aarchija avusblau tourings
Nezinu, nav tik slikti kā domā un nevribu pagaidām citus pagriezienus likt jo šie ir OEM un kā jauni, varbūt kad nopirkšu smoked pagriezienus, bet pagaidām esmu izlēmis neko vairs lieki netērēt.rvars rakstīja:Baltajos pagriezienos tie gabarīti izskatās galīgi neaļo
Nākošmēnes jāiet skate, uz to būs jāpievelk kārtīgāk roķene un tad jau redzēs ja vēl ko vajadzēs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man jau likās ,ka smoked pavarotos ŅeAļo USDM, bet nu baltajos čista nevajag Bet nu ok... Dari kā vari Tā jau kūtiņa smuka , pilna.
Es pabraukšu ar šādu līdz skatei un tad jau salikšu atpakaļ visu pēc OEM. Man kaut kā neliekas ka būtu slikti baltajos, bet ar smoked būtu labāk
Iespējams iegādāties manu touringu jo nopirkts cits auto
111k miles FSH
visi vecie MOT no pirmā
3x atsēgas, 2x pultis un 1x plastmasas atslēga
Diezgan daudz dažādu papīru par padarītajiem darbiem un arī ir invoice kad tika pirkts jauns
Pirmais saimnieks pārdeva viņu 2015. Gada oktobrī vai Novembrī(esmu 3. Saimnieks)
Izdarīts daudz kas
Labs auto bet vajaga arkas sakrāsot(vienu pārmetināt) un bagāžnieka vāku
MOT līdz 4. Augustam
Cena £1100 vai £1250 ar svaigu MOT
111k miles FSH
visi vecie MOT no pirmā
3x atsēgas, 2x pultis un 1x plastmasas atslēga
Diezgan daudz dažādu papīru par padarītajiem darbiem un arī ir invoice kad tika pirkts jauns
Pirmais saimnieks pārdeva viņu 2015. Gada oktobrī vai Novembrī(esmu 3. Saimnieks)
Izdarīts daudz kas
Labs auto bet vajaga arkas sakrāsot(vienu pārmetināt) un bagāžnieka vāku
MOT līdz 4. Augustam
Cena £1100 vai £1250 ar svaigu MOT
Ieksh lv nedomaju ka vinju pardosi
E46 smuks bet 1.8 pa shvaku
E46 smuks bet 1.8 pa shvaku
ar kompatu pa brugji
Tas ir tikai piedāvājums, ja nu kāds grib pirkt viņu kurš atrodas UK tad welcome. Priekš tā 318ci iet tīri pieklājīgi. Un kaut kā vienalga pagaidām vai tur 2.5 vai 3.0 jo tagad tikai gribu nedaudz ekonomiskāku auto gan uz degvielas gan uz insurance. Pagaidām esmu apmierināts ar šo e46, galvenais vismaz 1 gadu nobraukt ar viņu un tad skatīsies ko tālāk ar viņu darīt
Jo to var dabūt tikai ja ir 25+ gadi, bet man ir tikai 21cipruss18 rakstīja:Kapec uz e36 nenjemi classic insuarance?
E46 ielikts labāks maģis un ievilkts subwoofers(diemžēl bija jau aftermarket radio iekšā tāpēc arī ieliku citu tikai daudz labāku)
Topiku var slēgt ciet jo auto vairs nebūs mans
Sagatavoju pirms skates dažas lietas, apstrādāju apakšu un vēl šo to izdarīju un beigās šodien izgāju MOT
Sagatavoju pirms skates dažas lietas, apstrādāju apakšu un vēl šo to izdarīju un beigās šodien izgāju MOT
Slēdzam topiku ciet.