Aupiņa Zemnieku kartings!:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Jā Jurci, saprāts agriezās!
Vajadzēs noteikti, uz tādu pasākumu nopulēšu spīdīgu kā kaķa pautus, lai lec acīs pa kilometru!
Vajadzēs noteikti, uz tādu pasākumu nopulēšu spīdīgu kā kaķa pautus, lai lec acīs pa kilometru!
Jāaa gribas ar e36 aparātiem kautkur aizbraukt, sabildēties un uzsist klaču kad silts, un var kādu grilu uzkurināterda rakstīja:Es jūtu, ka tu visu ziemu jau gaidi fotosesiju!
Tik jaapaspeej liidz siltajam laikam visiem savest kaartiibaa savus braucamos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Domājams, ka ap aprīļa vidu būšu savu piebeidzis pulēt un tad arī varam uzcept vienu fočēšanos!
To es varētu piedāvāt no savas puses!
To es varētu piedāvāt no savas puses!
Es ar... varu palīdzet arī ar fočēšanos ...
ļoti, ļoti labs...
kuutinjas tiik
kuutinjas tiik
būtu sēdinājums, būtu Ūber!
aaaaaaaaa cik labs
Manam auto arī redzamas BMWPower bildes kā izskatījās kādreiz.. nu lūk ir iespēja atšķirties vai tieši otrādi - savest visu kārtībā, lai bildēs izskatās tik pat kruts
Manam auto arī redzamas BMWPower bildes kā izskatījās kādreiz.. nu lūk ir iespēja atšķirties vai tieši otrādi - savest visu kārtībā, lai bildēs izskatās tik pat kruts
Būs labs arī tgd,bet tomēr lielu lomu izskatā spēlē tieši bilžu kvalitāte!
+9999 Tā arī ir kā jau te vienā cita topikā teicu.. auto izskatās tāds kāds Tu viņu pasniedz (Itsevišķi jau nu bildēs) drusku krāsas saliek nemanot - virsbūve uzreiz izskatās kā tiko krāsota utt..aupinsh rakstīja:Būs labs arī tgd,bet tomēr lielu lomu izskatā spēlē tieši bilžu kvalitāte!
Takā taisnība jau ir
Labs fotoaparāts + labs fotogrāfs = auto ideāls
P.S. Bildēs
Ne vienmēr ir vajadzīgs labs fotoaparāts, pietiek ar izdomu un pareizu leņķi un, protams, priekšmetu, ko snapot!
Aupiņ, tu tik vasarā tā biežāk pieripo uz pasāumiuem un 5dienas sabraucieniem, citādi tavu drapaku 1x gadā var redzēt dzīvajā Rīgā (manā gadījumā) !
Aupiņ, tu tik vasarā tā biežāk pieripo uz pasāumiuem un 5dienas sabraucieniem, citādi tavu drapaku 1x gadā var redzēt dzīvajā Rīgā (manā gadījumā) !
Centīšos būt aktīvāks!
Nu nu, un to saka cilvēks ar spoguļkameru kaklāerda rakstīja:Ne vienmēr ir vajadzīgs labs fotoaparāts, pietiek ar izdomu un pareizu leņķi un, protams, priekšmetu, ko snapot!
ka es tev saku, tā ir!
Šodien tika izbraukts pirmais normālais līkums ar drapaku, bet uzreiz sapratu, ka ir viens liels kasjāks!
Problēma tāda, ka priekšējie Style32 R18 strīķējās pret coilu, nopratu, ka vajag flančus, kur tādus meklēt, varbūt kādam ir biju saskarsme ar šo problēmu tieši ar šiem diskiem?!
Problēma tāda, ka priekšējie Style32 R18 strīķējās pret coilu, nopratu, ka vajag flančus, kur tādus meklēt, varbūt kādam ir biju saskarsme ar šo problēmu tieši ar šiem diskiem?!
Jap, vajag starplikas, noskaidroju jau kādas, tā kā viss būs kārtība!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right