Meeris_Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Interesanti, pilns internets ar strokeru info, bet nekur tada kombinacija nebija mineta.. Kas ar klaniem? M54 bija isaki neka 2.5
Marihuans uzlika un braukaaja.Meeris rakstīja:
kkur pa ausu galam dzirdets ka dizelim stupicas savadakas, tapec varetu nederet.
pats esi vai zini kādu, kas no dizeļa suportus un diskus ir uz e36 licis, neko vairak nemainot?
Es arii riit likshu virsuu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Man arī šķiet, ka nekas labs tur nesanāks. B25TU virzuļi ir augstāki par B28, bet B30 ir zemāki par B28. Kā arī klaņi biš biezāki, ja nemaldos, ir iespēja, ka pie tā gājiena sitīsies pret bloku, jo B30 klaņi jau milenes met gar bloku. Bet, kad liks kopā, tad jau manīs. Veiksmi!
ok, kad uzliksi pado ziņu tīri informatīvā nolūkā, kā der 3.0 diesel diski un suporti uz ē trīznsešDzhejs rakstīja:Marihuans uzlika un braukaaja.Meeris rakstīja:
kkur pa ausu galam dzirdets ka dizelim stupicas savadakas, tapec varetu nederet.
pats esi vai zini kādu, kas no dizeļa suportus un diskus ir uz e36 licis, neko vairak nemainot?
SunCoast Customs IIIM
ir biski kasjaks tomer ar tiem klaņiem no m50tub25. palasiju tehnisko literaturu izradas m50tub25 klani ir 140mm, bus jaliek no m50b25 kuriem ir 135mm. labi ka ir 2 motori no kuriem var kombinet.dogMa rakstīja:Man arī šķiet, ka nekas labs tur nesanāks. B25TU virzuļi ir augstāki par B28, bet B30 ir zemāki par B28. Kā arī klaņi biš biezāki, ja nemaldos, ir iespēja, ka pie tā gājiena sitīsies pret bloku, jo B30 klaņi jau milenes met gar bloku. Bet, kad liks kopā, tad jau manīs. Veiksmi!
jaskatas vel kam virzuļi zemāk sēž 2.5 vai 2.5 vanos
un vel tracina ka bieži info atskiras no dažādiem resursiem.
SunCoast Customs IIIM
Viss botē. Darīts.Meeris rakstīja:ok, kad uzliksi pado ziņu tīri informatīvā nolūkā, kā der 3.0 diesel diski un suporti uz ē trīznsešDzhejs rakstīja:Marihuans uzlika un braukaaja.Meeris rakstīja:
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Beidzot kada bilde ar hardtopu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SunCoast Customs IIIM
Kas pa bunduli galā un kāda skaņa? Pļerkšķis vai kkas patīkams?
Man liekas ,ka tieši ar citiem diskiem nebūtu ļoti labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kādus. ? . Bbs rc035. ?cipruss18 rakstīja:citus diskus vajag
SunCoast Customs IIIM
Remus. Ap. 3k rpm izklausās pēc plirkskis. Bet visa citā diapazonā patikams. It seviski pie zemiem abarotiem dobjš .Dzhejs rakstīja:Kas pa bunduli galā un kāda skaņa? Pļerkšķis vai kkas patīkams?
SunCoast Customs IIIM
Man jau ari tads aizdoms.ValtersZ rakstīja:Man liekas ,ka tieši ar citiem diskiem nebūtu ļoti labi.
Bet bus japamegina kkas cits.
SunCoast Customs IIIM
Ir RC 090 Līdz atkāšanai var paspēt visuMeeris rakstīja:
Bbs rc035
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
bagazhnieka izskatas ka kartupeli bet pa temu, bishku japacelj aizmuguri un kadus 20mm flancus
dzīvē krāsa smukāka nekā bildēs un jā aizmugure nedaudz pa zemu
Pļerkšķi negribu :( Bet meklēju kaut ko tikpat simpātisku kā Tev. Patīk kā izskatās.Meeris rakstīja:Remus. Ap. 3k rpm izklausās pēc plirkskis. Bet visa citā diapazonā patikams. It seviski pie zemiem abarotiem dobjš .Dzhejs rakstīja:Kas pa bunduli galā un kāda skaņa? Pļerkšķis vai kkas patīkams?
Sezona sākusies, apkārt redzēti tik daudz smuki E36 un arī citi sakopti auto, KAMĒR STĀV. Kā sāk braukt, tā tas pļerkšķis no "krutajiem" izpūtējiem ka vemt gribas.
Vienam E36 kādreiz bija ļoooti līdzīgs Remus bundulis un skaņa bija fantastiska. Kur Tu uzturies, jābrauc paklausīties Tavējo
dogmai tāds bij uz gaišās kupejas, skaņa bij ok
Kāda jēga flanchus likt? lai riepas un diski arkās rivejas?vlAdlik rakstīja:bagazhnieka izskatas ka kartupeli bet pa temu, bishku japacelj aizmuguri un kadus 20mm flancus
priekšā jau ir 7mm flanchi, lai nestrikē disks pret koilām.
SunCoast Customs IIIM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right