E36-MiroMan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
jums vajag tadu klokji,kuram ir sads stiklins...tad no otras puses ar adatu smuki skrapejam ciparus ara,tas ko lieku sasvikasiet,njemat melnu markeri un aizskrasojat ciet,sanaksie smuki.
pec tam noperkat spuldziti kurai krasa ka bmw apgaismojums,maksa 1euro manliekas...lodejat klat tievus vadus,sledzat +/- no piepipetaja
pec tam noperkat spuldziti kurai krasa ka bmw apgaismojums,maksa 1euro manliekas...lodejat klat tievus vadus,sledzat +/- no piepipetaja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
spuldzite jaliek kur nak skruve klokjim,bus mazliet varbut jaurbj,lai ielien ieksa,jo pec lodesanas,vajag izolenti mazliet aptit.
bet man savadak mazliet sataisits,nebija istas spuldzites pie rokas ieliku sadu..iznemot no cokolja ara,pielodeju vadus klat.
un lai dabutu krasu izjaucu vecu obc,iznemu so plaksni..bilde redzama,saliku divas daljas virs spuldzites klokji ieksa,un gatavs.
un lai dabutu krasu izjaucu vecu obc,iznemu so plaksni..bilde redzama,saliku divas daljas virs spuldzites klokji ieksa,un gatavs.
reku ista spuldzite...un ka vinja izskatas ieksa.
man ar apgaismojumu bija par maz,un uzstaisiju vinju isaku,nozageju 2cm,ieksa lieku izurbu,lai varetu uzmaukt dzilak kulisej virsu,sanacas sadi...
izskatas ok, man ex kupejai ari kads bij shitaadu variantu uztaisijis
Skaistas bildes
Sent from my GSmart Maya M1 v2 using Tapatalk
Sent from my GSmart Maya M1 v2 using Tapatalk
Šausmīgi labi..
Nu uz putām braucējs Es zem 10l nelaižu. Uz ceļa nav bail palikt ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Skaistas bildes.
Riga uz katra stura benzintanks,var pastumt nu nee,tas pec piektdienas nakts baka rada vel 8 litrus,interesanti uz cik vins kludaszuze91 rakstīja:Nu uz putām braucējs Es zem 10l nelaižu. Uz ceļa nav bail palikt ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right