E36-Susurs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
wannabe JDM
Šitas atgādina kā amerikāņiem armijā kur viņi karo ir ieraktas tādas trubas zemē kur tu pienāc iekabini krānu un pamīz(ķipa tolete).
Es arī tādu gripu [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
nēsi pirmais kurš to saka nez, man pašam patīk kā izskatās, stūrī mētājas remus bundulis ar 2 izejām, ir doma vēlāk uzlikt to, un arī uztaisīt divas tādas trubas uz augšu :)Archizlv rakstīja:Šitas atgādina kā amerikāņiem armijā kur viņi karo ir ieraktas tādas trubas zemē kur tu pienāc iekabini krānu un pamīz(ķipa tolete).
nu nafig kas taads ir jaataisa????
Tu to nopietni, vai neizdevies joks ?Susurs rakstīja:man pašam patīk kā izskatās, stūrī mētājas remus bundulis ar 2 izejām, ir doma vēlāk uzlikt to, un arī uztaisīt divas tādas trubas uz augšu :)
Pagaidiet, kad viņam tas glusaks šajos laikapstākļos uzpildīsies, būs jautri
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Ahahaha, varētu tur ieliet 20l vendenīti iekšā
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Sorry bet tas izpùtèjs ir nevietà...
galvenais ka man pašam patīk, netaisu mašīnu lai tā patiktu jums, bet lai patiktu man
Caurumu uztaisiji lai udens nebutu glushaka?Susurs rakstīja:galvenais ka man pašam patīk, netaisu mašīnu lai tā patiktu jums, bet lai patiktu man
Bet bildi jau ieliki lai dzirdētu citu viedokli...Susurs rakstīja:galvenais ka man pašam patīk, netaisu mašīnu lai tā patiktu jums, bet lai patiktu man
wanabe sūdu stail.
griez nost steidzīgi ar fleksi to trubu
griez nost steidzīgi ar fleksi to trubu
Izskatās mega anāli, bet ja rajoņčika par to dod respect punktus, tad ir ok.
Bet postus ar bildēm liec, tātad jāuzklausa gan kritiski, gan pozitīvi viedokļi.Susurs rakstīja:galvenais ka man pašam patīk, netaisu mašīnu lai tā patiktu jums, bet lai patiktu man
Šajā gadījumā tiešām esi nošāvis galīgi garām un izskatās kā jau visi "galvenais, ka pašam patīk" garadarbi - neglīti.
ieķerts aizmugurējais m3 bamperis, ar difuzoru priekš 2 trubām, liels paldies liet. kasiks , tagad kautkur jāsazīmē naļiks un jāķeras pie krāsošanas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right