E36.lv sezonas noslēgums 2016
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 14
- chevron_right
Markitans rakstīja:No Rígas káds dosies kolloná?
Kā katru gadu Rīgas braucēji +- pulcējas pie Vienības gatves maximas un tad dodas uz Jelgavu, par cik pasākums officiāli sākas 13:00, neilgi pirms 12tiem izbrauksim uz Jelgavu.
- ikey07
Es ceru ka nebus ka atklāšana ka aiznesas uz 150km/h
Nekas, vismaz papildinās valsts budžetu, jo pa ceļam ir kādas 5cas ātruma kameras.Darks rakstīja:Es ceru ka nebus ka atklāšana ka aiznesas uz 150km/h
- ikey07
nja tas bija noverots loti labi pats ar skrejos ar kadiem 4 e36 uz jelgavu uz 180-200km/h.
Protams es ar to nelepojos , vnk sanaca visiem rinda maukt + audi kads iesaistijas vel.
Viss labak jau , ka tiesam kolona brauc uz tiem 100 vai 110km/h un miers.
Protams es ar to nelepojos , vnk sanaca visiem rinda maukt + audi kads iesaistijas vel.
Viss labak jau , ka tiesam kolona brauc uz tiem 100 vai 110km/h un miers.
Tiem kas brauks kolonnā, piedāvāju pāris rolling shotus nofilmēt, pats būšu žurkā, bet tehniskajā auto logā sēdēs meitene ar kameru. Kam interesē, tiksimies Brīvībenes Maximā. :)
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Tak viņi vienā dienā sakrāmēja motoru no tā,kas mētājās apkārt that's the fun part,vēl jau to mēslu jāieceļ,tas gan ir garlacīgi = ilgi es rīt laižu pie aquantusa nolīmēt to fakeni kasjakaino bamperi,salieku final touches draudzenes žurkai un esmu gatavsLinda rakstīja:Ar jūsu tempiem grūti būs bet nu nekas nav neiespējams
Man gan neiet tā kopā likšana. Viss apstājās, ka nevaru haubi no salona atvērt. Nomainīju fiksatorus, tas pats..
Rīt būs garais vakars un 5dien laikam gulēt vispār netiks.
Būtu man Tavas problēmas.KA-91 rakstīja:Man gan neiet tā kopā likšana. Viss apstājās, ka nevaru haubi no salona atvērt. Nomainīju fiksatorus, tas pats..
Man jau aiziet otrā sutka, kad naktī ir gulēts tikai 3h
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Kādam gan jau ka ir...cipruss18 rakstīja:Jastrada nevienam nav?
man tas pats,ar sasodiitu aeropack bamperi priekshejomāriņš rakstīja:Rīt būs garais vakars un 5dien laikam gulēt vispār netiks.
Tapec jau skruvēju pa nakti, jo pa dienu darbs.cipruss18 rakstīja:Jastrada nevienam nav?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
mums vēl motors jānomaina, jasaregulē vadības appisiens, reduktors jāsametina jānomaina, testi jāizbrauc, riepas jāsabortē, karočiLaurikbmw rakstīja:man tas pats,ar sasodiitu aeropack bamperi priekshejomāriņš rakstīja:Rīt būs garais vakars un 5dien laikam gulēt vispār netiks.
ar e39 varu atbraukt?
Pasakuma laikā būs iespeja tikt pie e36.lv uzlimēm ?
PM pie Klaviņa.
Domāju ka varēs!
Domāju ka varēs!
Bet teorētiski uzlīmes par skaistām acīm nedodGropiks rakstīja:Pasakuma laikā būs iespeja tikt pie e36.lv uzlimēm ?
Btw, izskatās, ka lietu sola :(
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Kāds posmā Cēsīs Sigulda Rīga teorētiski pa Pleskavas šoseju dosies uz noslēgšanu? Varu piebiedroties ar kompotu lai jautrāks cels
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 14