E36.lv Sezonas noslēgums 2015.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
EdgarsFB rakstīja:Paldies par pasākumu,bija labs! Tik bija ļoti skumji stāvēt malā un skatīties kā džeki dedzina gumiju,jo sakarā ar to,ka nesen esmu pārvācies uz Rīgu dzīvot nav te ne garāžas,ne korišu,kuri pa blatu samontētu gumijas Tāpēc vajadzēja stāvēt malā un raudāt. Un tam chill braucējam,kam tagad visi bauro virsū pietrūka ieslēgt radio skonto uz pilnu klapi,tad būtu pilns komplekts!
Vainīgs, bija arī radio skonto
- ikey07
Labi gan ka
šeit visi super pro sportisti
kas visu dara pareizi.
šeit visi super pro sportisti
kas visu dara pareizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ar skumjām acīs skatos bildes, cik forši gājis... Bet no otras puses labi, ka neaizbraucu, tad drošvien par mani arī te varētu rakstīt, ka maisijos pa kājām ar savu 2.0.
Vienmēr var jau nebraukt trasē un no maliņas skatīties, un nevienam netraucētNixon rakstīja:Ar skumjām acīs skatos bildes, cik forši gājis... Bet no otras puses labi, ka neaizbraucu, tad drošvien par mani arī te varētu rakstīt, ka maisijos pa kājām ar savu 2.0.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Pasākums izdevies! Paldies organizētājiem
Prieks arī atrast sevi kādā kadrā, par to atsevišķi paldies Lindai, pagaidam Gaidīsim vēl bildes/video
Prieks arī atrast sevi kādā kadrā, par to atsevišķi paldies Lindai, pagaidam Gaidīsim vēl bildes/video
Butu bijis atrāk , būtu arī drifts @ https://youtu.be/0xpPnDvviCY
Paldies par bildēm, video!
Skudraa no tavām pat ir ko izvēlēties jo viņu ir daudz
Skudraa no tavām pat ir ko izvēlēties jo viņu ir daudz
pasākums super, paldies organizatoriem un pārējiem festivāla dalībniekiem
Tu arī bijia pasākuma? kā tevi neredzēju ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
no manis arī pāris bildes>>>>>>> http://failiem.lv/u/sxmvhcz
Mans skats no malas:
* attiecībā par trasi - tas ka kāds izdomāja braukt šķērsām, tas ir ok, jo nekur nebija rakstīts, ka būs tikai drifts.
Kopumā būsim saprotoši pret visiem, jo visi tur nebija ar pro līmeni!
Attiecībā par kultūru trasē, jā priekrītu, ja brauc lēnāk, tad pie pirmās iespējas palaid garām.
Kā arī nav ko cepties, ja par to nezina, varēja pēc pirmās reizes pieiet klāt (kad izbraukās pa trasi) un mierīgi visu izstāstīt, kas un kādu būtu forši jādara strasē!
* attiecībā par drošību - common, ja braucam pa trasi un redzam ka kāds ir trases malā apstājies, nu nedaudz piebremzējat un mierīgi pabraucat garām, nav jau tā ka tas ir vienīgais trases posms, kur var braukt ātri!
+ ja braucat iekšā un ārā no trases, tad jau nevajag vairs tur dot ātrumu virsū un "izrādīties". Drošība pirmā kārtā.
Bija jau viens gadījums ka gandrīz viens otram purnā ielika aiz trases.
Tā kā viss chill un peace!
* attiecībā par trasi - tas ka kāds izdomāja braukt šķērsām, tas ir ok, jo nekur nebija rakstīts, ka būs tikai drifts.
Kopumā būsim saprotoši pret visiem, jo visi tur nebija ar pro līmeni!
Attiecībā par kultūru trasē, jā priekrītu, ja brauc lēnāk, tad pie pirmās iespējas palaid garām.
Kā arī nav ko cepties, ja par to nezina, varēja pēc pirmās reizes pieiet klāt (kad izbraukās pa trasi) un mierīgi visu izstāstīt, kas un kādu būtu forši jādara strasē!
* attiecībā par drošību - common, ja braucam pa trasi un redzam ka kāds ir trases malā apstājies, nu nedaudz piebremzējat un mierīgi pabraucat garām, nav jau tā ka tas ir vienīgais trases posms, kur var braukt ātri!
+ ja braucat iekšā un ārā no trases, tad jau nevajag vairs tur dot ātrumu virsū un "izrādīties". Drošība pirmā kārtā.
Bija jau viens gadījums ka gandrīz viens otram purnā ielika aiz trases.
Tā kā viss chill un peace!
ZELTA VĀRDI!
Jā, jā, protams, ka viņš bijaKLAVINS rakstīja:Tu arī bijia pasākuma? kā tevi neredzēju ?
žēl, ka garīgi tikai
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Garīgs apmeklējums.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
https://m.youtube.com/watch?v=rCdvok58GkM
Tads editins no nosleguma.
Comi nav profinu uz video taisisanu, bet es domaju, ka sis ir labi sanacis.
Izbaidiet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izbaidiet.
Izskatās, ka šis arī būs oficiālais 2015 noslēguma videoRuzis rakstīja:https://m.youtube.com/watch?v=rCdvok58GkM
Izbaidiet.
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Izskatās, ka šis arī būs oficiālais 2015 noslēguma video [/quote]
Opina, bus siem japasaka, ganjau stara bus[emoji28][emoji28]
Izskatās, ka šis arī būs oficiālais 2015 noslēguma video [/quote]
Opina, bus siem japasaka, ganjau stara bus[emoji28][emoji28]
-
find_in_page
- chevron_left