Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 25
- chevron_right
Koks ir oki! Vismaz nav kaa visiem!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Superīgs auto,krāsa smuka un galvenais,ka sedans!!!
sveiki visiem
jau nedaudz vairāk kā menesi ir manā īpašumā šis BMW, pa šo laiku atgadījies sekojošais, izkritia labais miglinieks un pats pārgāzu pāri, bet nu labi ka xenona spuldze palika dzīva. Mazs putniņš ieskēja stiklā un izsita ar knābi mazu bedrīti vēijstiklā un ta pirms pāris dienām izkrita labais pavarots un kkur pazuda. kkā īsti neiet ar to auto
jau nedaudz vairāk kā menesi ir manā īpašumā šis BMW, pa šo laiku atgadījies sekojošais, izkritia labais miglinieks un pats pārgāzu pāri, bet nu labi ka xenona spuldze palika dzīva. Mazs putniņš ieskēja stiklā un izsita ar knābi mazu bedrīti vēijstiklā un ta pirms pāris dienām izkrita labais pavarots un kkur pazuda. kkā īsti neiet ar to auto
tiešām cienījams e36
intis rakstīja:sveiki visiem
Pārāk ātrs..
arī skatījos uz šito... bet beigās paņēmu 328i
Diskus šitādus gribu! Kad apnīk, dod ziņu
Smuka krāsa un izskatās, ka ir Lux (vai kā viņu tur) package, spriežot pēc mīkstās ādas durvju apšuvumiem.
došu, bet tas nebūs tik drīzKalnz rakstīja:
Skaists sedans
es pret sedaniem un Jūs, bet shis kon4a
piemo reizi sedanam redzu ka uz haubes ir ta reste taka kupejaam..
Traki foršs!
Kupejām nav tāds lauku tunings uz kapota .Sharpay rakstīja:piemo reizi sedanam redzu ka uz haubes ir ta reste taka kupejaam..
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nu man jau baigi patīk :)
kupejam jau ir metalā jau ieksa tadas rievas, bet sim jau izskatas taka plastmasas ieliktnis taka 7er naak..
Tā nakļene tur galīgi neder , es ar biju uzlimejis tur, pec 2 menesiem noplesu nost.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
šī ir no e46možais rakstīja:kupejam jau ir metalā jau ieksa tadas rievas, bet sim jau izskatas taka plastmasas ieliktnis taka 7er naak..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 25