Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 20
- chevron_right
man uz saanu stiprinaajumiem ir bmw logo un numuri. tad sanaak, ka esmu nopircis originaalo(20ls) ?
jaatjuunee m42
To vēl tas nenozīmē. Skaties aiz numura palikņa moldinga. Jābūt numuram, ražošanas gadam, mēnesim u.t.t.
Labdien Biedri!
Kāds varbūt var padalīties ar informāciju kā strādāt ar stiklšķiedru?
Respektīvi vēlme ir uzmeistarot splitteri pēc M bampera priekšējās lūpas formas.
Kādiem instrumentiem un materiāliem ir jābūt
Kā pareizi izvveidot formu?
Tobiš - no A līdz Z.
Paldies.
Kāds varbūt var padalīties ar informāciju kā strādāt ar stiklšķiedru?
Respektīvi vēlme ir uzmeistarot splitteri pēc M bampera priekšējās lūpas formas.
Kādiem instrumentiem un materiāliem ir jābūt
Kā pareizi izvveidot formu?
Tobiš - no A līdz Z.
Paldies.
Šitais man kupejai deres ? http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1018
Kupejai no sedana tas difuzors tak atšķiras?
Tēma: Bamperi
Derēs!
turbomen rakstīja:Šitais man kupejai deres ? http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1018
Derēs!
Ir problēma varbūt kāds var palīdzēt!!
Gribēju noņemt priekšējo bamperu sanaca atskrūvēt vienu no 4trām balkas skrūvem tad divas no vecuma nolūza bet ceturto bail pat aiztikt. Jautajums ir tāds vai tās 4tras skrūves kas tur bamperu var k.kā nomainīt?
Butu labi ja kāds varētu man palīdzēt ar šo lietu.
Gribēju noņemt priekšējo bamperu sanaca atskrūvēt vienu no 4trām balkas skrūvem tad divas no vecuma nolūza bet ceturto bail pat aiztikt. Jautajums ir tāds vai tās 4tras skrūves kas tur bamperu var k.kā nomainīt?
Butu labi ja kāds varētu man palīdzēt ar šo lietu.
protams ka var nomainit. skruvee drosi araa ceturto, ja noluzis noluzis, pectam kad bampers nost, panjem noskruvee bampera amortinjus(taa detalja uz kaa bampers skruvejas klat) ja iespejams nonjem lielo skruvi lai tikai paliek rokaa pati prieksejaa detalja, bez pasha amortinja, un pasildot ar gazi nedaudz ierusejosas skruves bus araa taka likts, iztiram vitnes un jaunas skruves iejksaa, lieta darita
...
Lai noņemtu bamperu nevajag skūvēt nost balku.
Armando rakstīja:protams ka var nomainit. skruvee drosi araa ceturto, ja noluzis noluzis, pectam kad bampers nost, panjem noskruvee bampera amortinjus(taa detalja uz kaa bampers skruvejas klat) ja iespejams nonjem lielo skruvi lai tikai paliek rokaa pati prieksejaa detalja, bez pasha amortinja, un pasildot ar gazi nedaudz ierusejosas skruves bus araa taka likts, iztiram vitnes un jaunas skruves iejksaa, lieta darita
Super paldies par info
a kaa tad? protams ka ar visu balku janjem nost, savadak traks var palikt kamer iznjem visus klipsusRENIO rakstīja:Lai noņemtu bamperu nevajag skūvēt nost balku.
...
stock un M bamperim tak vienādas miglas ?
Jap!Nixon rakstīja:Tātad, der arī stock miglu rāmīši M bamperim?
Jautājums par Priekšējo pre-facelift bamperi.
Sākšu ar to, ka pannas man nav. miglas arī.
Bet tur kur bamperim ir tās lūkas apakšā, man bija tāds plastmasas gabals. nezinu vai oem vai kkāds šķūnings Bet manuprāt izskatījās diezgan ok.
Bet testējot bmw bezceļa spējas (Kuras bija pārsteidzoši labas) kkur esmu pakāsis to plastmasu.
Bimmershopā arī tādu neatradu.
Tas visp ir oriģināls, vai man jāpiegriež kautkāds plastmasas gabals!?
Tagad vnk tāds tukšums tur apakšā..
Sākšu ar to, ka pannas man nav. miglas arī.
Bet tur kur bamperim ir tās lūkas apakšā, man bija tāds plastmasas gabals. nezinu vai oem vai kkāds šķūnings Bet manuprāt izskatījās diezgan ok.
Bet testējot bmw bezceļa spējas (Kuras bija pārsteidzoši labas) kkur esmu pakāsis to plastmasu.
Bimmershopā arī tādu neatradu.
Tas visp ir oriģināls, vai man jāpiegriež kautkāds plastmasas gabals!?
Tagad vnk tāds tukšums tur apakšā..
Tu laikam domā detaļu nr. 8... Nekā traka jau nav, ja viņa nav (varbūt pat labāk dzesējas ). @ EParts.lv tas sūds maksā 15ls.
Tu tak zini, ka manam braukšanas stilam nekādas papildus dzesēšanas nevajag.
varbūt kādam mētājas mājās tā detaļa??
Varbūt tev Nixon ?
varbūt kādam mētājas mājās tā detaļa??
Varbūt tev Nixon ?
Man arī tā detaļa pazuda un tagad braukāju bez. Ziemā, iespējams, auto ar to detaļu uzsilst ātrāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 20