BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 49
- chevron_right
Ko šajās brīvdienās? Aizbraucam uz Bocmani paēst?
Rītā domā vai pa nedēļas nogali?
Sestdien pa dienu var
Nu tad ja sestdien būšu Sgr, došu ziņu
Kāds varbūt zin cik kvalitatīva ir diagnostika Salacgrīvā? Vai varbūt var ieteikt kur Limbažu rajonā kautcik normāla kautkur ir?Vajag noņemt kļūdas.:(
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
personīgi varu ieteikt tikai un vienīgi Driver no BMW Power. Vai Udli Mārupē. Bet es tomēr iesaku pirmo
kur tas driver pats atrodas?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
man vajag tuvak.
ja var līdz Limbažiem aizbraukt tad var arī līdz Rīgai
Līdz Rīgai stropē sanāks pārāk traki. Paņem viņu bagažniekā līdz,kad brauc uz Salacgrīvu.PAsaki,ka te ir ļoti interesanti,lai tik brauc šurp.
jā, tas ir iespējams, ka viņš ar savu aparatūru piebrauc (man tieši tā izdarīja), bet tas noteikti nebūs par limonādi, jo nu ceļš, laiks. Vienīgā iespēja viņu noķert pie Sgr ir BMW Power salidojumā, tikai nez vai gribēsi gaidīt Jūniju un es nezinu vai viņš gribēs tad strādāt maz paņem uzraksti viņam un izstāsti kas un kā, mošk kāda iespēja ir.
Varam saskaņot kko ar tikšanos. Kāds būs braucējs brīvdienās?
taakaa praktiski vienmeer esmu uz vietas tad viss atkariigs no tiem kas dziivo taalaak,bet saskrieties dereetu
ja būšu, tad tikai svētdien , jo šodien uzzināju, ka jāstrādā 5d un 6d no vietas
Jau šovakar lidoju uz turieni. nr- 2 6 3 0 6 5 3 6,
Vai 7dien kāds beigās būs?
VAI KADAM VĒLME SAVAKTIES VISIEM KOPA UN KKUR IZBRAUKT ?
Pašlaik domāju par braukšanu uz Salacgrīvu rītā, jo šodien negribas no gultas kāpt ārā pēc maršruta Rīga-D pils - Rīga - Kuldīga - Rīga - D pils - Rīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 49