Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 18
- chevron_right
vajadzētu mazliet jūsu domas!
1 atstat m lūpiņu baltu!
2 krāsot mašinas krāsā?
3 par diskiem runajot, M countour diski! idejas kādas kādam? man ir doma melnu zvaigzni ar puletiem plauktiem! ko sakāt?
psc bampers nebija vel nokrāsots bet vakarā nokrāsoja! tuvākajas dienas būs liels update
1 atstat m lūpiņu baltu!
2 krāsot mašinas krāsā?
3 par diskiem runajot, M countour diski! idejas kādas kādam? man ir doma melnu zvaigzni ar puletiem plauktiem! ko sakāt?
psc bampers nebija vel nokrāsots bet vakarā nokrāsoja! tuvākajas dienas būs liels update
Lūpu krāsot matēti melnu, tas ir, tādā krāsā kā oriģināli nāk
Diskiem vidus labāk tumši pelēkus/grafīta krāsā, ja nokrāsosi melnus, tas disku raksts ''pazudīs''...
Diskiem vidus labāk tumši pelēkus/grafīta krāsā, ja nokrāsosi melnus, tas disku raksts ''pazudīs''...
es atstatu baltu vai nokrasotu kada cita kosha krasa kontrastam un vel kko piemeram ka tagad modna skruvet velkamo akji to nokrasot ari tada pasha krasa piem ka lupa(nakosho sezonu ceru ka ta izdarishu kko tamlidzigu), bet nu jaskatas ja Tev tas auto ir no zolido puses un tadu velies saglabat tad jau laikam jakraso auto krasa, ka ari uz tumshas/melnas neredzes kasjakus tik atri kad nobrazisi kkur (IMO)
par diskiem neko nezinu, man tadu diski nepatik (kaut ari pasha diski man ari riebjas )
par diskiem neko nezinu, man tadu diski nepatik (kaut ari pasha diski man ari riebjas )
Pēdējais labojis houseworx - 27 Sep 2012, 20:04, kopā labots 1 reizi.
Es krāsotu lūpu matēti melnu, diskus atstāju sudraba krāsā, lai vairāk izceļas uz tumšā auto fona, bet var piemeklēt, kādu inčīgāku krāsu.
cerēju ka būs tāds bandītiskais izskats manuprāt diskus vajadzētu citus un melnus, un lūpiņu tādā naidīgā krāsā
auto jau pats bus viss melns! vnk gribas kautko prieksa kas izcelas par diskiem vel domāju! konturas mosh nah pardosu!
kas ir shie par diskiem uz shi konkreta e36? vnk mega labi !
kas ir shie par diskiem uz shi konkreta e36? vnk mega labi !
Bildē esošie diski tiešām skaisti, tikai ja nebūtu melni matēti.
Un neko izlecošu Tev nevajag priekšā, iepriekšējā bildē tas melnais vnk ideāls
Un neko izlecošu Tev nevajag priekšā, iepriekšējā bildē tas melnais vnk ideāls
auto darbi nu jau iet pavisam uz beigām!
šodien jau sākās pulešanas darbi! no rīta ierodoties boksos izdomāju izdzit saulite pagozeties auto tad nu bildes arī ieskatam! :)
Bloķis šance :šuram_patik:
lūpa patīk kā izskatas bet laikam bus jākrāso atpakal melna!
Random
psc bildeju ar vecu pulējamo ripu!
šodien jau sākās pulešanas darbi! no rīta ierodoties boksos izdomāju izdzit saulite pagozeties auto tad nu bildes arī ieskatam! :)
Bloķis šance :šuram_patik:
lūpa patīk kā izskatas bet laikam bus jākrāso atpakal melna!
Random
psc bildeju ar vecu pulējamo ripu!
vajag redzēt kā tā lūpa izskatās uz sastelēta auto
Tā lūpa, domājams, ka būtu okey.. cik video redzēju - lietotājam agro tak tāda pati balta ir
noteikti ka lietotājs suvejs no powera.
+ gribētos kādreiz redzēt tavu auto dzīvē!
+ gribētos kādreiz redzēt tavu auto dzīvē!
jap paldies Renio šuveja nr jau dabuju!
auto vares apskatities kādā sabraucienā! domājams kad jau tikai pavasari!
auto vares apskatities kādā sabraucienā! domājams kad jau tikai pavasari!
kādēļ tikai pavasarī?
shura lupu un spogulus kraso orandzu
nu tad beidzot visi darbi sāk iet uz beigām!
vel palika sapulet lidz galam,savest bagaznieka sledzeni kartībā aizvest uz ķimisko lai uztaisa! janomaina eļļa jabrauc uz TA!
vel palika sapulet lidz galam,savest bagaznieka sledzeni kartībā aizvest uz ķimisko lai uztaisa! janomaina eļļa jabrauc uz TA!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 18