zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- chevron_right
Propāns? Tad jau vispār zajebiszurkae36 rakstīja:Vinam skate tlt beigsies un vel propans virsu kas man galigi nepatikInferno rakstīja:Es pret to E39 būtu iemainījis ne mirkli nedomājot
Nesakatu pilnigi neko labu propana. Motora resurs samazinas muz dien smird pec gazes tad vel sak raustities nejiet. Un iridija sveces. Neadzistu ne dizelus ne gazmobilusInferno rakstīja:Propāns? Tad jau vispār zajebiszurkae36 rakstīja:Vinam skate tlt beigsies un vel propans virsu kas man galigi nepatikInferno rakstīja:Es pret to E39 būtu iemainījis ne mirkli nedomājot
Es nesaprotu shos bljavejus ka lpg ir gavno utt
Ja normali salikts,ar lpg dzinejs par labak iet un eko variants
Semakam kas pa dzineju-3.0 v8?
ar kompatu pa brugji
2.5 dizelscipruss18 rakstīja:Es nesaprotu shos bljavejus ka lpg ir gavno utt
Kaut kādam daily, kuru var pa lēto un ekoloģiski nopist, propāns ir labākais variants.
abas tās mašinas ir no Dobeles , un abas ir nopistas
neesmu dzīvē redzējis lai kaut ko varētu teikt par viņu , a tās abas esmu redzējis, un semaks pat bijis skatē pie manis
Kupeja vakar vakara nodota jauna ipasnieka rokas. Cik sapratu cels augsa busot redzema kada no NX garage video
Kāpēc tam zilam priekšējais ritenis ir spēcīgi nevietā (uz atpakaļu no arkas vidus) ?
Janka baigi safanojieszurkae36 rakstīja:busot redzema kada no NX garage video
Ta tikai iskatas bilde del ta ka katra puse savadaka riepa itka izmers vienads bet atskiras forma
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kautka nejiet pie sirds
Tie diski nekam neder
.
Tiem diskiem uz tās mašīnas nav ne vainas, protams, ir daudz smukāki diski, ko varētu uzlikt. Bet šoreiz vaina ir krāsā, kā jau iepriekš te visi teica, ka būs galīgi garām
Un tā arī ir
Un tā arī ir
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Doma ir tada griest ara arkas un flanci aizmugure uzmest lai ir platuma sajutaLinda rakstīja:Tiem diskiem uz tās mašīnas nav ne vainas, protams, ir daudz smukāki diski, ko varētu uzlikt. Bet šoreiz vaina ir krāsā, kā jau iepriekš te visi teica, ka būs galīgi garām
Un tā arī ir
Es liktu r15 pareizais track day setups
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72