aigarzzz jaunais melniitis

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

10 Apr 2014, 23:29

Par cik forums pa lielam ir vieta, kur izteikt viedokļus, izteikšu savējo:

Manuprāt, šeit..
Attēls
..auto izskatās daudz labāk, kā šeit :rolleyes: :
Attēls
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

10 Apr 2014, 23:32

Ch, tu neko nesaproti. Pirmajā bildē ir redzams garlaicīgs stock kāds visiem ir, savukārt otrajā auto ir padarīts individuāls un foršs, ievērojot galvenās e36.lv tūninga tendences (golfa lūpa, numurs sānā utt.).
Attēls
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

10 Apr 2014, 23:45

Nekā nav. Vajag vel vējstiklu 50% ar plēvi no augšas.

Sent from my GSmart Maya M1 v2 using Tapatalk
Profila bilde
aigarzzz
Ziņojumi: 322
Pievienojies: 11 Jan 2013, 22:57
Braucu ar: Vīlētu dīzeli...
Atrašanās vieta: Jelgava, Kalnciems

11 Apr 2014, 00:19

par golfa lūpu un numuru sānā jau tika minēts kas un kāpēc..., jo m bamperis joprojām tiek meklēts, bet oem pa kosmosu es nelikšu, ir tomēr citas prioritātes dzīvē!

aj lab, miers!
principā var slēgt šito visu, nekas jauns te tāpat netiks likts un raxtīts...

tā ka, admini iedomājamies, ka auto ir pārdots un slēdzam... :drink:
Profila bilde
mikelsons
Ziņojumi: 620
Pievienojies: 24 Sep 2011, 23:46
Braucu ar: e36 323i coupe

11 Apr 2014, 00:25

pa to tēmu tagad laikam vienmēr tiks dzīta hui*a :D
nu ko var ņemties, nu nav tam e36 tik liela vērtībā, lai būtu sliktākājā gadījumā baigi žēl, pie bugatti viņš spraudīs to lūpu, būs par ko diskutēt ;)
galvenais, lai saimnieks pats zina ko grib ;) un man jau patīk kaut kas neorģināls :gigigi:
Profila bilde
BLINGZ
Ziņojumi: 138
Pievienojies: 06 Jan 2013, 02:45

11 Apr 2014, 00:43

Nories tie, kam stocki ar embamperiem, aizstāvēs tie, kam arī numurs sānā kā Alfa Romeo. :lol:
Pa lielam tač vienalga, ko cits dara ar savu auto. Bet ja atrādi forumā, tad par kritiku nu nemaz nevajag brīnīties. :hahaha:
Profila bilde
green garage
Ziņojumi: 793
Pievienojies: 12 Apr 2013, 20:44
Braucu ar: Diesel
Atrašanās vieta: Jēkabpils

11 Apr 2014, 00:45

Nu nifiga čali te noēda. :doh:

nu ok, es arī ne pārāk atbalstu to nr likšanu sānā, bet katrs jau taisa auto priekš sevis un tas ka atrāda šeit diezvai tiek darīts tikai lai tas visiem uzreiz patiktu, bet nu šeit visiem tāds cepiens uzreiz. :doh:
Nu ok, viens uzrakstija, bet no tā ka visi vienu un to pašu sarakstīs pilnu topiku arī labāk nepaliks. pēdējā laikā vispār te liela daļa liekas ka ienāk lai tikai kādam kautko uzbrauktu, bet patiesībā lielai daļai šeienes apbrīnoto auto defektu vairāk kā vajag, bet par tiem jau tiek klusēts. Tikai kad kāds iegādājas šos Skaistos auto un piemēram sliekšņu uzlikas noņem parādās tādi kapi ka rokas nolaižās.
Protams šeit ir pietiekami daudz reāli skaistu projektu, bet bija un būs arī šādi budžeta projekti kur cilvēks dara tik cik atļauj līdzekļi, eksperimentē un dažreiz kļūdās, bet ar laiku sapratīs ko un kā vajag un uztaisīs arī ko acīm tīkamāku.
Ko es ar to gribu teikt? nu ja kāds jau pateica ka nav ok tas numurs, tad nav obligāti atstāt savus komentārus visiem par to pašu vēl pa 3 lapām un reāli aizdirst čalim topiku.
diski tagad izskatās daudz labāk nekā pirms. :super:
Par nr izvietojumu padomaa, un veiksmi auto celšanā. Izskatās ka šeit rūsa nelien ārā no katra stūra(Ne visiem šeit tas ir svarīgi). ;)
Profila bilde
imis
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 14 Apr 2011, 17:56
Braucu ar: e36 316

11 Apr 2014, 01:06

Nu es ar mazliet iedirsishu te, ari neesmu sajusma par numuru sanaa, bet luupa gan man patiik :super:

Katra zinaa, nenem galvaa tos kas izsaka kritiku, bet turpini pipildiit savas velmes un atradi mums, man patik redzet visadas izvirtibas, tas palidz pasham padomat par to ko darit un ko nee uz sava auto.. :super:
Viss gerai taa tik turini :hahaha:

Par Ch. cik atminos tev pasham bija ziemas auto ar rutainiem griestiem un golfa lupu, varbut pat numuru sanaa :hahaha:
Izteikt viedokli ir labi, bet neesam skarbi :bye:
Attēls
GYMKHANA.LV
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

11 Apr 2014, 02:29

Te ir skaidrs viens - ka Tu esi gribējis kautko darīt ar to autiņu, bet pats īsti neesi zinājis ko.

VIENS piemērs, ko es tādā situācijā, iespējams, būtu darījis.
Attēls
Labāka kvalitāte: http://lejup.lv/f/534726fcb4c74ljknjnz1397171964.jpg
Attēls
Labāka kvalitāte: http://lejup.lv/f/534726fcb4c74pvzyeaq1397171965.jpg

Tas ir tikai piemērs, tā kā, labi izskatītos arī diski standarta krāsā un aizmugurē derētu arī lampas ar balto augšu... ;) Bet viens ir skaidrs, vajag zemākas riepas un zemāku purnu, kā arī flancīti pakaļā. :gigigi:

P.S. Imi, jā, eksperimentēt un atšķirties no citiem nav slikti, tur es piekrītu... :super: Bet kautkādām robežām tomēr ir jābūt vai arī vismaz darīt to apdomātāk, kā šajā gadījumā, vismaz pareizas riepas uzlikt. :hahaha:

Un jā, Ch agrāk bija visādi stickerbombu auto un arī man bija no spārna krāsa notrīta nost, bet mēs esam sapratuši, ka tas ir garām un tāpēc arī cenšamies to iestātīt šeit apspriestā auto īpašniekam. :gigigi:
Attēls
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

11 Apr 2014, 07:09

imis rakstīja:Par Ch. cik atminos tev pasham bija ziemas auto ar rutainiem griestiem un golfa lupu, varbut pat numuru sanaa :hahaha:
Izteikt viedokli ir labi, bet neesam skarbi :bye:
Es neesmu skarbs, tikai pateicu, ka iepriekš bija labāk. :hahaha:

UN jā, bija man tādi auto, bet tas bija pirms, ja nemaldos, 3 gadiem..? Tolaik tādas lietas skaitījās stilīgas ārzemju forumos. :lol: Tagad tas vecums ir pāri.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

11 Apr 2014, 11:07

ch. tad atļauj arī citiem to izslimot. :lol:
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki

11 Apr 2014, 11:22

aigarzzz rakstīja:par golfa lūpu un numuru sānā jau tika minēts kas un kāpēc..., jo m bamperis joprojām tiek meklēts, bet oem pa kosmosu es nelikšu, ir tomēr citas prioritātes dzīvē!
Es īsti nesaprotu šo padarīšanu. Ja nav naudas kaut kam normālām un puslīdz kvalitatīvam, huļi taisīt kaut kādu sūdu, kas izkatās atbaidoši?
Un +1 ch, par pagājušā gada bildi. Tas auto sākumā izskatījās daudz labāk. Tagad ir maksimāli sapists labākajās e36.lv bomžu tūninga tradīcijās
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

11 Apr 2014, 12:20

Nekas tur nav sa*ists, vismaz Nixon'a ieteiktos labojumus var veikt dienas laikā un jau izskatīsies diezgan ok! ;)
d[-_-]b
Profila bilde
Nemakulis
Ziņojumi: 21
Pievienojies: 11 Apr 2014, 18:08
Braucu ar: Ingrīdu
Atrašanās vieta: Ogre

11 Apr 2014, 18:30

a choms teica ka labs forums, a te tik viens otram dirsaa ka tik dzilaak ieliist. taadi pashi smirdeetaaji kaa tvnetaa, internetaa seezh no rita lidz vakaram un bliezh pa pogam tik, a dzive nemaz neko neuzdroshinatos tadu pateikt, kaa te dazhs labs. tadi nu tie latvieshi ir :doh:
Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava
Reputācija: 1

11 Apr 2014, 19:05

Nixon rakstīja:Te ir skaidrs viens - ka Tu esi gribējis kautko darīt ar to autiņu, bet pats īsti neesi zinājis ko.

VIENS piemērs, ko es tādā situācijā, iespējams, būtu darījis.
Attēls
Labāka kvalitāte: http://lejup.lv/f/534726fcb4c74ljknjnz1397171964.jpg
Attēls
Labāka kvalitāte: http://lejup.lv/f/534726fcb4c74pvzyeaq1397171965.jpg

Tas ir tikai piemērs, tā kā, labi izskatītos arī diski standarta krāsā un aizmugurē derētu arī lampas ar balto augšu... ;) Bet viens ir skaidrs, vajag zemākas riepas un zemāku purnu, kā arī flancīti pakaļā. :gigigi:

P.S. Imi, jā, eksperimentēt un atšķirties no citiem nav slikti, tur es piekrītu... :super: Bet kautkādām robežām tomēr ir jābūt vai arī vismaz darīt to apdomātāk, kā šajā gadījumā, vismaz pareizas riepas uzlikt. :hahaha:

Un jā, Ch agrāk bija visādi stickerbombu auto un arī man bija no spārna krāsa notrīta nost, bet mēs esam sapratuši, ka tas ir garām un tāpēc arī cenšamies to iestātīt šeit apspriestā auto īpašniekam. :gigigi:
tavā variantā būtu baigi labs skats :super:
Profila bilde
GatisB.
Ziņojumi: 1030
Pievienojies: 15 Jūl 2013, 10:56
Braucu ar: 2
Reputācija: 8

12 Apr 2014, 00:42

Nemakulis rakstīja:a choms teica ka labs forums, a te tik viens otram dirsaa ka tik dzilaak ieliist. taadi pashi smirdeetaaji kaa tvnetaa, internetaa seezh no rita lidz vakaram un bliezh pa pogam tik, a dzive nemaz neko neuzdroshinatos tadu pateikt, kaa te dazhs labs. tadi nu tie latvieshi ir :doh:
+1 sseit ir normaala maajaslapa.
Profila bilde
RVS
Ziņojumi: 448
Pievienojies: 08 Feb 2013, 19:53
Braucu ar: 328i M52TUB28 coupe
Atrašanās vieta: Jelgavas nov. Kalnciems

12 Apr 2014, 20:30

rvars rakstīja:
aigarzzz rakstīja:par golfa lūpu un numuru sānā jau tika minēts kas un kāpēc..., jo m bamperis joprojām tiek meklēts, bet oem pa kosmosu es nelikšu, ir tomēr citas prioritātes dzīvē!
Es īsti nesaprotu šo padarīšanu. Ja nav naudas kaut kam normālām un puslīdz kvalitatīvam, huļi taisīt kaut kādu sūdu, kas izkatās atbaidoši?
Un +1 ch, par pagājušā gada bildi. Tas auto sākumā izskatījās daudz labāk. Tagad ir maksimāli sapists labākajās e36.lv bomžu tūninga tradīcijās
Te cik saprotu tu daļēji runā par savu puvušo kūti. Un nez vai tad vispār te pastāvētu kautkāds forums ja viņā atrastos tikai biezie, kam 36'tie visi stīgā un stokā, beigās tikai atšķirās ar krāsu un diskiem. :hahaha:

Par daiļdirsējiem te runāt nav ko, jo viņi manuprāt nav ārstējami, :doh: ko var gudri dir..t par kādu, ja pašam vispār nekā nav, kā tikai kompis pie kura laist kulakā un piesārņot forumus.
Profila bilde
RVS
Ziņojumi: 448
Pievienojies: 08 Feb 2013, 19:53
Braucu ar: 328i M52TUB28 coupe
Atrašanās vieta: Jelgavas nov. Kalnciems

12 Apr 2014, 20:40

stancēns rakstīja:
Attēls
Dzīvs piemērs, vaaau esi liels puika, ka māki uzcept gifu :clap: malacis daudzu sasmīdināji.

Tas jau štrunts, ka šis tik ir trešais ieraksts, labāku būtu atrādījis savu autiņu kurš ir "stīgā" lai citi var izsmiet, ja tāds vispār būtu :hahaha:
Profila bilde
aigarzzz
Ziņojumi: 322
Pievienojies: 11 Jan 2013, 22:57
Braucu ar: Vīlētu dīzeli...
Atrašanās vieta: Jelgava, Kalnciems

12 Apr 2014, 20:58

tak miers nu, viss kārtībā... grib skatās, negrib neskatās, komentē, da vienalga... darīju un darīšu priekš sevis, ne citiem! un kā jau teicu, šeit nekas jauns likts netiks...
Profila bilde
AUngers
Ziņojumi: 95
Pievienojies: 05 Mar 2014, 18:57
Braucu ar: 320

22 Apr 2014, 23:01

Pareiz,masinu jau taisa preks sevis, ka sev patik, nevis preks citiem. Un ir ari tadi cilveki kuriem ir pasvaki ar lidzekliem un ir svarigakas lietas... :)