Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 696
- 697
- 698
- 699
- 700
- …
- 2228
- chevron_right
Google, vecīt
Fuse box layout.
Kurš no lietotājiem taisa pak.amortiem atbalstu pastiprinājuma plāksnes? Nemāku atrast pie pirmdienas dienas...
Man kautkā liekas, ka Tu pats arī to māki... Atrodi tikai vecus pakaļējos amīšu atbalstus! 
Bet tā, lietotājs RM1.
Bet tā, lietotājs RM1.
Kādus amortizatora atbalstus aizmugurē labāk likt? Poliuretāna vai arī oem e46 m3 cabrio( kaut kur lasīju tepat forumā, ka labākie oem?) ?
Nebūs tā, ka ar poliuretāna baigi lauzīs ārā glāzes?
Nebūs tā, ka ar poliuretāna baigi lauzīs ārā glāzes?
ja sapuvusas glazes tad ari ar oem luzis ara 
kapec visas bildes pec parkrasoshanas mashina ir slapja?:Dyanks rakstīja:Tak rekur jau bija galvenais kandidāts ielikts http://foto.inbox.lv/d_i_m_a/bmwRolands rakstīja:Uz exotiku autiņi jau izvēlēti? Nebūs kā pagāšgad,balsošana?
un taa tonna ruusas arii ceru ka bija likvideta un apstradaata
ar kompatu pa brugji
Nekas īsti nav sapuvis, viss ir savākts, interesē tīri pieredzīte cituDj_Zii rakstīja:ja sapuvusas glazes tad ari ar oem luzis ara
Laikam pavasaris ir klāt. Pilnas ielas ar pepiņiem iekš e36. Visu ziemu bija miers 
halp, halp, kur Rīgā vēl tagad ir iespējams iesvērt oranžu divkontaktu pavarota spuldzi?
vai tad benzīntankus jau asoņos ver ciet?
Esmu izbraukājis dakuja tankus un nevienā nebija, nevajag parasto vienkontakta, bet divkontaktu.
ieliec 1 kontakta spuldzes bildi
es isti nevaru iebraukt ka var degt 1 kontakta spuldze 
tadu ka tev vajaga es nezinu kur dabut
nav pad bijis saskarsmes ka vajadzetu dzeltenu dubult kveldiegu spuldzi 
sitadas lampinjas jav nak parasti amerikaniem prieksejos pagriezienos,kas parasti ari kalpo kaa gabariiti
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tad jau calim jamauc uz amerikas auto bikernieku iela 
Es zinu vietas, kur dabūt viņas pa dienu, bet gribēju tagad.
Bet nu jau pa vēlu laikam būs 
Daudz kur viņas vajag. Piemēram, manai lagūnai priekšas pagriezienos...Dj_Zii rakstīja:tadu ka tev vajaga es nezinu kur dabutnav pad bijis saskarsmes ka vajadzetu dzeltenu dubult kveldiegu spuldzi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 696
- 697
- 698
- 699
- 700
- …
- 2228