Kalnux e36 Touring
tu jau nevienu sliktu vārdu neteiksi, secinājumus izdarīs katrs pats....Kalnux rakstīja:Neaizstāvu viņu, bet neviena vaina nav pierādīta.hrusts rakstīja:stāsti, kas par meistaru???? Lai zin, kur nedrīkst braukt....
P.S. negribētu būt tavā vietā...
Un kas ar virsbūvi ir sadarīts? Iepriekšējā lpp Kex ielicis bildi!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tā pat nav mana mašīna tajā bildē.Edzy rakstīja:Un kas ar virsbūvi ir sadarīts? Iepriekšējā lpp Kex ielicis bildi!
Kex kā jau Kex, palaida balodīti
quattro ist für sissies
No sērijas - If it isnt broken, dont fix it.
Bet labi, ka viss beigās labi beidzās.
Bet labi, ka viss beigās labi beidzās.
Tev tikai vajadzēja sekot līdz notikumiem forumā un pārkrāsotKalnux rakstīja:Tā pat nav mana mašīna tajā bildē.Edzy rakstīja:Un kas ar virsbūvi ir sadarīts? Iepriekšējā lpp Kex ielicis bildi!
Doh!Kalnux rakstīja:Tā pat nav mana mašīna tajā bildē.Edzy rakstīja:Un kas ar virsbūvi ir sadarīts? Iepriekšējā lpp Kex ielicis bildi!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Baigais klusums te.
Ar mašīnu tiek braukt un baigi jaunumi nav. Tik cik kaut kādi sīkumi salaboti.
Gāju apskati, neizgāju, inspektoram nepatika viens iekšējais stāvābols, viss pārējais
Lai vai kā, pēc 1 mēneša laidīšu šo lolojumu uz tirgu. Daudz nervi un naudas šajā mašīnā atstāti, it īpaši pēdējā laikā. Bet vajag kaut ko, kas pacieš Latvijas un nav žēl dzīt pa grants ceļiem u.t.t. Būtībā bembis manā īpašumā no 2013. gada janvāra, pienācis laiks kaut ko pamainīt...
Ja ir interese, tad var uzrakstīt PM.
Ar mašīnu tiek braukt un baigi jaunumi nav. Tik cik kaut kādi sīkumi salaboti.
Gāju apskati, neizgāju, inspektoram nepatika viens iekšējais stāvābols, viss pārējais
Lai vai kā, pēc 1 mēneša laidīšu šo lolojumu uz tirgu. Daudz nervi un naudas šajā mašīnā atstāti, it īpaši pēdējā laikā. Bet vajag kaut ko, kas pacieš Latvijas un nav žēl dzīt pa grants ceļiem u.t.t. Būtībā bembis manā īpašumā no 2013. gada janvāra, pienācis laiks kaut ko pamainīt...
Ja ir interese, tad var uzrakstīt PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
quattro ist für sissies