Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 68
- chevron_right
Domāju, ja nelietos tikai dažus mēnešus, tad diez vai sanāks kko ieekonomēt, nododot numurus.
nu doma ir kādus 4 mēnešus atstāt bez TA...
Gajizs te Rīga TA. Cik te forši, nepiesienas pie visadiem sikumiem un parejo Ar pirmo reizi izgaju pat. Butu sava pusē gajis TA ar pirmo 100% neizietu, bakstitu auto kamer neatrastu iemeslu
Tikai ja nodosi numurus glabāšanā, tad par tiem mēnešien nebūs transporta nodeva jāmaksā. Bet ari numuru nodošana glabāšanā kaut k ko maksāja.
CSDD var apmainīt vienu VNZ plāksnīti vai mainīt var tikai komplektu?
Var samainiit vienu ,ja nav vecaa tipa nummuri ar LV karodzinju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Cik bleķo?
No galvas nepateikshu, tad riitaa jaapajautaa darbaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
9.87 Lserda rakstīja:Cik bleķo?
Nu kāā tad tur īsti ar tiem eņģeļiem???
Var ar tiem eņģeļiem iziet skati vai nevar??
Var ar tiem eņģeļiem iziet skati vai nevar??
tas ir kā paveicas! nedeelju atpakal viens izgaaja ( protams izsleegti un ielikti parastie gabariiti) bet tas nebija riigaa.
Tik tiešām lkm tā ir laimes spēle, kur piesienās un kur nē
Cēsiis vairs neiziet... Laacis pie šprices.. visus bez žēlestiibas pogā laukā...
Kas ar Siguldu? Ceru ka ar 17 varēšu tur iebraukt Pagāšgad ar 15 ar vēderu uzlīdu uz dugām
nu sigulda ar sedinajumu netikt.. :) dugas ir apmeram 10 cm augstas, bet man lupu pr. bamperim ir 5cm
un man reikai ir brivkustiiba, Sigulda jau 5er izdraza par reiku = Cesis itka tik smagi neesot, bet Cēsīs par izputeju man nelaiddiis
un man reikai ir brivkustiiba, Sigulda jau 5er izdraza par reiku = Cesis itka tik smagi neesot, bet Cēsīs par izputeju man nelaiddiis
Paskaidrojiet moz kāds zin!
"Atļaujas piedalīties ceļu satiksmē piešķiršana, veicot tehnisko apskati" 2 LS
kāpēc man viņs būtu jāmaksā, ja es braucu piem dienu pirms beigām?
pagājušo gad ar man csdd kasē nokāsa šos 2 latus..
un vēl precīzi kurā datumā ir derīga TA?
iekš vēstules atnāk " līdz 25.05.2012 ir jāveic valsts tehniskā apskate"
bet iekš csdd "Nākošās TA datums: 25.05.2012 "
sanaak ka 25ktajaa vairs nav deriiga?
"Atļaujas piedalīties ceļu satiksmē piešķiršana, veicot tehnisko apskati" 2 LS
kāpēc man viņs būtu jāmaksā, ja es braucu piem dienu pirms beigām?
pagājušo gad ar man csdd kasē nokāsa šos 2 latus..
un vēl precīzi kurā datumā ir derīga TA?
iekš vēstules atnāk " līdz 25.05.2012 ir jāveic valsts tehniskā apskate"
bet iekš csdd "Nākošās TA datums: 25.05.2012 "
sanaak ka 25ktajaa vairs nav deriiga?
Iespeeja vnk uzvaarities vinjiem...
Ja pareizi atminos, tad kadus 3 gadus atpakalj, bija arii kaut kadi paris lati jamaksaa, par to ka Tu maksaa
Ja pareizi atminos, tad kadus 3 gadus atpakalj, bija arii kaut kadi paris lati jamaksaa, par to ka Tu maksaa
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Vai izlaidīs TA ja degs tikai viens atpakaļgaitas lukturis? Vnk otram ķiniešu lukturim kontakts pazudis!
ieliks vieninieku!
ACHTUNG ACHTUNG!
Vai kāds no šejieniešiem (Rīgā dzīvojošajiem) nevarētu uz šo nedēļu aizdot vienalga kādus e36 15'', 16'', 17'' diskus (tādus, kuri neiet ārpus arkām un ar stock, neuzstieptām riepām virsū) ? Kaut vai bleķiniekus ar ziemenēm (bez šipiem) un protams protektoru 2.5mm vai cik tur bija pieļaujamais.
Apsolos nenokūpināt!
Tūliņ TA jāiet un style5 ar 205/40 inspektoriem protams ne īpaši patīk
Ja kas, PM! Parādā protams nepalikšu.
EDIT: vairāk nevajag, Arno jau aizdeva diskus :)
Vai kāds no šejieniešiem (Rīgā dzīvojošajiem) nevarētu uz šo nedēļu aizdot vienalga kādus e36 15'', 16'', 17'' diskus (tādus, kuri neiet ārpus arkām un ar stock, neuzstieptām riepām virsū) ? Kaut vai bleķiniekus ar ziemenēm (bez šipiem) un protams protektoru 2.5mm vai cik tur bija pieļaujamais.
Apsolos nenokūpināt!
Tūliņ TA jāiet un style5 ar 205/40 inspektoriem protams ne īpaši patīk
Ja kas, PM! Parādā protams nepalikšu.
EDIT: vairāk nevajag, Arno jau aizdeva diskus :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 68