byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 21
- chevron_right
Jā, es ar tā paskatoties, tad visas detaļas, vismaz 95% ir sarkanas
Šodien auto tika aizvests pie krāsotāja, teica, ka uz jauno gadu visam jābūt gatavam. Uzzināju, ka auto ir sists 3 vietās, bet par laimi nekādi baigi triecieni tie nav bijuši, grīda ir pilnībā vesela, pa lielam kuzavs ir samērā labā stāvoklī, kas protams priecē, cerams, ka auto pilnībā gatavs būs jau uz kādu februāri/martu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uz mirkli biju redzējis auto salamandra darbnīcā, manuprāt kasjaku ir pārāk daudz lai tā ieguldītos autiņā.
Un tie būtu?ZzevsS rakstīja:Uz mirkli biju redzējis auto salamandra darbnīcā, manuprāt kasjaku ir pārāk daudz lai tā ieguldītos autiņā.
Viss kas tev jau ir pārmetināts, manuprāt viens slieksnis tāds aizdomīgs, pie lanžerona neliela rūsa. + cik no pērk sadaļas noprotu, visas maināmās virsbūves detaļas tiek mainītas. Cik aptuveni varu noprast beigu variantā tas viss iegriežas anomālā ciparā un nezinu vais tas ir tā vērts. Bet tas jau tikai mans subjektīvais viedoklis!byrbyr rakstīja:Un tie būtu?ZzevsS rakstīja:Uz mirkli biju redzējis auto salamandra darbnīcā, manuprāt kasjaku ir pārāk daudz lai tā ieguldītos autiņā.
Pa lielam bija virsbūves daļas, kuras varēju atstāt, bet negribēju, piemēram haube un bagāžnieks, spārns un durvis tika mainītas, jo viņas man sasita, bet otru spārnu tikai dēļ tā, ka vienkārši uzreiz abus mainu, brilli, jo gribēju faceliftu.
Pa lielam nekas traks tur nav, vismaz manās acīs, ja paskatās uz dažiem citiem eksemplāriem, bet pa lielam par šo nav jēgas runāt, gandrīz katrā topikā tas ir apspriests, auto tomēr 20gadi..sava auto vēsturi gan jau arī visu nezini, katram auto pa 20gadiem ir sakrājusies vēsture. Šis auto ir mans hobijs, tas ko es negribu ne pārdot ne arī ņemt citu. Izprieca
Pa lielam nekas traks tur nav, vismaz manās acīs, ja paskatās uz dažiem citiem eksemplāriem, bet pa lielam par šo nav jēgas runāt, gandrīz katrā topikā tas ir apspriests, auto tomēr 20gadi..sava auto vēsturi gan jau arī visu nezini, katram auto pa 20gadiem ir sakrājusies vēsture. Šis auto ir mans hobijs, tas ko es negribu ne pārdot ne arī ņemt citu. Izprieca
Manuprāt ja cilvēks taisa mašīnu sev, nevis profitam, ta nav nozīmes kādā stāvoklī viņa ir, vai cik naudas ieguldīts, viņš jau negrib atjaunot jebkuru e36, viņš grib ajaunot savu mašīnu kas arī nozīmē ka nav jāskatās racionāli, bet gan vnk beznosacījuma mīlestībai pret savu auto
- ikey07
Piekrītu, ja tas ir hobijs! Man arī sava auto taisīšana ir hobijs, atslēgšanās no ikdienas darbiem! Lai veicas ar darbiem, beigās vajadzētu iznākt konfektei!byrbyr rakstīja:Pa lielam bija virsbūves daļas, kuras varēju atstāt, bet negribēju, piemēram haube un bagāžnieks, spārns un durvis tika mainītas, jo viņas man sasita, bet otru spārnu tikai dēļ tā, ka vienkārši uzreiz abus mainu, brilli, jo gribēju faceliftu.
Prieks, ka saproti
Šodien pabūt pie krāsotāja un uztaisīts mazs snaps, viss lēnā garā kustās uz priekšu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nevaru sagaidīts kas no tā visa sanāks
lēnāk brauksti , tālāk tiksi!.
Veiksmi
lēnāk brauksti , tālāk tiksi!.
Veiksmi
Paldies, ceru jau uz februāri visu pabeigt.
3.07, grūti saredzams
Domā es šitā pārtaisot auto 1.8 atstāšu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 21