Gunjkas 318
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
viss darbs uz mašīnas... jābraukā pa visādām adresēm.. brīvdienās braukājam jau kautkur tālāk.. un ja tagad ir gāze domājam sākt ceļot pa Latviju.Bendzīnam daud naudas aiziet..
gazes reduktoru labak novietot zemak par radiatora augshejo malumarux rakstīja:4 cilindri - nemotors, 6 - motors
Laipni lūgta benzīntankos atviegloti elpojošo cilvēku bariņā!
Kā ar uzpildes vietu sanāca? Ielika zem bākas durtiņām? Kur balonu ielika, cik lielu? Vienīgais, kas man nelielas šaubas rada - reduktora atrašanās vieta. Dikti augstu, grūti dzesēšanas sistēmu atgaisot nākotnē... HZ, neesmu es gāzes jautājumos profs, es tikai lietoju
Tātad pa šīm dienām gāja raibi.. bet atkal naudiņa iegūldīta un veltīta mašīnā.. Novērstas eļļas un tosola tecēšanas.. nomainītas detaļas... Eļļas filtra korpusa vārsts+vārsta blīvējums,Termostata korpusa labās puses vāciņš.Vēl kautkāda šļauka motoram nomainīta citādi sāka krist apgriezieni un mašīna gandrīz slāpt sāka.. kautkādā veidā gaiss gāja kur nevajag.. Bet nu viss kārtībā!ā un vēl PALDIES siikajam ka izglāba manu bagāžnieku.. tagad verās atkal normāli ciet.
Tavam auto gāzes uzpildes caurumam ir vāciņš ko uzskrūvēt virsū, vai arī nav tāpēc, ka tad bākas vāciņu nevar līdz galam aizvērt?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nav gan.. jā ja būtu tad neaizvērtos vāciņš..
Man uz bākas durtiņām pret uzpildes caurumu uzlīmēts mikroporas gabaliņš, lai putekļi neiet iekšā
Man kkādu radikal.ru spamu atvēra, verot vaļā bildi
man ar hz kur taas bildes sahosteejis bik pielaboju
njū.. es tās bildes samazinu taj radikālī un tur arī viņa paliek.. bet tur nav tā domāts lai spiestu uz bildi un viņa paliktu lielāka.
Malacīte,prieks par tevi tik daudz darba ir ieguldīts
Lēnām top skaists un balts sedaniņš! Prieks, ka auto tiek uzturēts!
Paldies paldies!!!Cenšos jau.. Patīkami kad kāds uzslavē.. plānu jau ir daudz tik iespēju ir maz diemžēl bet nekas.. rokas netiek nolaistas un pa druskai tiek čubināta mana mīlule.
Varēji pie manis atbraukt, es būt par piecīti nobildējis
Līdz tevīm tas sanāktu dārgāk,ja skaita ceļa naudu un +5ls par bildi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10