E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 33
- chevron_right
Vienu gadu uz sezonas noslēgumu veidojām ko tādu. Sanāca pārdot daudz sīkumus Padomāsim, bet tur reāli vietas jautājums..
Tā nu ir sanācis, ka uz atklāšanu neuzspēšu pabeigt savu
Kupeju. Tagad pārvietojos ar savu winter beateru, kurš ir uztaisīts ratstylaa ir doma ar viņu braukt, bet vai nebūs tā, ka pa brīžiem nesākas lidot visādas atslēgas un kardāni manā virzienā? :/ vnk negribu, lai cilvēki domā, ka esmu atbraucis paņirgāties par e36
Kupeju. Tagad pārvietojos ar savu winter beateru, kurš ir uztaisīts ratstylaa ir doma ar viņu braukt, bet vai nebūs tā, ka pa brīžiem nesākas lidot visādas atslēgas un kardāni manā virzienā? :/ vnk negribu, lai cilvēki domā, ka esmu atbraucis paņirgāties par e36
Cilvēki jau domā, ka Tu ņirgājies, uzdodams jautājumus, kas jau jautāti praktiski katrā no iepriekšējām lapām..
d[-_-]b
Briiziem liekas, ka Tev lielaakaa dalja seit liekaas srotisti, kgan iisti to nezini, bet nu what ever!Dj Plosky rakstīja:Šrotistiem jau laicīgi sākas atmazkas... Nebaidies, wannabe pusdienu naudas drifteru tur būs ne mazāk par pus pļavu!
Man liekaas ljoti laba ideja!!!ikey07 rakstīja:Es drīkstu ieteikt uztaisīt, ķipā detaļu tirgotavas zonu, kur cilvēki varētu tirgot/prikt detaļas priekš e36, jo bieži ir tā ka ir vajadzīgs kkāds sīks plastmas/sūdiņš, vai kkas ko tu nemaz nezini ka gribi, bet negribas braukt entos km tikai dēļ tā.
Man liekas daudziem tas varētu būt interesanti, pie tam uzreiz var uzlikt notestēt vai darbojas etc.
Pats ceru tikt uz atklāšanu ar abiem e36, ar vienu toč būšu.
Lasot šo visu..liekas ka RULLĪTI. visi viens otru galinās nost tākā intreses pēc ar savu gludekli aizkratīšos tos 200km. Ja nepatiks vnk braucu atpakaļ
Tur viss būs labi
Nu tie, kas raksta tās atmazkas, paši jau saka, ka "sagatavot nepaspēju", "jauniņais", "nopirkts gāšanai utt.". Par šrotistu procentu varēja pārliecināties iepriekšējos gados, tāpēc vnk apliecinu faktu (lai tie bailīgie nedomā, ka visi gaidāmie 400+ e36 būs svaigi krāsoti, ziemu neredzējuši utt. auto!)
d[-_-]b
es būšu ar neglītu, ne m-pakotu, apskrāpētu, ne vienkrāsainu e36
Galvenais tak piedalīties
Nu personīgi ar savējo cīnos nepilnu gadu.. finases ir tik cik atļauj.. krāsoju pa detaļai plus vēl ikdienā braucu.. un vēl neskaitāmi daudz ko darītDj Plosky rakstīja:Nu tie, kas raksta tās atmazkas, paši jau saka, ka "sagatavot nepaspēju", "jauniņais", "nopirkts gāšanai utt.". Par šrotistu procentu varēja pārliecināties iepriekšējos gados, tāpēc vnk apliecinu faktu (lai tie bailīgie nedomā, ka visi gaidāmie 400+ e36 būs svaigi krāsoti, ziemu neredzējuši utt. auto!)
Sancix rakstīja:es būšu ar neglītu, ne m-pakotu, apskrāpētu, ne vienkrāsainu e36
Rullītī uz vietas būs kur nomazgāt savu braucamo vai jaiebrauc vnk tanī dīķī?
Galvenais ir piedalīties un pozitīvi pavadīt laiku!
Kautgan pat ja es paspētu savu drapaku savest kārtībā un iziet TA, kas ir maz ticams.. tad negribētos braukt uz atklāšanu, jo ir daudz mazi kāši, švīciņas, diski jāatjauno u.t.t.
Kautgan pat ja es paspētu savu drapaku savest kārtībā un iziet TA, kas ir maz ticams.. tad negribētos braukt uz atklāšanu, jo ir daudz mazi kāši, švīciņas, diski jāatjauno u.t.t.
jelgavā moikā.Kristaps325 rakstīja:Rullītī uz vietas būs kur nomazgāt savu braucamo vai jaiebrauc vnk tanī dīķī?
Nosauc kaut vienu kurā var iebraukt fck zema mašīna!!māriņš rakstīja:jelgavā moikā.Kristaps325 rakstīja:Rullītī uz vietas būs kur nomazgāt savu braucamo vai jaiebrauc vnk tanī dīķī?
Kik?Kristaps325 rakstīja:Nosauc kaut vienu kurā var iebraukt fck zema mašīna!!māriņš rakstīja:jelgavā moikā.Kristaps325 rakstīja:Rullītī uz vietas būs kur nomazgāt savu braucamo vai jaiebrauc vnk tanī dīķī?
Aiz tirdziņa otra aktuālākā vieta varētu būt rings.
Piem. boksa rings ar cimdien, un visi lielie interneta džedaji beizdot varētu izpausties.
+ Skatītāji liktu likmes un viss notiktu kā totalizatorā.
Piem. boksa rings ar cimdien, un visi lielie interneta džedaji beizdot varētu izpausties.
+ Skatītāji liktu likmes un viss notiktu kā totalizatorā.
Nu ja taa, tad no vienas puses Tev piekriitu, bet taa pat itkaa jau nav smuki par srotistiem saukaat, jo varbuut dazi censaas, bet iisti nav bijis laika vai finanses un citam to lasot vnk bail pat tur raadiities, jo nories vai vnk njirgaasies un cilveekiem zuud entuziasms! Man jau arii itkaa neerti no taa ka mans auto ir virspuseeji downgreidojies, jo ziema un gopnjiki ir izdariijusi savu, bet kvaletatiiva kraasosana nav ko taam leetaakajaam un kko kjepinaat kopaa arii nav jeegas, kaa saka neskati viiru no cepures!Dj Plosky rakstīja:Nu tie, kas raksta tās atmazkas, paši jau saka, ka "sagatavot nepaspēju", "jauniņais", "nopirkts gāšanai utt.". Par šrotistu procentu varēja pārliecināties iepriekšējos gados, tāpēc vnk apliecinu faktu (lai tie bailīgie nedomā, ka visi gaidāmie 400+ e36 būs svaigi krāsoti, ziemu neredzējuši utt. auto!)
Bet tā arī ir Tommas. jo nories vai vnk njirgaasies un cilveekiem zuud entuziasms!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Cik tur bija apmēram tas grants posms?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10