Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 93
- chevron_right
Tas ir celjsh uz vosu no jaunmarupes !
Par slidināšanos pa lielveikalu stāvlaukumiem...
Tikko ienācās tāda info, no drošiem avotiem, ka drīkst slidināties pa Grostonas ielas "PRISMA" visiem stāviem, un laukumiem, apsargi nesauks policiju, jo neredz iemeslu( citēju- nav zīmes ka nedrīkstētu slidināties)...
Tikko ienācās tāda info, no drošiem avotiem, ka drīkst slidināties pa Grostonas ielas "PRISMA" visiem stāviem, un laukumiem, apsargi nesauks policiju, jo neredz iemeslu( citēju- nav zīmes ka nedrīkstētu slidināties)...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Tikko Lielvārdē savā nodabā slidinājos mājupceļā, kamēr pievienojās viens e46 tourings tā nu turpinājām divatā
Izklausaas, ka visiem gaaja tiiri labi, kad buus naakamais taads paslidinaashanaas vakars?
Jāskatās, kad atkal forši uzsnigs kads sniedziņš
Ņemot vērā, ka slidināties gribētāju ir gana daudz, tad domāju, ka gribētāji ir katru dienu vakaros :)
Pagaidām mans favorīts ir Elkors ar iespējām izvērsties, ja protams nebūs nolikts autobuss labākajā līkumā Kā šodien...
Pagaidām mans favorīts ir Elkors ar iespējām izvērsties, ja protams nebūs nolikts autobuss labākajā līkumā Kā šodien...
autobuss vismaz staaveeja
labaak lai kkaadi golfi braukt iemaacaas pirms braukshanas uzsaakshanas par ko pirmaam kaartaam jaapaarliecinaas ?!
labaak lai kkaadi golfi braukt iemaacaas pirms braukshanas uzsaakshanas par ko pirmaam kaartaam jaapaarliecinaas ?!
Pa lielam es vispār īsti nesaprotu ko darīt ar 4 golfu plazā ? Slīdēt ? Točna ne... Pastāvēt bariņā ? OK! Bet, tad brauc prom uz stūri no turienes, kur citi nesājās un nepis (consored) prātu parējiem. Situācija bija pa galam cik stulba, tik vienkārša - tur, kur visi cenšas paņemt pēc iespējas lābāk līkumu viens "....." ar golfu cenšas apgriezties. Vai arī uzmest sauli atpakaļgaitā ... Bet kā saka, ka neviens bokseris nav titulu dabūjis bez zilumiem :)
p.s. Rīt varēsi ar manu panēsāties
p.s. Rīt varēsi ar manu panēsāties
Un jaa es nebušu viņu notiriji :d uzrakstat man kad braucat :d
Sabinchix rakstīja:Jāskatās, kad atkal forši uzsnigs kads sniedziņš
Nekas puisis tgd 3x paskatiisies/paarliecinaasies pirms uzsaaks braukt atpakalj gaitaa ar aizsviidushiem logiem
Man liekas man bremzeeshanas celsh bija iisaaks nekaa vinsh atbrauca no apmales shitaa nedriikst liist priekshaa shkjeerei
Lab , suuds tie visi plastmasi Riit buus norauti nost - taa pat purns bija naakamais sarakstaa
Man liekas man bremzeeshanas celsh bija iisaaks nekaa vinsh atbrauca no apmales shitaa nedriikst liist priekshaa shkjeerei
Lab , suuds tie visi plastmasi Riit buus norauti nost - taa pat purns bija naakamais sarakstaa
kāda nax mācība čalim ? pošol viņš ! starp citu kā ir, ja stāvlaukumā avārija ? viens nēsājās - otrs tjip izgriezās ,OK! Avārija, bet tas ir stāvlaukums, ne iela - kurš vainīgs ? abos gadījumos nevar pārsniegt 20 km/h. Pārsniegts netika. Bremzešanas celš ? Arī nē. Labas rokas likums ? Nu, nē sanak viens brauca ārā, a otrs izlīda priekšā. Kuirš piesits uz likumu ? Runājam ! Kas būtu, ja būtu menti ?
Auto stāvvietās ir tie paši noteikumi,kas uz ielas. Nja....jums tur tizla avārija sanāca
kristapsk94 rakstīja:Jaa ar to pasu spridzekli :d taa jau vins atri nejeit :d un tik daudz reizes jabrauc :d
Jā cerams ka daudz tew neizbojājaam strādāšanu
Uzmanību sanese...
skatos te daudzi izliela jaunas prismas stavvietu! :d, bus shodien jaieverte, bet vai tur pietiekama platiba?
Elkor Plazas stāvvietā vajadzētu uzmanīties no piesnigušajām saliņām, kuras ļoti saplūst ar fonu. Pirms pāris nedēļām paziņa savu kūti vienā tādā iestādija = pakaļējam tiltam iznākums letāls.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
+1 vienu vakaru ari subars labi uzbrauca virsu vienai no salinam elkora
Es arī izdomāju tur aizbraukt, pāris apli un ļoti dusmīgs apsargs klāt. Tā, kā es biju otrajā stāvā, tad mani pat ārā viņš nelaida, pie izbraukšanas aiztaisīja šlagbaumu labi, ka ar e36 var palīst zem tā. visi, kas tur bija palīda apakšā un projām. palika tikai VW buss kurš arī saules meta turArcha rakstīja:skatos te daudzi izliela jaunas prismas stavvietu! :d, bus shodien jaieverte, bet vai tur pietiekama platiba?
Arī pabiju šodien tur baigi maz vietas stāvu stajankā,bet āra stajankā bišk vairāk vietasfatalyt1 rakstīja:Es arī izdomāju tur aizbraukt, pāris apli un ļoti dusmīgs apsargs klāt. Tā, kā es biju otrajā stāvā, tad mani pat ārā viņš nelaida, pie izbraukšanas aiztaisīja šlagbaumu labi, ka ar e36 var palīst zem tā. visi, kas tur bija palīda apakšā un projām. palika tikai VW buss kurš arī saules meta turArcha rakstīja:skatos te daudzi izliela jaunas prismas stavvietu! :d, bus shodien jaieverte, bet vai tur pietiekama platiba?
biju shodien ievertet prismu, 2 stava par daudz stabu bet ara jau tiri normali, bet labak man shodien patikas paslidinaties imantas maxima un kad saka snigt, tad jau pa ielam
rit vakar pec slegshanas veikala varat ripot uz sporta prizmu un ievertet ka slid!
ara labak , ieksha tiesham daudz stabu! bet par kadu shlagbaumu iet runa ?
ara labak , ieksha tiesham daudz stabu! bet par kadu shlagbaumu iet runa ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 93