Gan4a`s Avus Blau 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 15
- chevron_right
neka personīga, bet šķiet, ka mazliet par daudz esi safanojies par tiem saviem 19"
pat gagarins ēdot aizrītos to cenu ieraugot
uzskatu ka sviestaini nepamatotu kosmosu gribi, bat tā ir tava darīšana
da labi.kaliks rakstīja:neka personīga, bet šķiet, ka mazliet par daudz esi safanojies par tiem saviem 19"
vnk diez vai r19 breytonu mērķauditorija ir e36 īpašnieki.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+1 ch, r19 diski ir superiigi
Nu ta,ir ko uzrakstīt!
Ta ka breytoni veiksmīgi pārdoti uz Krieviju,tika iegadatas sekojošas lietas:
pilns obc,jau pieslēgts
jauns ///M kloķis ar apgaismojumu,arī uzlikts
alpine subis+alpine pastiprinātājs, Sbg-12Kit laikam saucas tas komplekts,jau ievietots bagažniekā,skan ļoti labi,palika tikai sakartot visos tos vadus,lai butu viss smuki
diski arī sapuleti.
Nakamajā nedeļa tīkšu pie koiliem un tad jau paliks tikai gaidīt lai atrāk nokust sniegs
Un te būs paris bildes ar diskiem un kloķi
Ta ka breytoni veiksmīgi pārdoti uz Krieviju,tika iegadatas sekojošas lietas:
pilns obc,jau pieslēgts
jauns ///M kloķis ar apgaismojumu,arī uzlikts
alpine subis+alpine pastiprinātājs, Sbg-12Kit laikam saucas tas komplekts,jau ievietots bagažniekā,skan ļoti labi,palika tikai sakartot visos tos vadus,lai butu viss smuki
diski arī sapuleti.
Nakamajā nedeļa tīkšu pie koiliem un tad jau paliks tikai gaidīt lai atrāk nokust sniegs
Un te būs paris bildes ar diskiem un kloķi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labs šī noteikti ir viena no fīčām, ko gribēšu, kad tiks swapots manuālis...
prieks par pilno obc
Man līdz pilnam priekam trūkst aizmugureji el. logi itka pats viņus nekad neveru vaļa,bet ļoti patīk,ka izskatas panelis ar visiem el. logiem. J
Disku skrūves sùtiji no ebay?
Nē,pats viņus nokrasoju zelta krāsa. Bija doma atdot viņus lai butu titāna nitrāta pārklājums( izskatas,ka zelts) bet palika žel par to maksāt 136 eur. Paskatisimies,ka turesies ta krāsa
taas skruves bildes izsktas ljoti labi
bet cik gruti vinjas iet ieksa? nesanaks sist pa vinjam?
Instagram INDIGAIS
verī gūd lūks
Te viss ir super
Ideali izskatas. Perfekti. :)
Man patīk vasarā visas pogas reize nospiest un skatīties kā logi nolaižās jo iepriekšējam bmw visi bija airējami.gan4a rakstīja:Man līdz pilnam priekam trūkst aizmugureji el. logi itka pats viņus nekad neveru vaļa,bet ļoti patīk,ka izskatas panelis ar visiem el. logiem. J
Tad tev vajag pirkt cabrio tur nospied 1 pogu un visi logi nolaizas :)Emzī rakstīja:Man patīk vasarā visas pogas reize nospiest un skatīties kā logi nolaižās jo iepriekšējam bmw visi bija airējami.gan4a rakstīja:Man līdz pilnam priekam trūkst aizmugureji el. logi itka pats viņus nekad neveru vaļa,bet ļoti patīk,ka izskatas panelis ar visiem el. logiem. J
Instagram INDIGAIS
Diski sudraba krāsā izskatās ļoti labi un tās skrūves akcentam
tikko saskruveju visus četrus diskus un nebija nekadas problemas ar skruvem,vis ļoti viegli naca iekša un skruvejasaivis328 rakstīja:taas skruves bildes izsktas ljoti labi
Paldies visiem,bet diemžel deļ paša sliņkuma vidi sudīgi nokrāsoti,jo pats viņus sudīgi sagatavoju,bet krāsotajs tikai noputa viņus
Diski būs pa smuko uz autiņa kopējā fona.
ja nav secret, tad pa cik aizgaaja bretoni?
700 eur
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …