Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 15
- chevron_right
kā vislabāk nolociit tās kantes kas arkas ieksa nesacakarejot arpuse krasojumu?
Kapeec veelies vinjas nolociit?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es vinjas vienkarsi ar speku lociju, pirksti pec tam sapeja pamatigi, bet ir izdaraamsmožais rakstīja:kā vislabāk nolociit tās kantes kas arkas ieksa nesacakarejot arpuse krasojumu?
...
nuu... :)Orkaans rakstīja:Kapeec veelies vinjas nolociit?
lai par kadu mm palielinatu atstarpi starp riepu un arku.. :)
ceru tikt gala bez arku valcesanas, bet ja nee tad javalcee, tikai negribas parkrasot...
tā jau pedeja laika daaudz izmaksas bijusas nabaga e36 un vel CP sodi jasamaksa un jastumj nakammenes TA
Saveejam izspiedu par 1cm neko nesabojaajot Palika rezerve veel kaads puss centimetrs ko var izspiest! Panjeemu hidraulisko domkrotu un koka kluciiti atspiedu no iekshas un paspiedu aaraa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
skaidrs.. :)
tu pashas arkas paspiedi uz aru vai to kantiti noplacijnaaji? :)
sildiji ar feenu arku, kad to dariiji.. ?
tu pashas arkas paspiedi uz aru vai to kantiti noplacijnaaji? :)
sildiji ar feenu arku, kad to dariiji.. ?
Nekas netika sildiits un nolociits Vienkaarshi pashu arku paspiedu uz aaru! Ja nezin un ar pirkstu neparaada tad pat taa iisti nevar pamaniit
ok paldies...
brivdienas k-kas japacolee.. :)
nu veel jau diski jasakarto sezoonai... tad skatisies..
brivdienas k-kas japacolee.. :)
nu veel jau diski jasakarto sezoonai... tad skatisies..
Galvenais nepaarcenties ,lai spaarnaa neierauj buktes!
klausisu pieredzeju cilveeeku...
Orkaans domāju, ka šajā jautājumā, noteikti var palīdzēt, kā arī pienācīgi zin kas jādara !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
nesen pamaniju ka prieksejam m bamperim kkas ir trapijis un tagad ir ieplisis(plaisa),gribetu dzirdet jusu domas ka labak un vienkarsak salabot...
Iedot saremonteet taadam ,kas ar to nodarbojas!
plastmasu var ari xsametinaatgunaars rakstīja:nesen pamaniju ka prieksejam m bamperim kkas ir trapijis un tagad ir ieplisis(plaisa),gribetu dzirdet jusu domas ka labak un vienkarsak salabot...
...
Touringa un sedanam pakaļējās durvis nav vienādas?!
Nav gan
Bet ielikt var ,ja pārmetina rāmīti
Bet ielikt var ,ja pārmetina rāmīti
touringam jumts iet taisnak neka sedanam, tpc durvim aukshdaljas atskirasaupinsh rakstīja:Touringa un sedanam pakaļējās durvis nav vienādas?!
Ja caurums nav, tad nevajadzētu būt problēmām ar TA. Es tač ar savu metināto spārnu arī toreiz izgāju.
Un ja arī kādam TA onkulim būs brolēmas ar to, tad melno jau nu toč dabūsi.
Un ja arī kādam TA onkulim būs brolēmas ar to, tad melno jau nu toč dabūsi.
Pēdējais labojis Nixon - 23 Aug 2012, 20:56, kopā labots 1 reizi.
izskatas ka tur ir ne tikai izrusejis, bet izluzusi vecaa spaktele. ko ieteikt!? jaunu arku
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …