Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 697
- 698
- 699
- 700
- 701
- …
- 1297
- chevron_right
Tadel ka nav viniam ta detala
Nixon rakstīja:eparts.lv un handler.lv pēc tā numura neko neatrod.ivoka1981 rakstīja:Pareiza det.nr. ir 33326772698
Paldies, bet caur ivoka1981 jau sanāca visu sarunāt.dzhonsons rakstīja:http://igrosauto.lv/Search/Search.aspx? ... 02=2&214=2Ercix rakstīja:epartā pēc numura vispar neuzrāda ka būtu.
Wot man arī neticās, ka nekur nav
RMD, RRS, ebay OMP - cenā ~+-50e ir vienā maisā bāžamasnuugjis rakstīja:RMD sporta stures ir kkas kruts, vai ta pati padjobka kas rrs skaitas?
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Tu domā ceļa redzamības ziņā vai kā?ValtersZ rakstīja:Ir kāds tuvajos licis LED H1 lampu ?
Un gan jau lētāk arīErcix rakstīja: Paldies, bet caur ivoka1981 jau sanāca visu sarunāt.
Nu,pa ziemas sezonu es nezinu,pašam nav bijis,gaisma kā jau no LEDa zilgana,personīgi gribu drīzumā mest tuvajos nightbreakerus,cik esmu dzirdējis tad baigi okey esot,jāpatestēValtersZ rakstīja:Jā,kā ir ar gaismu /tās daudzumu ? Ir jēga ?
kā m42 motoram sakārtot svečvadus? tur taču tikšanas klāt praktiski nekādas! iepriekšējais saimnieks ir pabūries, bet es gribu savest kārtībā!
Cabooom
gan jau ka jā.plaksteris rakstīja:Vai no 1.8 uz 1.6 der degvielas suukniitis?
Cabooom
Vienkārši kārtojot.unider rakstīja:kā m42 motoram sakārtot svečvadus? tur taču tikšanas klāt praktiski nekādas! iepriekšējais saimnieks ir pabūries, bet es gribu savest kārtībā!
aiz motora tak nav kur rokas iebāzt un ne sūda neredz, kur stiprināt tos svečvadusplaksteris rakstīja:plaksteris rakstīja:Vienkārši kārtojot.unider rakstīja:kā m42 motoram sakārtot svečvadus? tur taču tikšanas klāt praktiski nekādas! iepriekšējais saimnieks ir pabūries, bet es gribu savest kārtībā!![]()
![]()
![]()
Cabooom
Control Signal Injection Valve
M50B25
Kādam kaut ko izsaka?
M50B25
Kādam kaut ko izsaka?
Kāds varētu pateikt vai M50B20 motoram der ģenerators no kāda 1,6 vai 1.8.? 
Nedeg vairāk miglas lukturi un gaismu slēdzim abgaismojums, drošinātājus veseli, kas var būt par vainu???
Paldies,...
Paldies,...
Lampa, relejs, slēdzis, vadi..Maska4ka rakstīja:Nedeg vairāk miglas lukturi un gaismu slēdzim abgaismojums, drošinātājus veseli, kas var būt par vainu???
Paldies,...
lampinu parbaudiji?Maska4ka rakstīja:Nedeg vairāk miglas lukturi un gaismu slēdzim abgaismojums, drošinātājus veseli, kas var būt par vainu???
Paldies,...
kontaktā mitrums, vai zaļais kaut kur ..Maska4ka rakstīja:Nedeg vairāk miglas lukturi un gaismu slēdzim abgaismojums, drošinātājus veseli, kas var būt par vainu???
Paldies,...
sledzis ok, lampinjas ok. uzreiz abi miglinieki nedeg. pakalejais deg!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 697
- 698
- 699
- 700
- 701
- …
- 1297