E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16
- chevron_right

dzeltenais bus pec dakar dzelteno zilo ir daudz es par brūno .... bet viss labaak nokrasot šādu krāsu Latvijā tada e36 nav
Slēpts saturs: Parādīt

Mint green
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW - Best Motorsport Weapon

ņem zaļo kā zirdziņam un nobliez sānus,
a kapotu Jumtu un bagūzi ar hroma plēvi!
Toč nevienam tāds nebūs.
Piemērs par hromu : es personīgi blieztu mattētu violetu ar skābi nokrāsotiem disku vidiem, kuriem ir pulētas palodzes un superbundulis galā būtu īsts JDM stye sex
Kā saka sit pa sajūgu un attopies starp bābas kājām
a kapotu Jumtu un bagūzi ar hroma plēvi!
Toč nevienam tāds nebūs.
Piemērs par hromu : es personīgi blieztu mattētu violetu ar skābi nokrāsotiem disku vidiem, kuriem ir pulētas palodzes un superbundulis galā būtu īsts JDM stye sex

Kā saka sit pa sajūgu un attopies starp bābas kājām

Skatos Harijs arī tàs trambuļa sliedes Kraskā nepatīk, man katru dienu jābrauc viņām pāri

Tur Sarkandaugavaa taas Tu domaa?! :@ tak jaa- vispaar pa lielam nevienas sliedes nepatiik!!ElvijsR rakstīja:Skatos Harijs arī tàs trambuļa sliedes Kraskā nepatīk, man katru dienu jābrauc viņām pāri![]()

Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tur Sarkandaugavaa taas Tu domaa?! :@ tak jaa- vispaar pa lielam nevienas sliedes nepatiik!!ElvijsR rakstīja:Skatos Harijs arī tàs trambuļa sliedes Kraskā nepatīk, man katru dienu jābrauc viņām pāri![]()
Jā ibio

Ar to uzliimi ir taa kaa jau rakstiiju- pagaidu variants jo moikaa izniicinaaja laku man! :@ peec skates sakshu gatavot paarlimesanai!!! :)ElvijsR rakstīja:Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tur Sarkandaugavaa taas Tu domaa?! :@ tak jaa- vispaar pa lielam nevienas sliedes nepatiik!!ElvijsR rakstīja:Skatos Harijs arī tàs trambuļa sliedes Kraskā nepatīk, man katru dienu jābrauc viņām pāri![]()
Jā ibionu principā arī nevienas
bet auto
tā nakļene so so , mazāku vajadzēja.

reāli ar to brūno plēvi ir redēts ka braukā - vismaz līdzīguHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Sis bija idejas pleeveem!!!
dzeltenā nu man liekas ka nav
ar zilo man liekas ka pēdējā laikā visus aplīmē....
Nav citu vēl toņu?

Da blin to tonju ir tik daudz ka beigaas jau juuc praataa izveeloties!! :@ nu pa lielam aptauju taisu lieki- taa pat panemshu kas pasam patiik!! :)RENIO rakstīja:reāli ar to brūno plēvi ir redēts ka braukā - vismaz līdzīguHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Sis bija idejas pleeveem!!!
dzeltenā nu man liekas ka nav
ar zilo man liekas ka pēdējā laikā visus aplīmē....
Nav citu vēl toņu?

man taa hroma zaljaa uz e36 atgaadinaatu tirdzhonu...tas matte hroms tikai uz jaunajaam ir ok!

Runājot par ātrumkloķi,vasarā būs jautri
Man kupejai bija metāla,kā mašīnu atstāju saulē kaut uz 15min,tā kloķis uzkarsa tā,ka dedzināja plaukstu
Nēsāju līdzi mitrās salvetes,lai uzmestu uz pārslēga kamer sākumā tik karsts ka nevar pieķerties 

Man gan ar metāla kloķi nebija šādu problēmu...Inuta rakstīja:Runājot par ātrumkloķi,vasarā būs jautriMan kupejai bija metāla,kā mašīnu atstāju saulē kaut uz 15min,tā kloķis uzkarsa tā,ka dedzināja plaukstu
Nēsāju līdzi mitrās salvetes,lai uzmestu uz pārslēga kamer sākumā tik karsts ka nevar pieķerties

Un būšu neorğināla un teikšu,ka matēti oranžais ir
Jo oranžie paši par sevi ir reti,kur nu vel matets. Tad disku centrus var zilganajos toņos,vēlams glancētajos laist. Jo cik saprotu,ka palikt nepamanītam negribas 

Tas varbut kads metālsZzevsS rakstīja:Man gan ar metāla kloķi nebija šādu problēmu...Inuta rakstīja:Runājot par ātrumkloķi,vasarā būs jautriMan kupejai bija metāla,kā mašīnu atstāju saulē kaut uz 15min,tā kloķis uzkarsa tā,ka dedzināja plaukstu

Moš matētu/pelēku-metālisku ?
ja protams tāda ir plēve
ja protams tāda ir plēve

Pa lielam gribas ko tadu ka nav LV :)

Pēdējais labojis Dj_Zii - 22 Apr 2015, 18:23, kopā labots 1 reizi.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16