E36-Burbul1s
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Rižikus arī likšu, sparnu vienk el nēsmu ielicies, bet citu arī nav kā rižu, un priekšā rižie vēl jāiegādājas, tpt viens jau nolūza un otrs knapi turāsKiko rakstīja:Varbūt ar šādu stilu vajag pāriet uz rižikiem (gan priekšējos, gan sānu pagriezienus), liekas, ka smuki savilktu kopā haubi ar pārējo mašīnu.
Par tiem ļitakiem, nu, jā, puse mašīnas izskata un šarma ir labos ļitakos ar smuku zemprofila riepiņu
Eu kads var pm atsutit burbula nr un majas adresi? Calis paradus nemaksa jau kadu laiku, jabrauc apciemot.
yanks rakstīja: par to cik daudz te patiesībā ir tie fani vēl var padiskutēt liela daļa te ir tapēc ka e36 ir lētākais daudzmaz sakarīgais rwd auto
Baigais izsitejs atradiesGusts rakstīja:Eu kads var pm atsutit burbula nr un majas adresi? Calis paradus nemaksa jau kadu laiku, jabrauc apciemot.
Pats vainīgs ka aizdod cilvēkam kas parādus nemaksā un vēl jo vairāk ja nezini tel. Nr.
Es pardevu motoru un calis palika 40 parada. Telefonu noblokejis, draugos ari. Zzevs butu mana vieta tad pats priecigs nebutu
yanks rakstīja: par to cik daudz te patiesībā ir tie fani vēl var padiskutēt liela daļa te ir tapēc ka e36 ir lētākais daudzmaz sakarīgais rwd auto
Priecīgs nebūtu, bet nekrāmētos tērējot savu laiku dēļ nieka 40 eiro.Gusts rakstīja:Es pardevu motoru un calis palika 40 parada. Telefonu noblokejis, draugos ari. Zzevs butu mana vieta tad pats priecigs nebutu
Cēsis maza pilsēta, nekur nepazudīs tas Tavs parādnieks.
īstenībā, ja tu nebrauc mierīgi un patik drifteet, nenojats 2.0 ir interesantāks par 1.8is, jo isam ir savi lieli miinusai.LitrsALus rakstīja:Nu hipsteri dara tā-HAPO- rakstīja:Nopietni???!!! Tu nomainīji no 1.8 is uz 2.0???
kurs tad nezin kur Burbul1s dzivoGusts rakstīja:Eu kads var pm atsutit burbula nr un majas adresi? Calis paradus nemaksa jau kadu laiku, jabrauc apciemot.
un ko tad darisi kad aizbrauksi ciemos?
lai isti nav offtopiks
Ka kalpo mana pusass? vel neesi nospolejis ari to?
Blje sodien topiks piedirsts
Nokāvu vakar Bet motors still vārās augšā! :OAndzaK_LV rakstīja: Ka kalpo mana pusass? vel neesi nospolejis ari to?
Telefonu neesmu bloķējis vienk nesamaksāju rēķinu Nemīz, viss būs ka es tev sak, vairāk PMGusts rakstīja: Es pardevu motoru un calis palika 40 parada. Telefonu noblokejis, draugos ari. Zzevs butu mana vieta tad pats priecigs nebutu
varbut pamegini atgaisot ja aju varas,kamer nav par velu
Domāju ka gaisošanā nav vainas, kkas cits varētu būt vai nu ventilātors neieslēdzas vai kkas tāds jo baigi reti taa notiek un esmu jau izbesiijies tur meegjinot gaisu dziit araa vislaik bija ok, tad domaaju saakshu kondishku likt atpakalj, un pieliekot priekshaa kondishkas ragjiku un ventilaatoru saaka karst, neiedziljinaajos kas un kaa, uzreiz noraavu nost to visu.
Bet nu tgd dziive palika jautaaka, jo dizgan brutaali ir paarsists karteris, un izraadaas ka lai vinju nonjemtu 6podniekam ir bik jaapapisaas Bet nu gan jau kkā, cerams ka sametināsies tur viss un buus ok :)
Bet nu tgd dziive palika jautaaka, jo dizgan brutaali ir paarsists karteris, un izraadaas ka lai vinju nonjemtu 6podniekam ir bik jaapapisaas Bet nu gan jau kkā, cerams ka sametināsies tur viss un buus ok :)
tev pašam nav kauns par to ka tev nav naudas? kroplēn tā dzīvot nevar!
viss jau ir izrunāts un pateikts 100 reizes man jau ta pohuj uz tiem 10 Eur, bet nu palasi pats kā tu mauc vaļā, un kā jau teicu šo to vēl neiedevi ko teici ka iedosi līdzi, un arī citādi šādi tādi kasjaki ar to motoru, so spried pats, bet es tikmēr dotajā brīdī došos nošauties un pakārties jo cik sapratu man neesot jēgas dzīvot
tev vispār vajadzēja man naudu iedot pirms cik menešiem bomzēn? nu davai iedod savu adresi beidzot, jau cik ilgu laiku kko mudies, esi vecis, izmazgā pusizpuvušos zobus un atbildi par savu pišanos. 100 reizes tu man saki ka vēlāk un vēlāk, reāli es naudu tev vairs neprasu, tikai adresi. iedod, adresi, vai arī tev bail?
hahah
Kārtējais bērnudārzs
Pārlasi pēdejās vēstules, nēesmu tev teicis par nekādu vēlāk :) Stop piedirsing topiks. No need! Priekš tam ir PM domācGusts rakstīja:tev vispār vajadzēja man naudu iedot pirms cik menešiem bomzēn? nu davai iedod savu adresi beidzot, jau cik ilgu laiku kko mudies, esi vecis, izmazgā pusizpuvušos zobus un atbildi par savu pišanos. 100 reizes tu man saki ka vēlāk un vēlāk, reāli es naudu tev vairs neprasu, tikai adresi. iedod, adresi, vai arī tev bail?
Tak tas čudaks vergo iekš /briks-f/ . kādu vēl adresi ? auto(ja to nav kauns par tādu noasaukt/ stāv ceļa malā netālu no csdd. nevar nepamanīt to miskasti....
http://www.recycling.lv/
http://www.recycling.lv/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9