E36 330 (ex 320) || jaaniskal
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23
- chevron_right
Yo, yo!
Nu re kā, kā jau biju paredzējis, ar 1. reizi neizgāju skati. Bet nu pa lielam nekas traks nebija - 5 divnieciņi. Varbūt, ja laikus būtu gatavojies TA, tad arī izietu ar pirmo
* Eļļas nopludīte no motora - vienkārši man mazliet sulo eļļas filtra korpusa blīve, kā arī, iespējams, vārstu vāka blīve. Principā motors nekad nav bijis mazgāts, un sūdi pilns sakrājušies - pelnīts 2nieks!
* Stūres pastiprinātājs - šeit gan viss bija stīgā īstenībā. Nesen tika mainīta visa reika, un viss joprojām bija palicis eļļains. Kurš tad normāls cilvēks ar tīrām rokām var visu izdarīt?
* Priekšā viena šara - tika nomainītas priekšā visas 4 šaras, un viss bumbās.
* Nepareizi noregulētas lampas - ehh, kuram gan negadās, ja 100x liek viņas iekšā un ārā.
* Aizmugurē trūkst 3 drošības josta - nemaz nezināju, ka man tāda ir bijusi paredzēta
Tad nu veiksmīgi vakar visu izgāju un esmu ticis cauri ar tikai 2 vieniniekiem - joprojām sulojošais motors un, protams, rūsiņa.
Bet plānos jau ir vēl dažas lietas, ko vajag izdarīt, kā piemēram:
* nomainīt aizmugurē plauktiem bukses un sagāzuma (?) skrūves
* ļoti iespējams, ka nomainīt visus amīšus
* aiziet uztaisīt savirzi
Paldies par uzmanību!
Nu re kā, kā jau biju paredzējis, ar 1. reizi neizgāju skati. Bet nu pa lielam nekas traks nebija - 5 divnieciņi. Varbūt, ja laikus būtu gatavojies TA, tad arī izietu ar pirmo
* Eļļas nopludīte no motora - vienkārši man mazliet sulo eļļas filtra korpusa blīve, kā arī, iespējams, vārstu vāka blīve. Principā motors nekad nav bijis mazgāts, un sūdi pilns sakrājušies - pelnīts 2nieks!
* Stūres pastiprinātājs - šeit gan viss bija stīgā īstenībā. Nesen tika mainīta visa reika, un viss joprojām bija palicis eļļains. Kurš tad normāls cilvēks ar tīrām rokām var visu izdarīt?
* Priekšā viena šara - tika nomainītas priekšā visas 4 šaras, un viss bumbās.
* Nepareizi noregulētas lampas - ehh, kuram gan negadās, ja 100x liek viņas iekšā un ārā.
* Aizmugurē trūkst 3 drošības josta - nemaz nezināju, ka man tāda ir bijusi paredzēta
Tad nu veiksmīgi vakar visu izgāju un esmu ticis cauri ar tikai 2 vieniniekiem - joprojām sulojošais motors un, protams, rūsiņa.
Bet plānos jau ir vēl dažas lietas, ko vajag izdarīt, kā piemēram:
* nomainīt aizmugurē plauktiem bukses un sagāzuma (?) skrūves
* ļoti iespējams, ka nomainīt visus amīšus
* aiziet uztaisīt savirzi
Paldies par uzmanību!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Aloha!
Principā pa šo laiku nekas baigi nenotiek, jo padaudz naudēns tika aizmests par skati un tā. Bet nu viss joprojām rullē uz priekšu, tā kā viss čill. Kā nekā, bija arī Līgo/Jāņu brīvdienas, pa kuram arī nav vēlēšanās tusēt pa garāžu...
Vienīgais, ko izdarīju - salaboju priekšējā abšfikā čerkstošo skaļruņi. Tur vienkārši vadā kontakts visu laiku zuda, tāpēc tā.
Bet nu principā iemetīšu dažus bilžukus tikai. Sajutos kā pro telefonbildētājs!
Un beidzot arī es esmu ticis pie šīs skaistās uzlīmītes, haha
Principā pa šo laiku nekas baigi nenotiek, jo padaudz naudēns tika aizmests par skati un tā. Bet nu viss joprojām rullē uz priekšu, tā kā viss čill. Kā nekā, bija arī Līgo/Jāņu brīvdienas, pa kuram arī nav vēlēšanās tusēt pa garāžu...
Vienīgais, ko izdarīju - salaboju priekšējā abšfikā čerkstošo skaļruņi. Tur vienkārši vadā kontakts visu laiku zuda, tāpēc tā.
Bet nu principā iemetīšu dažus bilžukus tikai. Sajutos kā pro telefonbildētājs!
Un beidzot arī es esmu ticis pie šīs skaistās uzlīmītes, haha
Yo!
Neko daudz nevaru pateikt, tik tā, lai paceltu topiku uz augšu...
Pēdējais, kas izdarīts, uzlikti aizmugurē land cruiser amji, jo manējie (vismaz viens toč) bija dabeigušies. Tur bija diezgan tricky ar visu, kamēr dabūju stock amīšus, no kuriem izņemt ārā no bukses to metāla sūdu, kuram iet cauri skrūve. Pisos gan ar saviem "stock", gan ar TA, nekas nederēja. Un tad finally dabūju THE REAL stock amjus. Un thanks god, viss derēja! :)
Nākammēnes plānos nomainīt eļļu, vārstu vāka blīvi, iespējams, vanosam nomainīt blīves un tā.
Neko daudz nevaru pateikt, tik tā, lai paceltu topiku uz augšu...
Pēdējais, kas izdarīts, uzlikti aizmugurē land cruiser amji, jo manējie (vismaz viens toč) bija dabeigušies. Tur bija diezgan tricky ar visu, kamēr dabūju stock amīšus, no kuriem izņemt ārā no bukses to metāla sūdu, kuram iet cauri skrūve. Pisos gan ar saviem "stock", gan ar TA, nekas nederēja. Un tad finally dabūju THE REAL stock amjus. Un thanks god, viss derēja! :)
Nākammēnes plānos nomainīt eļļu, vārstu vāka blīvi, iespējams, vanosam nomainīt blīves un tā.
Nopecipruss18 rakstīja:diskiem kraasu negribi nomainiit?
Ja nemaldos, redzēts placī uz Deglava ielas. Smuks jau bez gala. Kādas atsauksmes par LC amjiem?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Yēees, tajā placī arī lieku mašīnu, jo pie mājām nav vietas, it sevišķi, ja brauc vēlu vakarā vai naktīr3served rakstīja:Ja nemaldos, redzēts placī uz Deglava ielas. Smuks jau bez gala. Kādas atsauksmes par LC amjiem?
Nu ir salīdzinoši cieti, jā, bet ņemot vērā, ka pirms tam braukāju ar TA, tad neliekas tik traki kā dažiem citiem, kas varbūt pārgājušo no stock amīšiem uz LC. Vismaz dibens vairs nav galerts + forši, ka īss štoks. Nav augstu jāceļ mašīna, lai nomainītu ratus aizmugurē.
Hey yo!
Kādu laiciņu nekas nav te iekakāts. Nespēju saprast, kāpēc jūtos gandrīz kā vienīgais, kas te kaut ko raksta. Tiešām tik garlaicīgi? Moš visu laiku bildes jāliek vai nevajag gari rakstī?
Lai nu kā būtu vai nebūtu, pa brīvdienām esmu vēl šo to sadarījis. Tātad, čekliste:
* uzstādīts cits vanos ar jaunām blīvēm un to metāla gredzenu
* pārkrāsota vārstu vāka vanosa daļa melnā krāsā
* nomainīta vārstu vāka blīve + tās 15 apaļās blīvītes srkūvju vietās
* nomainīta eļļa + filtrs
* nomainīta termostata tā plastmasas figņa
* kā arī šotkas nokrāsotas melnas
Paldies visiem, kas palīdzēja ar darbiem! Paši zinās, kuri vainīgi
Un re ku šeku dažas bildes no procesa:
Kādu laiciņu nekas nav te iekakāts. Nespēju saprast, kāpēc jūtos gandrīz kā vienīgais, kas te kaut ko raksta. Tiešām tik garlaicīgi? Moš visu laiku bildes jāliek vai nevajag gari rakstī?
Lai nu kā būtu vai nebūtu, pa brīvdienām esmu vēl šo to sadarījis. Tātad, čekliste:
* uzstādīts cits vanos ar jaunām blīvēm un to metāla gredzenu
* pārkrāsota vārstu vāka vanosa daļa melnā krāsā
* nomainīta vārstu vāka blīve + tās 15 apaļās blīvītes srkūvju vietās
* nomainīta eļļa + filtrs
* nomainīta termostata tā plastmasas figņa
* kā arī šotkas nokrāsotas melnas
Paldies visiem, kas palīdzēja ar darbiem! Paši zinās, kuri vainīgi
Un re ku šeku dažas bildes no procesa:
Nomaini kapotam amīti
Ps. Labi darbi sadarīti.
Vari PM atmest , kas tev vanosu mainija un kādā cenā?
Ps. Labi darbi sadarīti.
Ahaha, jā, es arī bāgūzim gribu nomainīt amīšusElvijsR rakstīja:Nomaini kapotam amīti
Ps. Labi darbi sadarīti.
kur turbo?
soooouuu good. izlasīju visu sākot no pašas pirmās lapas
2.0 turbo?Darks rakstīja: kur turbo?
Tenkjū!Ernestsful rakstīja:soooouuu good. izlasīju visu sākot no pašas pirmās lapas
Uz mazmotora jau liekas, ka labāk uz IS krāmēt turbo. Bet nu kādas kuram prioritātes. Ja uz 2.0 uztaisa, tad jau pa lielam nomaini motoru un liec citam 6cyl virsū kitujaaniskal rakstīja:2.0 turbo?Darks rakstīja: kur turbo?
Aparāts smuks, 17" neprasās?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Dzirdēts, ka 2.0 + turbo nekas labs tāpat nesanāk. Tad jau labāk pieturēties pie vienkārši motora swapa. Bet tas varbūt nākotnē. Nav tā, ka būtu baigi aktuāli.TomSkarsts rakstīja:Uz mazmotora jau liekas, ka labāk uz IS krāmēt turbo. Bet nu kādas kuram prioritātes. Ja uz 2.0 uztaisa, tad jau pa lielam nomaini motoru un liec citam 6cyl virsū kitujaaniskal rakstīja:2.0 turbo?Darks rakstīja: kur turbo?
Aparāts smuks, 17" neprasās?
Un jā, par 17" esmu domājis. Bet noteikti ne šogad. Iespējams uz nākamo sezonu būs jāatrod kas smuks :)
Vou vou mierīgāk,es pajokoju
Viss tikai pa nopietno!Darks rakstīja:Vou vou mierīgāk,es pajokoju
Sup!
Izdomāju pēc ilgiem laikiem pacelt topiku augšā.
Neko interesantu nevaru parādīt, jo saplīsa normālais telefons un tagad jāiztiek ar kaut kādu pelmeni, ar kuru ir pat problemātiski dažreiz pazvanīt
Tā kā Brīvības ielas remontdarbi sa*isa visas iespējas iebraukt garāžā, tad neko īpaši ar neesmu izdarījis. Nomainītas logu gumijas - tā lielā pa perimetru apkārt logiem un aizmugurējiem lodziņiem apakšā. + uzlīmēju atpakaļ savu m3 astīti.
Ieagādājos arī kaut kādus līdzekļus priekš švīku izņemšanas kā arī jaunu vasku. Par vasku neesmu vēl pārliecināts, cik viņš ir kruts, bet par līdzekli švīkām -
Cerams, ka drīz dabūšu trubu atpakaļ, varēšu sākt spamot bildes
Izdomāju pēc ilgiem laikiem pacelt topiku augšā.
Neko interesantu nevaru parādīt, jo saplīsa normālais telefons un tagad jāiztiek ar kaut kādu pelmeni, ar kuru ir pat problemātiski dažreiz pazvanīt
Tā kā Brīvības ielas remontdarbi sa*isa visas iespējas iebraukt garāžā, tad neko īpaši ar neesmu izdarījis. Nomainītas logu gumijas - tā lielā pa perimetru apkārt logiem un aizmugurējiem lodziņiem apakšā. + uzlīmēju atpakaļ savu m3 astīti.
Ieagādājos arī kaut kādus līdzekļus priekš švīku izņemšanas kā arī jaunu vasku. Par vasku neesmu vēl pārliecināts, cik viņš ir kruts, bet par līdzekli švīkām -
Cerams, ka drīz dabūšu trubu atpakaļ, varēšu sākt spamot bildes
Kas tas par līdzekli?
Kaut kāds Turtle Wax Renew Polish zaļā butelītē. Šis vismaz dara savu darbu labi. Par disku pulējamo gan nevaru to pašu teikt no Turtle Wax...Da1ris rakstīja:Kas tas par līdzekli?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …