Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 81
- chevron_right
Shodien dabuju atpakalj no krasoshanas bamperu un brille, krasojums ir vnk nau man vardu, tagad gribas visu auto uzreiz parkrasot ar telefonu gruti nofochet, tapec bus, kkada nesmuka bilde
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ideāli
Vakar 2 nakti pieskruveju peidejo gajku, un auto tagad gandriz pilna sbora splitteri un lupa tagad parkrasoti melna mateta krasa.. Palikusi vel sagaidit no bimmershopa bampera moldingu, nasi un norugelet gaismas un propams saulejno dienu, jo pagaidam nau iespejams izbraukt no garazhas a un vel gribeju uztaisit smoked tumankas, ta ka janopirka pleve :) un vel viena bilde ar tadu pashu rakursu no garazhas
kadu plevi tu pirki un kur?
Kas tev ar lukturiem priekshaa-jaunus njeemi vai kaa? ja nav noslepumks kur un kada cena?
Lukturi ka ari iepreksheji DEPO ar lecu, lietoti, bet laikam ne tik daudz, es vinjusj ieksha visus iztiriju ta smuki, cena loti salda bija, gandriz ka JD 1litrigs par abiem, bet gaidiju 2 meneshus
Pleve pagaidam processa, ir doma nemt no bihrenona, bet biju protjuninga, un vinji itka pateica ka tur vinja nau kvalitativa, un piedavaja savejo, par kadiem 2-3 latiem dargako, neka bihrenona :)
Pleve pagaidam processa, ir doma nemt no bihrenona, bet biju protjuninga, un vinji itka pateica ka tur vinja nau kvalitativa, un piedavaja savejo, par kadiem 2-3 latiem dargako, neka bihrenona :)
Žguķiks power
p.s drīz apmazgāsim @ my garage!
p.s drīz apmazgāsim @ my garage!
atrodu kadu vasaras bildi
Kad ziemas sākumā meklēju summer edition diskus un izskatu, tad tā kā Volk Racing bija pa smagu maciņam, tad viens no varinatiem bija šāds par modeli žopēšanai tik ņemta Tava auto bilde
man kadreiz ari bija ideja parkrasot diskus sarkana, vai zila krasa un vel uzpulet plauktus
Shodien sanemu ilgi gaidito davanu no bimmershopa
Nasis un Mbampera moldings un ari par sho laiku dabuju diska centru un luktura vakus :)
Tagad tik jagaida kad ara bus silti, jo kaut ka negribas tagad braukat, jo pie pasham majam nevaru iebraukt jo tur ledus ar bedrem
Nasis un Mbampera moldings un ari par sho laiku dabuju diska centru un luktura vakus :)
Tagad tik jagaida kad ara bus silti, jo kaut ka negribas tagad braukat, jo pie pasham majam nevaru iebraukt jo tur ledus ar bedrem
man ta pati problema , del bedrem un ledus netieku talak par savu pagalmu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ilgi domaju, braukt vai pagaidit vel, domaju ka akamulators ir tuksh, bet del prikola pameiginaju iedarbinat, un viss chiki-piki no pusapgrieziena
Celj bija loti ilgs pa laukiem, jo braucu 10-15km/h del bedrem, bet viss
Vsje auto stav Riga pagalma un esmu loti priecigs par to! tikai vajag tagad noregulet gaismas
Aaa, un diski man nereali patik ka izskatas
Celj bija loti ilgs pa laukiem, jo braucu 10-15km/h del bedrem, bet viss
Vsje auto stav Riga pagalma un esmu loti priecigs par to! tikai vajag tagad noregulet gaismas
Aaa, un diski man nereali patik ka izskatas
diski izskatās lieliski
diski paķik un kopumā forši izskatās
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Apsveicu ar atgriešanos ielās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6