Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 49
- chevron_right
kā rīkoties, man grīda tiko parmetinata, un ir vietas kur prasītos nošpahtelēt ar stiklšķiedras špahteli, viņu var likt tieši uz metāla, vai labāk grunti apakša?, ja jā tad kādu, un pēctam uz špahteles epo grunti un grubuli, vai uz špahteles grubuli pa taisno pūst virsū?
Epoksīda grunti uz plikā metāla..
Nesaprotu!!! Kapeec GRIIDA buutu jaashpahtelee??????????????????semirs rakstīja:kā rīkoties, man grīda tiko parmetinata, un ir vietas kur prasītos nošpahtelēt ar stiklšķiedras špahteli, viņu var likt tieši uz metāla, vai labāk grunti apakša?, ja jā tad kādu, un pēctam uz špahteles epo grunti un grubuli, vai uz špahteles grubuli pa taisno pūst virsū?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
špaktele ir trausla un ja tu kaut kur uzsitīsi rēķini ka darbs būs vējā.
nu nešpahtelēsu metinātājs labi pastrādāja, noklāja ar grubuli kā nākāsOrkaans rakstīja:Nesaprotu!!! Kapeec GRIIDA buutu jaashpahtelee??????????????????semirs rakstīja:kā rīkoties, man grīda tiko parmetinata, un ir vietas kur prasītos nošpahtelēt ar stiklšķiedras špahteli, viņu var likt tieši uz metāla, vai labāk grunti apakša?, ja jā tad kādu, un pēctam uz špahteles epo grunti un grubuli, vai uz špahteles grubuli pa taisno pūst virsū?
tagad jādomā ar ko izkrāsot grīdu pirms paklāja likšanas
cik jaudīgu kompresoru vajag tai mazajai rokas smilšu strūklas pistolītei?
Man saimniecībā ir pavisam mazs kompresors-vai tāds spētu pavilkt?
Doma nav strūklot plauktus, stabilizatora stieņus vai ko tmldzigu, bet gan šādus tādus rūsas pleķīšus no bleķiem.
Ir šāds aparāts:
Man saimniecībā ir pavisam mazs kompresors-vai tāds spētu pavilkt?
Doma nav strūklot plauktus, stabilizatora stieņus vai ko tmldzigu, bet gan šādus tādus rūsas pleķīšus no bleķiem.
Ir šāds aparāts:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir doma iegādāties kko tamlīdzīgu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja pacietiiba liela tad pastraadaat vareesi!
Varu piemest ideju
Shitam agregaatam klaat jaapieliek resiivers ,kuru eerti pielaagot no veca auto gaazes balona (apmeeram 80L) un tad vareesi ne tikai ruusas tiiriit ,bet arii piekraasot kautko Taads vecs gaazes balons maksaa no 5 liidz 10Ls
Varu piemest ideju
Shitam agregaatam klaat jaapieliek resiivers ,kuru eerti pielaagot no veca auto gaazes balona (apmeeram 80L) un tad vareesi ne tikai ruusas tiiriit ,bet arii piekraasot kautko Taads vecs gaazes balons maksaa no 5 liidz 10Ls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pats kompresors spēs saražot to gaisu un spiedienu noturēt!?! Man ir no padomju laikiem kkads 200 L resiivers
U taas pistoliites ar trauciņu smiltīm jau klāt nav labākas?
U taas pistoliites ar trauciņu smiltīm jau klāt nav labākas?
Gaisu sapumpeet protams ,ka spees! Tikai laiks buus vajadziigs ilgaaks
Kur Rīgā var iepirkt konkrēta toņa auto krāsu balonos Rīgā ?
Kādā komplektācijā/stāvoklī jāsagatavo auto krāsošanai? Tas būtu domāts tā - sliekšņi drīkst būt pielikti? Spārni var būt uzlikti? Durvis jānodod atsevišķi, vai var atstāt ieliktas? Vai tas vairāk vai mazāk ir paša ziņā - cik detaļās gribu atdot krāsošanā, tik atdodu?
Tas ir jaarunaa ar konkreeto kraasotaaju! Katrs kraasotaajs straadaa savaadaak!
Shkjuuniishos vispaar censhaas visu apliimeet ,lai nebuutu jaanjem nost
Shkjuuniishos vispaar censhaas visu apliimeet ,lai nebuutu jaanjem nost
Tātad jo izjauktāks, jo labāk? Vienkārši it kā vairāk vai mazāk tāpat jaucu ārā, tik gribās zināt cik daudz drīkst likt kopā.
Jo vairaak izjaukts jo kvalitatiivaak var nokraasot
klau orkaan..kraasas spiidumu var atguut auto puleejot ja?
nu respektiivi lai skats kaa tikko no salona,spiid un laistaas.. :)
nu respektiivi lai skats kaa tikko no salona,spiid un laistaas.. :)
Var gan:) Bet daudz kas ir atkariigs no lakas ,kas atrodas uz auto
cik saprotu no lakas biezuma ja? un veel cik saprotu ja neesmu speciaalists tad es taa vnk. nepateiksu cik biezaa taa lakas kaarta ir?
tu arii nodarbojies ar auto puleesanu?
tu arii nodarbojies ar auto puleesanu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10