Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 679
- chevron_right
jopcik arī nemanījuAgnis rakstīja:Renio caur alfas stāvvietu brauca, pirms kādas stundas
no rīta samāta iifa un vakara jau Renio & iifa kopā ..
Kaa jau katru darba dienu biju maskeejies par bulcinjuRENIO rakstīja:tevi gan nemanījukompots rakstīja:Renio ar kabri pa purchiku vizinaajaas un BA4A matiisa ielas pagalmaa noparkots.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Un satikti shodien: Podzinja, Agnis, megatrons, Indiigais, Regnaars, Sabinchix, siikais, Anetiite, karllo. Razhiiga diena
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Vakar vakarā Imantas nestē redzēts E36 sedans (laikam) un E36 tourings.
no rīta pa Jūrmalas gatvi manīta melna kupeja ar e36 uzlīmēm ...laikam GB.. numurzīmē
Anderss rakstīja:Satikts Jonijs tagad vis iet ka vajag pastuzim paldies.
pectam satikti Mathias, Gilberts, Roxys, Kro
Es! Biju pusaizmidzis un tādēļ pat nepaspēju atņemt sveicienu...Beerzins rakstīja:Aptuveni no 10.30 - 11.00 uz sadovņikovaielas samāta melna e36 kūtiņā.
Zems&Lēns
Es un Agris13.BMW-Valcha rakstīja:Vakar vakarā Imantas nestē redzēts E36 sedans (laikam) un E36 tourings.
vakar uz mūkusalas ielas manīts agris13 aiz viņa finks uzreiz pēc tam uz ulmaņa gatves andress drīz pēc tam satikts activity papļāpāts un nobeigumā vēl satiku uldi-r un gda33
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Satikts psih-arno,saņemta paciņa priekš das auto
AMR MOTORS autoserviss. www.amrmotors.lv
Stāvēju gaidīju X5 TestdraivuFinks rakstīja:Es un Agris13.BMW-Valcha rakstīja:Vakar vakarā Imantas nestē redzēts E36 sedans (laikam) un E36 tourings.
Ap 18:00 centra virzienā pa Akmens tiltu aizdūca Dj_Zii. Es biju ar velorikšu un, protams traucēju satiksmi pa 1. joslu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
es vel nodomaju ka tik tas nav johnny kas nelietigi noblokejis visu satiksmi pirmaja josla ta tik bembisti dara
Tiko uz brīvībenes manīts možais
ja acis nevīla vakar rumbulā manīts Janķels
mathias ,anderss , gilbert , roxys
Biju biju kur pats biji?Donors rakstīja:ja acis nevīla vakar rumbulā manīts Janķels
Uzmanību sanese...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …