Vari izteiktt negativas domas - šeitt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Es nesaprotu par šiem "etapiem" u.t.t. Kāpēc tos uzskatīt par kaut kādiem modes kliedzieniem u.t.t.? Katrs tak taisa savu autiņu kā vēlas! Man labāk patīk kā izskatās ar M bamperiem un tādus arī likšu. Tiešām wtf!? Idiotisms! Gribi individualizēt - uz priekšu, bet nevajag nodirst, ka pārējais ir sūds. Protams, lielākā daļa seko "modei", jo nemaz nevar atļauties tos M bamperus etc., bet vaļsirdīgi šķauda tiem virsū
P.S. Žēl, ka izlēmi atkal tirgot. Cerams nonāks tādās rokās, kas turpinās šo visu!
P.S. Žēl, ka izlēmi atkal tirgot. Cerams nonāks tādās rokās, kas turpinās šo visu!
Manuprāt uzlikas ir ahujenčiks! Ja neliksi, tad pārdod Man!
Tieši šodien no rīta ar Gan4u runājām par uzlikām.
Tieši šodien no rīta ar Gan4u runājām par uzlikām.
vai pardod man, es pardoshu kadam talak
Es nesaku ka citi autiņi ir slikti .. M paka ir Ok .dogMa rakstīja:Es nesaprotu par šiem "etapiem" u.t.t. Kāpēc tos uzskatīt par kaut kādiem modes kliedzieniem u.t.t.? Katrs tak taisa savu autiņu kā vēlas! Man labāk patīk kā izskatās ar M bamperiem un tādus arī likšu. Tiešām wtf!? Idiotisms! Gribi individualizēt - uz priekšu, bet nevajag nodirst, ka pārējais ir sūds. Protams, lielākā daļa seko "modei", jo nemaz nevar atļauties tos M bamperus etc., bet vaļsirdīgi šķauda tiem virsū
Ka jau teici, katrs savu auto taisa ka gribb ..
Uz sava autiņa man nepatik , M paka ..
Kau jau esmu teicis , gribu kautko savadaku ..
Par to Pardošanu , Laiks jau radis - kas notiks ar auto ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
PuiKkaa, Tev te kaut kāds pamatīgs sviests šobrīd ir aizgājis ar mašīnas interjeru/eksterjeru
ĖS piekritu Puikam kads tolks no ekskluzivas M pakas ja sobrid vinja ir gandriz visiem. Gribas ko savadaku un interesantaku, un celssh pie ta ejams eksperimentejot ar auto interjeru un eksterjeru!!! Cepums par satjuneto kutinju!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Ā, un stock bamperi nav nevienam, ja? Tad jau stilīgi būtu ar Ķekavu braukāt vai vispār bez.bestbmw rakstīja:ĖS piekritu Puikam kads tolks no ekskluzivas M pakas ja sobrid vinja ir gandriz visiem.
šitas topiks atkal iet kautkur pagrīdē, tad vienu brīdi gribi pārdot, tad citu kautko uzlabot utt., pats nezini ko gribi
Bet paskaties nixon cik pedeja laika daudzi useri ir izdomajusi viskautko prikoligu lai ari parastie bamperi ox izskatiitos!!! Berniba visiem vajadzeja Tamagochi jo visiem tadi bija Tagad ir tas pats ar Mpaku un Style5.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Nu, nez... Tas, ka visiem ir, nenozīmē arī, ka man vajag tos M3 bamperus. Protams, ja būtu nauda, paņemtu, jo izskatās viņi zajebis, nevis tāpēc, ka visiem ir. Protams, ka var uz parastajiem bamperiem salipināt uzlīmes, sakarināt visādas lūpas utt., bet nevienmēr tas ir tas pats labākais un ne visiem tas izskatīsies labi.
Klauni!bestbmw rakstīja:Bet paskaties nixon cik pedeja laika daudzi useri ir izdomajusi viskautko prikoligu lai ari parastie bamperi ox izskatiitos!!! Berniba visiem vajadzeja Tamagochi jo visiem tadi bija Tagad ir tas pats ar Mpaku un Style5.
Tā kā visi tīra zobus, es nah netīrīšu! Gribu atšķirties, a to visiem balti zobi. Gribu lai mani pamana! Izaudziet, bērnudārzs!
dogMa Tu esi vecmodīgs
Kuras ir tās interesantās un oriģinālās idejas? Pieskrūvēt vw lupu, dzeltenus migliniekus un krāsainus savilcējus, kas toch te ir pusforumam?bestbmw rakstīja:Bet paskaties nixon cik pedeja laika daudzi useri ir izdomajusi viskautko prikoligu lai ari parastie bamperi ox izskatiitos!!! Berniba visiem vajadzeja Tamagochi jo visiem tadi bija Tagad ir tas pats ar Mpaku un Style5.
Visas tās herņas būtu ok, ja auto būtu uz bbs rs, nevis labākajā gadījumā 80ls-par-komplektu e32 diskiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Dogma tip baigais/svarigais opis!yanks rakstīja:dogMa Tu esi vecmodīgs
Jap...AAM rakstīja:Dogma tip baigais/svarigais opis!yanks rakstīja:dogMa Tu esi vecmodīgs
Da kas te lielai dalai ir ar tiem M-bamperiem?! Ciik cilveku, tik viedoklu/gaumes- vienam tie M-bamperi, M-paka liekas totals mesls un vinam labak patik stock, a otram atkal stock izskats liekas nekam nederigs un vins ieraugot M-bamperi, no priekiem kepa gatavs noraut!
Da tak herna ta visa ir! Sikumi...
Da tak herna ta visa ir! Sikumi...
puikaa- ka domaa, ko darisi talak/ slegsi ciet un pec div ned treso topiku buvesi?
...
Neko - Ja, nepardošu / buvešu šo pašu auto - sava stiliņaa ..
topiņa vairs nebus / nav jega ..
topiņa vairs nebus / nav jega ..
Sodas strūkla
Cmon, nepievērs uzmanību tiem tukšajiem komentāriem.
Visu dari pareizi un galvenais, ka pašam patīk eksperementēt un iegūtais rezultāts!
Pārējie lai iebāž savu viedokli dirsā!
Visu dari pareizi un galvenais, ka pašam patīk eksperementēt un iegūtais rezultāts!
Pārējie lai iebāž savu viedokli dirsā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right