Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 308
- chevron_right
kur viņš ir sapuvis ?ozis rakstīja:neesi kko sashnjaucies?
500ls par sapuvushu sierru
Freeks rakstīja:parDODU 323 ti -labs dzinejs virsbuve salons-par tadu naudu hvz vai var dabut ko labaku.....
shedowline-sedinats-r17 diski-m3 zamsadas sture -uttt
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 9426147755
tu gribēji teikt tiko no anglijas nevis vācijas?
mekleju E36 lidz 1k Ls prieksroka:
sedans - 1.8 IS vai 2.0, 2.5.
Izskatishu ari touringus prieksroaka tadiem pasiem motoriem vislabak 1.8IS
Ja neko nesanaks atrast tad atliks skatiit ari kupejas :)
intresee ari mainja pret mazda xedos9 1998g zalja, gaisais adas salons 2,5 benzins. vasaras un ziemas lietie ar labaam ziemas un vasaras riepaam, ziemenes 1 sez brauktas.
intresee ari mainja pret mazda xedos9 1998g zalja, gaisais adas salons 2,5 benzins. vasaras un ziemas lietie ar labaam ziemas un vasaras riepaam, ziemenes 1 sez brauktas.
Nav jau grūti man liekas pasam pameklēt, bet nu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... chinb.htmlpriediic rakstīja:mekleju E36 lidz 1k Ls prieksroka:
vai tad nav skaidrs ka tiek meklets vel bez ss.lv ja gadijuma kads no foruma vai vinu pazinas tirgo utt :)
tas kas ir ss.lv zip.lv utt jau ir visiem redams
ja nu vienigi tas links nav tavs auto?
tas kas ir ss.lv zip.lv utt jau ir visiem redams
ja nu vienigi tas links nav tavs auto?
atkodi mani bet nu tirgošanu esmu uzticējis savam sencim
Nopirkšu labu 328i.... Sedanu vai Coupe , obligati ar digitaalu klimu un Recaro...Tikai ne zaļu.... Liidz 1500ls.... par M pakotu vel varu piemaksaat!
nu nezinu vai 2.8 labu ar klimu un visu parejo tada budzetaa var dabuut..
varat piedavat e36 lidz 1.5ls
prasibas - 4cil benzins, manuālis
priekshroka m43 m42 kupejai vai touringam
obligāti labs stāvoklis un TA
prasibas - 4cil benzins, manuālis
priekshroka m43 m42 kupejai vai touringam
obligāti labs stāvoklis un TA
nu es pa šiem gadiem kamēr skatos regulāri ss.lv bmw sedanus 1,8is esmu redzējis kādus 3priediic rakstīja:sakumaa vismaz paaris ISinjus gribetos paskatities ja nekaa nebus tad jakeras pie 2.0 :)
jo tie tač ir reti.
Es uzskatu ka bez M pakas E36 nevar maksat vairak par 1500lsmožais rakstīja:nu nezinu vai 2.8 labu ar klimu un visu parejo tada budzetaa var dabuut..
iespejasm, nestridos, bet LABU, iespējams, KUPEJU, 2.8i kas nav jātaisa katru mēnesi - vismaz vajadzētu tādu budžetu - un uz augšu...
bez m pakas liidz 1500.. ar - liidz 2000.. Vot taa!
ar mpaku droši vari kruķīt ciparu uz augšu!
Nu par 2000+ var jau E39 meklet!
Nu protams, vari nopirkt pa 2000 e39 un tad vēl gandrīz tik pat ielikt viņā iekšā!
Miskastīgu e39 bez pakas.. Un kur vispār sakars e36 ar e39?Valdis rakstīja:Nu par 2000+ var jau E39 meklet!
nau nekada sakara... e39 daudz komfortabls un modernaks , bet dvesele prasa žurku!!
Modernāks ir tikai feislifta ~2002. gadu ar m-paku.
Lab, beigsim pie piemēslot.
Lab, beigsim pie piemēslot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10