laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 36
- chevron_right
gaidisim tavus update pie Mans e36Sabinchix rakstīja:aa nju jā man jau kā naudiņa būs tā pirkšu citus diskus..vasaraimožais rakstīja:vienigi pec diskiem un manejo pec skanjas, jo nemotors pagaidaam
hehe oook.. kā tik naudiņa būs tad arī būs updatemožais rakstīja:gaidisim tavus update pie Mans e36Sabinchix rakstīja:aa nju jā man jau kā naudiņa būs tā pirkšu citus diskus..vasaraimožais rakstīja:vienigi pec diskiem un manejo pec skanjas, jo nemotors pagaidaam
diski piestāv
pavisam cits auto, jau kad brauci pa gabalu jutu ka ir ahujenna
paldies, abpusēji veciit, abpusēji...
Pavisam cits autiņš
Kā tas ir sakārtotas nieres?možais rakstīja:neliels update arī te par paveikto...
murgaini bet uzstādīts pr. m-bampers ar OEM miglu rāmīšiem perfektā stāvoklī, sakārtotas nieres, logu slotinjas, plastmass zem slotiņām un uzlikti vismaz priekšā vasaras diski
kaut ka nokrasotas un ieliktas beidzot brille... :p sodien uzmonteeti aizm mizas un beidzot esmu uz cetriem diskiem ... Njaa un apsedos nedaudz zemak tagad...
maķ teica
možais rakstīja:neliels update arī te par paveikto...
murgaini bet uzstādīts pr. m-bampers ar OEM miglu rāmīšiem perfektā stāvoklī, sakārtotas nieres, logu slotinjas, plastmass zem slotiņām un uzlikti vismaz priekšā vasaras diski
...tuvākajā laikā jādabuj jauni miglinieki, gaisa tuneļi, spliteri un aizm. beidzot riepas aa un diskiem vidiņi...
diski vnk sex un ar M buferi cits skats!
Instagram - Sandis_e36
neko - pakasija galvu un teica, njaa - ko tik šauras... - atstāju, teicu pusdienlaikā savākšu atbraucu pakaļ - šie saka, ej paskaties kā tas disks izskatas... - aizeju nuu, sie prasa otru arii montēt...? protams - teica pirmo reizi sie tik šauras liek uz tādiem diskiemAgnisB rakstīja:ko riepu montētāji teica par 195/40 uz 9J?
bet nu kā ir tā ir...
Bildē izskatās, ka aizmuguri zemāk vajadzētu
Pa gabalu izskatās, ka aizmugurē tikai uz diska stāv
Priekš manis nedaudz par lielu stretch'š aizmugurē, bet izskatās skaisti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8