Lācim e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- chevron_right
Kkas jau notiek uzpriekšu tikuntā neskatoties uz velmi viņu pārdot.
Iegadāts:
Bagāžnieks bez rūsas prefektā stāvoklī.
migla kura nekrajas akvarijs
laba reika
Uzlikta līstīte
Turpmakie plani:
nomainit reiku un abus stūres pirkstus, lai viss būtu
Sakrāsot bagāžnieku un iznīdēt rūsu uz arkas.
tikt pie jauniem griestiem un durvju apšuvumiem.
kādas bildītes...
Iegadāts:
Bagāžnieks bez rūsas prefektā stāvoklī.
migla kura nekrajas akvarijs
laba reika
Uzlikta līstīte
Turpmakie plani:
nomainit reiku un abus stūres pirkstus, lai viss būtu
Sakrāsot bagāžnieku un iznīdēt rūsu uz arkas.
tikt pie jauniem griestiem un durvju apšuvumiem.
kādas bildītes...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir kadi pirkt intresenti zvanijusi? Man ar reizem uziet velme savu pardot ,bet nezinu cik var paprasit par tadu.
Tavs smuks bet es ko daritu ar to izputeja galu , savadak tads ermigs, liiks.
nopietns neviens nav. izputeja gals rit tiks uzlabots, aizmirsu pierakstīt.GunTixV rakstīja:Ir kadi pirkt intresenti zvanijusi? Man ar reizem uziet velme savu pardot ,bet nezinu cik var paprasit par tadu.
Tieši par to pašu iedomājos, kkāds sērkociņš tip aizmugurē karājas.Lācis rakstīja:nopietns neviens nav. izputeja gals rit tiks uzlabots, aizmirsu pierakstīt.GunTixV rakstīja:Ir kadi pirkt intresenti zvanijusi? Man ar reizem uziet velme savu pardot ,bet nezinu cik var paprasit par tadu.
Būs būs rori divi sodien
Bildīti un video ar skaņu ar lūdzu!Lācis rakstīja:Būs būs rori divi sodien
Nu ko piekdienas vakarā arī tika sadarīti darbiņi, lampas iegādajos no inferno, paldies viņam. Papildus vēl uzpulēju.
Tiku vaļā no mazā pipļuka kas karajās tur aizmugurē un uzmatināts kkas skatāmāks.
Turpmakie darbi:
Nedēļas laikā samainīt reiku un jaunus pirkstus
Vēlāk:
Ja finanses atļaus : swap, sporta stūre, salonu recaro utt.
Ja ne: jasalabo pašreizējais salons un visādu nieciņu upgreidošana.
Bildītes:
Tiku vaļā no mazā pipļuka kas karajās tur aizmugurē un uzmatināts kkas skatāmāks.
Turpmakie darbi:
Nedēļas laikā samainīt reiku un jaunus pirkstus
Vēlāk:
Ja finanses atļaus : swap, sporta stūre, salonu recaro utt.
Ja ne: jasalabo pašreizējais salons un visādu nieciņu upgreidošana.
Bildītes:
ar lampām stipri labāk. tās trubas nestāv kkā slīpi? un vai neviens nav zvanijis?
stāv kā jāstāv. nē, tadēl arī izņēmu sludinājumu, nevienam bez 2.8 neinterese par tādu cenu
Pavisam cits skats
6dien driftā redzēts. konča.
Paldies
Gribētos r17 diskus, kādus st 32 iespējams lai būtu
Gribētos r17 diskus, kādus st 32 iespējams lai būtu
Tu pārdod? Limbažos var apskatīt?
Man interesē, ja joprojām esi ieinteresēts pārdot?Lācis rakstīja:stāv kā jāstāv. nē, tadēl arī izņēmu sludinājumu, nevienam bez 2.8 neinterese par tādu cenu
Ja jā, varbūt vari atsūtīt info kā varam sazināties/izrunāt/apskatīt.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
vakardien pasekojām ar e34 līdz Cēsīm. Kas ar sānu ?
rīgā viens mersis iebruaca atpakaļgaitā.e-46 rakstīja:vakardien pasekojām ar e34 līdz Cēsīm. Kas ar sānu ?
Tad jau sapiķoja ar normāli?! ;-)Lācis rakstīja:rīgā viens mersis iebruaca atpakaļgaitā.e-46 rakstīja:vakardien pasekojām ar e34 līdz Cēsīm. Kas ar sānu ?
Nu ko pagajis ilgs laiks kopš kāda update. Topiks jau galigi noslīcis.
Pa šo laiku daudz kas noticis, bet e36 ir manā īpašumā aizvien tādā pašā izskatā.
Kādā jaukā septembra vakarā viens mersīts ar parkingiem ieparkojas man pasažiera puses durvīs. nu ko par naudu ko saņēmu nolemu kārtigi sataisīt auto grīdu. durvis tādā pašā krāsā jau gaida pavasara sauli.
Ko padariju pa šo laiku:
jauns termostats
Grīdas restaurācija
samainitsi abi pirksti un reika
salabots karšanas problēma
Iegādāts ātrumkloķis ar ādinu jaunu
samainītas lampinas salona
Ielikti krusti tālajos
Nopirkti melnie griesti.
Nu ko tad oktobra sakuma ķēros klāt pie grīdas sakopšanas Liels paldies lietotājam Flanders ar kuru kopa tika sametināta grīda. Pati grīda bija visai laba stāvoklī, tik dēļ korķiem kuri nebija kārtīgi vietā uzradās virsējā rūsa. Tika viss notirits līdz plikam bleķim, kārtīgi sametinats, apstrādāts ar rūsas pārveidotaju, epoxidgrunti, grubuli, šuvju mastiku utt. Pēc 2 dienu darba auto grīda izskatijās gluži kā no rūpnīcas. Vēl saku lielu paldies salamandras darbnīcai kur telefoniski sniedza man konsultāciju par apstrādi
Tuvākie plāni ir sagādāt ziemas riepas, uzlikt melnos grieztus un samainits vienu stabilizatora stiena atsaiti.
Pa šo laiku daudz kas noticis, bet e36 ir manā īpašumā aizvien tādā pašā izskatā.
Kādā jaukā septembra vakarā viens mersīts ar parkingiem ieparkojas man pasažiera puses durvīs. nu ko par naudu ko saņēmu nolemu kārtigi sataisīt auto grīdu. durvis tādā pašā krāsā jau gaida pavasara sauli.
Ko padariju pa šo laiku:
jauns termostats
Grīdas restaurācija
samainitsi abi pirksti un reika
salabots karšanas problēma
Iegādāts ātrumkloķis ar ādinu jaunu
samainītas lampinas salona
Ielikti krusti tālajos
Nopirkti melnie griesti.
Nu ko tad oktobra sakuma ķēros klāt pie grīdas sakopšanas Liels paldies lietotājam Flanders ar kuru kopa tika sametināta grīda. Pati grīda bija visai laba stāvoklī, tik dēļ korķiem kuri nebija kārtīgi vietā uzradās virsējā rūsa. Tika viss notirits līdz plikam bleķim, kārtīgi sametinats, apstrādāts ar rūsas pārveidotaju, epoxidgrunti, grubuli, šuvju mastiku utt. Pēc 2 dienu darba auto grīda izskatijās gluži kā no rūpnīcas. Vēl saku lielu paldies salamandras darbnīcai kur telefoniski sniedza man konsultāciju par apstrādi
Tuvākie plāni ir sagādāt ziemas riepas, uzlikt melnos grieztus un samainits vienu stabilizatora stiena atsaiti.
grīdu smuki esi sataisījis!
iemet kadu bildi kur purns jau ar krustiem redzams salīdzināšanai.
iemet kadu bildi kur purns jau ar krustiem redzams salīdzināšanai.
@instagram - anrijs.v
Malacis, labs darbs padarīts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10