Mans personigais 318IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Liepājā jau valda pavasaris
tagad tik sasēdināt vajag, un manliekas, ka melni moldingi, nāsis utt. būtu labāk, bet varbūt tas tik mans viedoklis
tagad tik sasēdināt vajag, un manliekas, ka melni moldingi, nāsis utt. būtu labāk, bet varbūt tas tik mans viedoklis
Tā liekas, ka runā par Angliju.mats rakstīja:Sniegu mēs vedam prom uz jūsu sniegoto galu it seviški uz Maruxa sētumarux rakstīja:1.smuki diski
2.kur ellē ir sniegs?
3.riepu kantoris....
4.sēdināt
Bet ja nopietni mums jau pusmenesi sniega nav,ja ne pat vairāk.un ja sola sniegu tad tas lidz mums nonāk H2O agreātstāvoklī.
tieši tā kaut kāds opja braucamais ne???STUDENTS rakstīja:Hz, ja godīgi - ziemas variantam vēl būtu daudzmaz ok, bet nu cmon vasaras variantam tādus diskus, krāsojumu utt?? Nezinu man personīgi ļoti nepatīk.. ne iznesuma, ne sēdinājuma, ne normāla diska, nekā diemžēl nav.. būsim reāli
A varbūt tomēr nav opja kariete, bet vienkārš un pēc bildēm tīri neko stock bembis, kurš nav "aprīkots" ar pokemona krāsas diskiem ,metru ārpus arkām, un vēl visādiem hipiju aksesuāriem.
Būsim reāli zolīdi diski, zolīds stock bembis protams uz ielas neuzkrītoš, bet zolīds
Bet nu laikam šis sezonas mode tomēr prasa kliedzošus diskus un sasēdinātu mašīnu, jo būsim reāli savādāk tavu mašinu uzskatīs - nekā diemžēl nav
BMW-Big Money Waste
uz pusi zemāku kā tagad un būtu acij vēl baudāmāks
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Katraa zinjaa manai acij tiikami
Man patīk, krāsa diezgan labi izskatās saules gaismā. Iesaku noraut atstarotājus no aizmugurējā bampera un melnos rokturus durvīm uzlikt
Man arī patīk. Krāsa super, viss super, tikai citus diskus prasītos. Parējais-
Rupji sakot, beidz dirst .. ko Tu vari mūžīgi čīkstēt -"man nav st5, es esmu bomzis, man nav sēdinājums, tad te uzskata, ka auto nekas utt"Slim rakstīja:tieši tā kaut kāds opja braucamais ne???STUDENTS rakstīja:Hz, ja godīgi - ziemas variantam vēl būtu daudzmaz ok, bet nu cmon vasaras variantam tādus diskus, krāsojumu utt?? Nezinu man personīgi ļoti nepatīk.. ne iznesuma, ne sēdinājuma, ne normāla diska, nekā diemžēl nav.. būsim reāli
A varbūt tomēr nav opja kariete, bet vienkārš un pēc bildēm tīri neko stock bembis, kurš nav "aprīkots" ar pokemona krāsas diskiem ,metru ārpus arkām, un vēl visādiem hipiju aksesuāriem.
Būsim reāli zolīdi diski, zolīds stock bembis protams uz ielas neuzkrītoš, bet zolīds
Bet nu laikam šis sezonas mode tomēr prasa kliedzošus diskus un sasēdinātu mašīnu, jo būsim reāli savādāk tavu mašinu uzskatīs - nekā diemžēl nav
Blin tas ir mans viedoklis.. godīgi es tur neko simpātisku traku neredzu, ja tas skaitās - esmu sagatavojies apmēram sezonai/vasarai.. nu piedod atvaino, ja Tev ir baigais fans skatīties uz parasta e36, kuram moldingi blin sazin kādā krāsā, diski kkādi prasti (tādi, kurus uz ziemu varētu likt), bez iznesuma, arkās dziļi, arī sazin kādā krāsā nokrāsoti, arkas tādas, ka galvu un dirsu reizē var iespraust + vēl tie atstarotāji aizmugurē, haizivs spura uz jumta, loga tas spoileris.. nu cmon cik sen vsp tādus jau vairs neviens neliek, ručkas ar auto krāsā .hzhz čalīt :)
Nav jau tā, ka traģiski izskatās, bet nu man vnk nepatīk.. izskatās lēti un negaumīgi no mana skata punkta..
Tādā gadījumā ceru, ka saimnieks izdomās moldingus normālus uzlikt, noņemt atstarotājus.. ja grib tos pašus diskus atstāt, tad vismaz uzlikt kkādus flančus un viennozīmīgi vismaz VESELĪGI kā te citi saka - piesēdināt.., noraut spuru, lab to loga spoileru (ja tik traki patīk - lai tak atstāj, būs ar ko atšķirties )
Jau kad nopirka šos diskus - nepatika, jo tādi ervim jau bija uz auto. Tagad vēlreiz tas apstiprinās - nav šie diski izskatīgi, kādiem būtu jābūt 17" diskiem.
Bet, ja īpašniekam patīk, tad patīk.
Bet, ja īpašniekam patīk, tad patīk.
Visiem nav jābūt diskiem ar iznesumu, sēdinātiem. Tā ir katra paša izvēle, vai viņš grib braukt ar komfortu un parastu e36, vai ar zerokomfortu, platiem diskiem un zemprofila riepām! Par to citiem nevajadzētu neko pārmest, katrs dara kā pats grib un kā pašam patīk!STUDENTS rakstīja:Hz, ja godīgi - ziemas variantam vēl būtu daudzmaz ok, bet nu cmon vasaras variantam tādus diskus, krāsojumu utt?? Nezinu man personīgi ļoti nepatīk.. ne iznesuma, ne sēdinājuma, ne normāla diska, nekā diemžēl nav.. būsim reāli
Cienītais STUDENTS, es galīgi nediršu kur nu vēl publiskajā telpā. Un paskaidrojiet lūdzu iztekumu par manu čīkstēšanu, citēšu ar Jūsu atļauju ko Tu vari mūžīgi čīkstēt.
Skaidrojums vārdam čīkstēt
čīkstēt pag. čīkstēju;
1. parasti 3. pers. Radīt stieptu, asu troksni (piemēram, par priekšmetiem, kuri beržas gar ko); atskanēt šādam troksnim.
2. parasti 3. pers. Radīt asu, sēcošu troksni (parasti par plaušām); atskanēt šādam troksnim.
tātad secinājums Jūs, cienītais mani čīkstam nevarējāt fiziski dzirdēt, ja nu vienīgi Jums piemīt kādas SUPER spējas, nenoliedzu ka neticu cilvēku super spējām, bet arī neapstiprinu.
Tātad ar aļauju turpinu, arī es šeit publiskajā telpā izteicu savu personīgo viedokli, un ar saviem apvainjumiem par diršanu jūs aizskārāt manu vārda brīvību, jo sanāk ka jūsu viedoklis ir vienīgais un pareizais
Definēšu vārda brīvība nozīmi
Vārda brīvība ir vienas no pamattiesībām, ko paredz Vispārējā cilvēktiesību deklarācija. Plašākā nozīmē ar to saprot tiesības brīvi un publiski jebkādā veidā paust viedokli vai ierosināt darbību, šo tiesību izmantošanas procesā tiekot aizsargātam no jebkādiem centieniem šī viedokļa paušanu nepieļaut. Vārda brīvība sevī iekļauj cenzūras aizliegumu.
Un final secinājums i'm too smart to be provoked by you sir
Skaidrojums vārdam čīkstēt
čīkstēt pag. čīkstēju;
1. parasti 3. pers. Radīt stieptu, asu troksni (piemēram, par priekšmetiem, kuri beržas gar ko); atskanēt šādam troksnim.
2. parasti 3. pers. Radīt asu, sēcošu troksni (parasti par plaušām); atskanēt šādam troksnim.
tātad secinājums Jūs, cienītais mani čīkstam nevarējāt fiziski dzirdēt, ja nu vienīgi Jums piemīt kādas SUPER spējas, nenoliedzu ka neticu cilvēku super spējām, bet arī neapstiprinu.
Tātad ar aļauju turpinu, arī es šeit publiskajā telpā izteicu savu personīgo viedokli, un ar saviem apvainjumiem par diršanu jūs aizskārāt manu vārda brīvību, jo sanāk ka jūsu viedoklis ir vienīgais un pareizais
Definēšu vārda brīvība nozīmi
Vārda brīvība ir vienas no pamattiesībām, ko paredz Vispārējā cilvēktiesību deklarācija. Plašākā nozīmē ar to saprot tiesības brīvi un publiski jebkādā veidā paust viedokli vai ierosināt darbību, šo tiesību izmantošanas procesā tiekot aizsargātam no jebkādiem centieniem šī viedokļa paušanu nepieļaut. Vārda brīvība sevī iekļauj cenzūras aizliegumu.
Un final secinājums i'm too smart to be provoked by you sir
BMW-Big Money Waste
prātiņam, tad es pateikšu ka tavs tourings arī ir skaistsIcikinsh rakstīja: Tie kuri saka, ka sis auto ir skaists, pasi ir
BMW-Big Money Waste
Nez, neko traki nesmuku es neredzu, normals ikdienas auto, vienigais es butu izvelejies citu disku krasu un nonemtu aizmugure atstarotajus no bampera.
Nu bet skaidrs, ka visiem jau nepatiks - nav jau dolārs !
Par to, ka diski iekšā arkās - nu bet ko cepaties?! Es tacu jums vinu nestadiju priekšā sakot, ka šis ir pasaules skaistākais bmw! ne? Tad par ko cepiens...
Nu būs tur vēl flanči !
Būs sēdinājums!
noņemšu atstarotājus!
viens ir skaidrs - jums izpatikt nevar ... NEKAD !!!
Par to, ka diski iekšā arkās - nu bet ko cepaties?! Es tacu jums vinu nestadiju priekšā sakot, ka šis ir pasaules skaistākais bmw! ne? Tad par ko cepiens...
Nu būs tur vēl flanči !
Būs sēdinājums!
noņemšu atstarotājus!
viens ir skaidrs - jums izpatikt nevar ... NEKAD !!!
Pēdējais labojis Mārcis - 06 Mar 2013, 20:50, kopā labots 1 reizi.
ir daži sīkumi kuri prasās melni, rokturi, moldingi... kopumā ir labāks nekā dažs labs ķekavnieks
disku krāsa man liekas interesanta.
Palasiju ko te jūs esat sarakstijuši pēdējās stundās ,kaut kāds sviests. čalim normāls e36,bet vismaz nelien no visām pusēm rūsas ārā,kā te vienam otram,bet citi jūsmo , jo viņam ir redz tuvāks zemei . dažs labs no ši foruma dzīvo citā dimensijā.
Tu tak arī neko nesaproti no modes! Nav jau svarīgākais ruslans, bet gan augstums. Jo tuvāk zemei jo drošāk un smukāk.
BMW
Diski un moldingi ta isti nav melni - viss ir tādā kā grafīta krāsā...Burns rakstīja:ir daži sīkumi kuri prasās melni, rokturi, moldingi... kopumā ir labāks nekā dažs labs ķekavnieks
Es tik var teikt vienu, auto ir OK, bet sēdināt gan vajag, savādāk baigais džips! Un kad es saku dzips tad es domāju traktors(augstuma zinā), tādu stock vajag līdz pašāi zemei un tad arī diski un viss pārējais izskatīsies kudī labāk. Un lūdzu nevajag man teikt ka nekur aizbraukt nevar un visur bedres un kas vel nē, pats savu laiku ar e36 gludekli slidinājos pa Liepājas ielām un ja brauc ar prātu viss ir OK.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right