Nixona 318iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23
- chevron_right
Kas notiek ar ķēdes mierinātāju priekšā?
Tās detaļas, ar kurām "sliedes" piestiprinās. 8., 9., 15. detaļa, t.i., vai sliedes ir savās vietās un nostiprinātas? Ir redzēts vienam biedram, kad izlūza sliedes stiprinājums, bija līdzīga skaņa.
Nu, laikam jau būs jālaiž eļļa ārā, antifrīzs ārā un jājauc vien tie vāki nost un jāskatās, kas tur notiek...
Vakar pēc kārtīgi nokostas sestdienas izdomājām, ka jāiet uz garāžu...
Tika piešķilts un galīgi aukstam motoram tā trakā dīzeļa skaņa nav... Parūcināts un konstatēts, ka motors lēnām paliek klusāks, tikai pie mazajiem apgriezieniem nedaudz iegrabās, bet šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar ķēdes spriegotāju. Varētu būt tā, ka jānomaina vienkārši tas spriegotāja amortizators, jo esošais ir savu jau nokalpojis un ir pa vāju?
Nekas daudz netika izdarīts - pielikts aizmugurējais numurs, logu slotiņas un pa pusei sataisītas šofera durvis.
Un, protams, kā tad bez bildēm Trūkstošā facelift restīte jau sarunāta.
Šoreiz iztikām bez testdraiva, bet ļoti gribējās un uz asfalta uzsnigušais sniegs nedaudz atturēja... Gaidam šo nedēļas nogali un asfaltu.
Tika piešķilts un galīgi aukstam motoram tā trakā dīzeļa skaņa nav... Parūcināts un konstatēts, ka motors lēnām paliek klusāks, tikai pie mazajiem apgriezieniem nedaudz iegrabās, bet šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar ķēdes spriegotāju. Varētu būt tā, ka jānomaina vienkārši tas spriegotāja amortizators, jo esošais ir savu jau nokalpojis un ir pa vāju?
Nekas daudz netika izdarīts - pielikts aizmugurējais numurs, logu slotiņas un pa pusei sataisītas šofera durvis.
Un, protams, kā tad bez bildēm Trūkstošā facelift restīte jau sarunāta.
Šoreiz iztikām bez testdraiva, bet ļoti gribējās un uz asfalta uzsnigušais sniegs nedaudz atturēja... Gaidam šo nedēļas nogali un asfaltu.
smuks rozaa e36
Fočiks ir pašam, tik pie atmiņas kartes vajag tikt.yanks rakstīja:nopērc no manis fočiku un vairs nebūs jāmocās ar telefonu.
viewtopic.php?p=135185#p135185
graboņa var tiešām but dēl tās spriegotāja. kaut kur bija ieteikts apgreidot viņu ar jaunāko gadu spriegotāju. jauns oridzinal gan laikam 30ls maksāja
Sākumā pamēģināšu lietotu to spriegotāju, pēc tam domās par jaunu.
Paldies lietotājam Tomash par trūkstošo resti!
Vairs neesmu šī ISa īpašnieks, bet topiku var neslēgt, jo auto tepat gar manu degungalu vien vizināsies - vadību pārņem čoms ar kuru kopā visu laiku skrūvējām un vai nu es pats, vai arī jaunais īpašnieks tepat turpinās rakstīt, un rakstīt vēl ir ko.
Tagad pa ziemu neko vietā nedomāju ņemt, bet uz vasaru tad redzēs... Iekšā diezgan stulba sajūta, ka visu laiku tā cīnījos un tagad nolēmu šķirties no viņa, bet zinu, ka jaunais īpašnieks viņu ir nolēmis celt tālāk un ja viss sanāks, tad nākotnē arī mainīsies dzinējs.
Rezumē: kādas 3 nedēļas pabraucu un 4 mēnešus skrūvēju.
Tagad pa ziemu neko vietā nedomāju ņemt, bet uz vasaru tad redzēs... Iekšā diezgan stulba sajūta, ka visu laiku tā cīnījos un tagad nolēmu šķirties no viņa, bet zinu, ka jaunais īpašnieks viņu ir nolēmis celt tālāk un ja viss sanāks, tad nākotnē arī mainīsies dzinējs.
Rezumē: kādas 3 nedēļas pabraucu un 4 mēnešus skrūvēju.
a nafigam pārdevi?
Nja, man arī tagad līdzekļi pa lielam spiestu pārdot savu, bet nu nepārdošu.. kautvai visu vasaras sezonu nostāvēs garāžā bez upgreidiem, bet viņš man paliks tik ilgi cik spēšu noturēt un negrūdīšu visu pēdējo naudu auto
Tas tāds mans personīgais apsolījums sev
P.S. Wtf?? Tiesības nodzēri?
Tas tāds mans personīgais apsolījums sev
P.S. Wtf?? Tiesības nodzēri?
guzlis rakstīja:man gan likaas ka tu vinju kopaa ar tiesiibaam nodzeeri
A kas Tev tas par Quattro parakstā?
Nu, man ir plāns tagad beidzot dabūt sev garāžu, lai var smuki visu sadarīt... Savādāk tāds ''ķep ļep'' vien līdz šim ir sanācis abiem E36.
Nu, man ir plāns tagad beidzot dabūt sev garāžu, lai var smuki visu sadarīt... Savādāk tāds ''ķep ļep'' vien līdz šim ir sanācis abiem E36.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23