AUTO Exotica 2013 26.04.-28.04.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Jā kopskatā tik tiešām izskatījās ka tur bij e36 pārsvars pat otrajā zālē ar stāvēja diviRolands rakstīja:exotikā viss vairak lkm bija e36,cik pēc bildem skatos
Jā, es arī biju gaidījis vairāk no Exoticas. Man kā studentam liekas pārāk dārgas biļetes priekš tā pasākuma+ja dodies kopā ar meiteni.
Bet nu e36 stends tiešām patika, speciāli gāju tā, lai tur sanāktu iet garām kā pēdējiem
Varbūt ja būtu kopā ar kādu kam vairāk interesētu tie auto un pie katra uzturētos ilgāk un kko papētītu, tad patiktu vairāk.
Bet nu e36 stends tiešām patika, speciāli gāju tā, lai tur sanāktu iet garām kā pēdējiem
Varbūt ja būtu kopā ar kādu kam vairāk interesētu tie auto un pie katra uzturētos ilgāk un kko papētītu, tad patiktu vairāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
whatafaak, ko jūs tur darat pa to stendu
Skaistāk būtu ja jūs vienkārši stāvēto pie mašīnām vai pie karoga un viss... Tas būtu daudz skaistāk un elegantāk... Tā kā to dara Just meitenes. Savādāk tas reāli izskatās nevis skaisti, bet vulgāri... Es to domāju par meitenēm... Tā ir auto exotica nevis afterparty tusiņš.
Mans subjektīvais viedoklis
Skaistāk būtu ja jūs vienkārši stāvēto pie mašīnām vai pie karoga un viss... Tas būtu daudz skaistāk un elegantāk... Tā kā to dara Just meitenes. Savādāk tas reāli izskatās nevis skaisti, bet vulgāri... Es to domāju par meitenēm... Tā ir auto exotica nevis afterparty tusiņš.
Mans subjektīvais viedoklis
Pēdējais labojis agRo - 28 Apr 2013, 19:55, kopā labots 2 reizes.
riktigs sado mazo
Ja godīgi,tad šogad te nebija ko redzēt
Vienīgais kas palika atmiņā ir "JUST" meitenes
Un runājot par e36 stendu,būtu labak,ja meitenes tur negorītos,jo reāli mēs nākam skatīties uz mašīnām nevis uz jums
Kopumā atgādināja "EROTU"
Vienīgais kas palika atmiņā ir "JUST" meitenes
Un runājot par e36 stendu,būtu labak,ja meitenes tur negorītos,jo reāli mēs nākam skatīties uz mašīnām nevis uz jums
Kopumā atgādināja "EROTU"
Mūsu meitenes lielā mērā stendu uzturēja "dzīvu" un tas bija ļoti svarīgi!
Just'am bija meitenes, kuras tresija 5dien pa stūriem ar apenēm kājās (vismaz vai), tas arī nebija slikti !
Meiča + auto, manuprāt, labākā kombinācija! Mēs kā stends, domājams, ar vienu no mazākajiem budžetiem, panācām ļoti labu rezultātu!
Labi zinām, ka šī bija mums pirmā reize exoticā un tml pasākumā vispār!
Piekrītu, kaut kur pa traku, kaut kur pa maz, bet centāmies ar labām emocijām un domām par e36.lv!
Ja būs lemts startēsim arī nākamgad, ar jaunām idejām un nopietnāku stendu prezentēt nu jau exotica 2014, bet lai to izdarītu mums vajadzēs jaunus auto ar skaistām līnijām, tāpēc turpinām pucēt savus arklus un tad arī viss notiksies!
Just'am bija meitenes, kuras tresija 5dien pa stūriem ar apenēm kājās (vismaz vai), tas arī nebija slikti !
Meiča + auto, manuprāt, labākā kombinācija! Mēs kā stends, domājams, ar vienu no mazākajiem budžetiem, panācām ļoti labu rezultātu!
Labi zinām, ka šī bija mums pirmā reize exoticā un tml pasākumā vispār!
Piekrītu, kaut kur pa traku, kaut kur pa maz, bet centāmies ar labām emocijām un domām par e36.lv!
Ja būs lemts startēsim arī nākamgad, ar jaunām idejām un nopietnāku stendu prezentēt nu jau exotica 2014, bet lai to izdarītu mums vajadzēs jaunus auto ar skaistām līnijām, tāpēc turpinām pucēt savus arklus un tad arī viss notiksies!
Te dazhas bildes ar meiteneem
http://www.draugiem.lv/user/88854/gallery/?aid=46884396
http://www.draugiem.lv/user/88854/gallery/?aid=46884396
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Lielaakie dirseeji ir tie ,kuriem auto staav nevis eksotikaa ,bet gan laukaa staavvietaa
pameegjinat bljin notupiit uz kaajaam 3dienas no vietas ,es savaas drifta tupelees to knapi ko varu ,kur nu veel daamas uz spilkaaam ... nerunaajot par visu paarejo
pameegjinat bljin notupiit uz kaajaam 3dienas no vietas ,es savaas drifta tupelees to knapi ko varu ,kur nu veel daamas uz spilkaaam ... nerunaajot par visu paarejo
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Neiet runa par tupelēm
iet gan ...jo reaali ,man jau bija zajobs peec pirmas dienas normaals ,tapec nakamajaas vajadzeeja kaut kaa izklaideeties ,cits ierauj ,cits uzdanco ,cits veel ko pasheptee citu
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Pēc dejošanas kājas vel vairak sāpēs
Var tak arī apsēsties,pagulet uz kapota,uzkāpt uz jumta,ielīst salonā
Var tak arī apsēsties,pagulet uz kapota,uzkāpt uz jumta,ielīst salonā
Nu, kāpēc jādzen sūds pa pagalmu? Atnākot, izejot cauri pa 30min visai hallei, protams, ka izskatīsies viss pavisam citādāk. Esot tur uz vietas kaut vai tikai vienu dienu, saproti, ka tas nav viegli, ērti u.t.t. Grūti ir uzturēt sevi labā omā visas 3 dienas tādā skaļumā, pūlī, uzmanības centrā Pa lielam, +1 erda'm.
Tas nebija domāts kā nodiršana.
Nākamreiz būs labāk Pirmā reize vnm viss grūtākā
Nākamreiz būs labāk Pirmā reize vnm viss grūtākā
Ir jauzklausa citu viedokļi, precīzāk skatītāju viedokļi, lai nākošgad būtu labāk Bet tā viss bija ļoti labi sagatavots! Man teiksim tie klusie stendi patika, jo varēja bez liekas uzmanības pieiet pie auto papētīt utt. Nākošgad vajag dzīvo un nedzīvo stūri
Jaapsveic ar Exoticas noslēgšanos
Jaapsveic ar Exoticas noslēgšanos
Protams, ka skatītāji būs tie kas izteiks kritiku, tā taču ir izstāde Starpcitu jūsu stends bija ļoti labsKarrlo rakstīja:Lielaakie dirseeji ir tie ,kuriem auto staav nevis eksotikaa ,bet gan laukaa staavvietaa
paldies e36.lv par iespeeju piedalities izstaadee :) biju shokaa sanjemot pie halles savu auto tik mega tiiru
Paldies karrlo. Tieši tā , kājas beigtas, bals nav un viss tikai tāpēc, lai stends nebūtu garlaicīgs. Un Roland, moš nākamgad nolikt lelles, lai 3dienas sēž un nekustās,? Jū marihuān, autiņi visi tīri, jo visu laiku viņus pucējām. Un protams paldies mīļajiem mūsu puišiem kuri visu laiku bija ar mums. Un erdam mega paldies par saorganizēšanuKarrlo rakstīja:Lielaakie dirseeji ir tie ,kuriem auto staav nevis eksotikaa ,bet gan laukaa staavvietaa
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pričom tur lelles,ak dievs
Lab,nav jēga te runat,tā pat viss teiktais ir e36.lv nodiršana!
Lab,nav jēga te runat,tā pat viss teiktais ir e36.lv nodiršana!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right