E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 161
- chevron_right
pa 6800eur ir iespēja iegādāties..nekāda biznesa-tapēc arī nav 10K
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ramyrez nepieljauj manu kljudu.pec tsm nozelosi.es tagad sev pirkstos kozu ka kupeju pardevu
ar kompatu pa brugji
Vo, vo!
Labāk padomā divreiz!
Tu tur esi iegūldījis ne tikai naudu, bet gan arī smagu darbu un dvēseli!
Labāk padomā divreiz!
Tu tur esi iegūldījis ne tikai naudu, bet gan arī smagu darbu un dvēseli!
Tūlīt kāds teiks
Auto ir tikai dzelži. Bija vieni un būs citi.
Auto ir tikai dzelži. Bija vieni un būs citi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kas tad nu, apnika?
Pārdot un vietā paņemt kko ar pievienoto vērtību piem. E30 kupeju
Tik jātrod kāds dulais kurš gatavs nolocīt par parastu e36 (labā stāvoklī) ~6k
Protams nozheeloshu-jau tagad nozheeloju beet ir jaieguldas naakotnee...pardodu ne tikai sho bet arii visus parejos motorus kas seetaa staav
Tu man liekas kaut ko nesaproti, kas ir parasta kupeja un kas nee...kars rakstīja:Pārdot un vietā paņemt kko ar pievienoto vērtību piem. E30 kupeju
par ko jūs stresojat? ja grib pārdot, lai pārdod, tāpat uz e36 par 7k gribētāji rindā nestāvēs.
Par tādu cenu atrast E36 pircēju LV būs grūti. Lai arī zinu kādas ir E36 cenas, loģika man neļautu maksāt tādu ciparu par 90to sākuma BMW 3. sēriju.. Ja tiešām gribas šo pārdot, iesaku paskatīties ārvalstu tirgus lauciņā, Vācija, Skandināvija... Katrā ziņā veiksmi tirgošanā
Ew barons. Tu takš jau vienu nopirki gatavu. Reku pēc velvienu. Varēsi blatot ka auto bijis eksotikā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
es domāju ka šis auto ja arī nonāks ss.lv tad ne priekš LV auditorijas....pārāk daudz pokemonu mums te dzīvo tajā 3er sadaļā
Baidos, ka ss.lv nav auditorijas, kas atbilst šim auto. Ņemot vērā izcilo stāvokli un no tā izrietošo cenu, reālā vieta ir mobile.de un arī ekskluzīvā/klasiskā statusā.Ramyrez rakstīja:es domāju ka šis auto ja arī nonāks ss.lv tad ne priekš LV auditorijas....pārāk daudz pokemonu mums te dzīvo tajā 3er sadaļā
tik traki jau arii nav:D.... shodien viens forumists bija jau atbraucis papeetiit auto..ir jau mums fanaati arii....laikam LV cilveeks kas var atveelet virs 3K par e36 jau skaitaas fanaats pec kopejiem uzskatiem ka te sterilas zhurkas varot nopirkt pa 1.5eur
es uzskatu ka cena adekvata...Ramyrez rakstīja:tik traki jau arii nav:D.... shodien viens forumists bija jau atbraucis papeetiit auto..ir jau mums fanaati arii....laikam LV cilveeks kas var atveelet virs 3K par e36 jau skaitaas fanaats pec kopejiem uzskatiem ka te sterilas zhurkas varot nopirkt pa 1.5eur
No vācijas atvilkt mint condition low mileage, ieskaitot visu reğ. u.c izdevumus izmaksās tik pat ja ne vēl dārgāk bet atrast te LV pircēju pa 6k brīnumi jau notiek dažreiz
Kāpēc pārdod?
Kas tu 5er arī tirgo ?
Tu tak pagāšgad tā siekalojies gar to e60, tad jau V8 nesagaidīt
Tu tak pagāšgad tā siekalojies gar to e60, tad jau V8 nesagaidīt
- ikey07
Nekad nesaprotu tos cilvēkus, kas jautā šādas lietas!KasparsG rakstīja:Kāpēc pārdod?
Vai nav vienalga kāpēc pārdod ?
Grib un pārdod... tev vieglāk paliks ka RAMYREZ tev atbildēs ka, - taisās naudu ielikt nekustamajā īpašumā, vai ar sievu aizlidot uz kādu laiku atpūsties kaut kur ??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 161