts pastiptinatajs kondensatora un subwofers.
Itkā viss pareizi tika saslegts, bet kā akumulatoram liek atpakaļ mīnusu tā sit drošinatāju arā!
Kas varētu būt par vainu?
Itkā viss pareizi tika saslegts, bet kā akumulatoram liek atpakaļ mīnusu tā sit drošinatāju arā!
Problēma šāda:
Nesen nomainīju drošinātāju plusa vadam, kas iet uz subwoofer, ir kondensators un viss kā nākas. Taču vienu dienu vairs kondensators nelādējas, strāva pienāk tikai nedaudz, liekas, ka kaut kas nelaiž cauri visu strāvu. Neesmu šajā jomā spečuks, tāpēc jautājums - vai var būt tā, ka drošinātājs nelaiž pietiekami cauri jaudu? Jo volti ir.
Nesen nomainīju drošinātāju plusa vadam, kas iet uz subwoofer, ir kondensators un viss kā nākas. Taču vienu dienu vairs kondensators nelādējas, strāva pienāk tikai nedaudz, liekas, ka kaut kas nelaiž cauri visu strāvu. Neesmu šajā jomā spečuks, tāpēc jautājums - vai var būt tā, ka drošinātājs nelaiž pietiekami cauri jaudu? Jo volti ir.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Neasmu baigais specs bet man liekas ka tev vnk ir no jauna jauzlaadee kondensators))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nu labi vel attira stravu , laj kvalitativak skanetukaspars26 rakstīja:nu par piemeram 70 ne nevar nopirkt generatoru /akmulatoru/un labus vadus:) bet mana personiga pieredze ir tada ka kondensators nav tikai voltametrs :)
Ja neliec kondensatoru - drošinātāju izsit? Bet vispār, izsit kuru drošinātāju, kas ir vadā, jeb ampā?Matizzmik rakstīja:Sveiki!
Ir bijušas brāķētas ligzdas/to savienojumi un drošinātāji. Šeit nekā nepalīdzēs, dod kādam, lai skatās uz vietas, jo no apraksta neko nevar izsecināt.maartyd rakstīja:Problēma šāda:
Ja neliec kondensatoru - drošinātāju izsit? Bet vispār, izsit kuru drošinātāju, kas ir vadā, jeb ampā?Jonjis rakstīja:Matizzmik rakstīja:Sveiki!
bez kondensatora neesmu meiģinājis, vadā izsita.
Hey, kaut ko pabrowsēju, un sanāk, ka kupejā priekšā pie kājām ir 5,25" un aizmugurē 4", taisnība?
Skatījos, ka, piemēram, aux.lv 5,25" nepiedāvā, tikai 5" (13cm). Vai viņi tāpat derētu tajās vietās? Un kā ir aizmugurē, ja gribu elipses, kādas tās pārejas vajadzīgas un kur tādas var iegūt?
Skatījos, ka, piemēram, aux.lv 5,25" nepiedāvā, tikai 5" (13cm). Vai viņi tāpat derētu tajās vietās? Un kā ir aizmugurē, ja gribu elipses, kādas tās pārejas vajadzīgas un kur tādas var iegūt?
Kāds var ieteikt kādas normālas tumbas? Nevajag nekādas baigi krutās, bet normālu mūziku gribās. Tagadējās galīgā pakaļā.
Galīgi šitajā lietā neesmu eksperts
Galīgi šitajā lietā neesmu eksperts
Atbildot uz abiem iepriekšējiem postiem:
priekšā pie kājām jēga nav no skaļrunīšiem. Un oriģinālie papīrnieki droši vien tajā paspārnes mitrumā ir izpuvuši.
Level1 (priekš trokšņa) būtu aizmugurē elipses.
Pāreja uz 6x9
http://www.aux.lv/lv/bmw/784-ram-20460-k.html
priekšā pie kājām jēga nav no skaļrunīšiem. Un oriģinālie papīrnieki droši vien tajā paspārnes mitrumā ir izpuvuši.
Level1 (priekš trokšņa) būtu aizmugurē elipses.
Pāreja uz 6x9
http://www.aux.lv/lv/bmw/784-ram-20460-k.html
Kāds ir dzirdējis kā šitie skan?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... mkllj.html
Vajag kaut ko ļoti mazu pēc izmēriem, mazākais no šitiem vismaz palien zem jumta kastes krabim.
Bass vajadzīgs priekš sevis,nevis mazajām vai krutuma ķeksītim iekš rajončika.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... mkllj.html
Vajag kaut ko ļoti mazu pēc izmēriem, mazākais no šitiem vismaz palien zem jumta kastes krabim.
Bass vajadzīgs priekš sevis,nevis mazajām vai krutuma ķeksītim iekš rajončika.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71