LABDARĪBA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 14
- chevron_right
Uz Juglas..
Vainiigs
Biju palaidis garaam:))
Biju palaidis garaam:))
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kad no organizatoru puses viss būs kārtīgi izdomāts varētu ielikt aprakstu - kur - kad - cikos - ko - kā? :p
p.s. neesmu lēns tikai patīk visu sīki smalki zināt...
cik noprotu organizē "foruma mamma"?
Veel taads jautaajuminjsh?
No Jelgavas veel kaads brauc????
No Jelgavas veel kaads brauc????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ceru,ka nebus iebildumi,ja busu ar savam meitinam pecinam,vnk beidzot man atlava tikties ar vinam!
coupe 2.8
Droši.
možais rakstīja:kad no organizatoru puses viss būs kārtīgi izdomāts varētu ielikt aprakstu - kur - kad - cikos - ko - kā? :p
Ha, ha, haaa Jā, tūliņ meiģināšu vēl pēdējās nianses noskaidrot, cikos viņiem būtu ērtāk un vēl šādus tādus jautājumus un tad visu ieraxtīšu.. visuu laiku aizņemts tas nr...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tā.... Viss piemērotākais laiks viņiem būtu no 11:00
Arī par drēbēm pajautāju, teica, ka vairāk ir nepieciešamas tieši lielu gabalu drēbes, tādas kā dvieļi, segas, palagi u.t.t. Patversme šogad pārvākusies uz jaunajām telpām .
Domāju, ka mēs varētu jau ap 10:00 varbūt tikties visi pie Alfas tajā placī kur ir riepu servis " R1 " un tad jau lēnu garu vākties un ap kādiem 10:30 braukt kopā uz turieni, ne ?
Arī par drēbēm pajautāju, teica, ka vairāk ir nepieciešamas tieši lielu gabalu drēbes, tādas kā dvieļi, segas, palagi u.t.t. Patversme šogad pārvākusies uz jaunajām telpām .
Domāju, ka mēs varētu jau ap 10:00 varbūt tikties visi pie Alfas tajā placī kur ir riepu servis " R1 " un tad jau lēnu garu vākties un ap kādiem 10:30 braukt kopā uz turieni, ne ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vai nav doma jau iepriekš savākt naudu un kaut ko nopirkt (tie kuri protams vēlas)? Vai katrs pa sevīm?
Tā kā nospriedām, ka katrs par sevi. :) Bet , ja esat kompānija kura grib kopā sapirkt viskautko, var arī tā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu kā iepreikš runājā moš kāds ir gatavs aizbraukt uz kādu bāzi un pa kopējo naudu visu iepirkt...būtu daudz izdevīgāk
Jo es piemēram laikama tad braukšu kaut kādā RIMI, DEPO utt. un tur arī nopirkšu, jo es neko baigi par šīm lietām neko īsti nezinu.
Varbūt kāds var arī ieteikt, kur labāk iepirkties (cena+kvalitāte)
Jo es piemēram laikama tad braukšu kaut kādā RIMI, DEPO utt. un tur arī nopirkšu, jo es neko baigi par šīm lietām neko īsti nezinu.
Varbūt kāds var arī ieteikt, kur labāk iepirkties (cena+kvalitāte)
Ja brīvdienas būs brivās, tad es ar pievienošos...
Sen jau bija doma braukt uz patversmi un kādu smuku kaķji paņemt- uz siltām mājām :)
Sen jau bija doma braukt uz patversmi un kādu smuku kaķji paņemt- uz siltām mājām :)
oho agri gan mnjaa labi centisos but jo istaniba biju domajis ka bus kaut kur mazliet velak ,varbutas brauksu pa taisno uz patversmi un sagaidisu juus tur
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vispār švaki,ka mūsu brauciens iekritis krievu Ziemassvētkos. Es ta nesvinu tā speciāli , bet man līdzcilvēki gan, līdzarto, priekš manis tas iespejams būs fiksais pasākums, aizbraukt atdot un viss. Nu nez, vēl skatīšos
tas vards - FIKSAIS ta divdomigi skan
Labas cenas.
Labas cenas.
čiki briki un viss gatavs
Nu Kļaviņ, par ko tu domā ????KLAVINS rakstīja:tas vards - FIKSAIS ta divdomigi skan
Stella, piedo, tas nebija tā speciāli plānots Ja godīgi, tad pat nezināju, ka šajā datumā iekrīt kr. z-svētki Gan kautko saštukosi, ne ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …