Baumaņa e36 konstruktors :D

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava
Reputācija: 1

Error rakstīja:Tev priekšējām lampām jaizkrāso iekša melna un būs pavisam labi :super:
nākamajās brīvdienas cerams sanāks izkrāsot ;)
Profila bilde
baumanis

yo visiem
šobrīt bmw izskatās šādi ;)
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu
100x labāk ar tīriem lukturiem ;)
Profila bilde
rews
Ziņojumi: 1170
Pievienojies: 20 Nov 2011, 11:26
Braucu ar: Melnu cabrio
Atrašanās vieta: Riga

Nu daudz labak! Malacis :super:
Attēls
Profila bilde
baumanis

sūdigi ka priekšējos lukturus nevar izkrāsot, viņi tā aizlīmeti ka ar celtniecības fēnu neizdevās to līmi dabūt vaļā :doh:
Profila bilde
imis
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 14 Apr 2011, 17:56
Braucu ar: e36 316
No pakaļas ļoti smuks, vēl diskus un tip top ;)

No priekšas gan prasās bamperi un citus lukturus.. :gigigi:
Attēls
GYMKHANA.LV
Profila bilde
baumanis

laba diena visiem :D
pa šito nedeļu nokurinātas daudz riepas, pie skolas gribot noplātīties, salauzu reduktoru,kuru turpat skolā 2st laikā sadabūju citu un nomainiju,un pēdējais kas notikās vakar motors atteicās strādā ,sākas ka braucot mājās mazliet izdomāju uzstiept, pie 160 pamaniju ka vairs neceļ ,sabremzēju un sapratu ka nestrādā 1vai 2 cilindri, kaut kā tiku līdz mājām , noliku malā, pec tam meigināju šķilt, nekas nemainijās strādā kādi 4 vai 5 cilindri, šodien meiģināju šķilt vairs pat nevar pielaist, varbūt kādam ir varianti , kas notikās ? bet nu pa cik bmw beigsies trešdien apdrošināšana, laikam tiks jaukts arā ,un vietā liksies 2.5 un cita kārba :clap:
Profila bilde
jurcis
Ziņojumi: 860
Pievienojies: 10 Apr 2011, 11:47
Braucu ar: e30 un e46

Interesanti, vai nu vienam podam indukcijas spole beigta/sveces nestrādā vai arī tur ne tādi šķidrumi satiekas, var būt vel dažādi varianti.
Profila bilde
baumanis

laba diena visiem :hahaha:
sen nekas nav šeit rakstīts un tagad arī nerakstīsu :D sīkāk par auto kas darās būs vēlāk :bmw:
tātad nepieciešama palīdzība , sava 2.0 parasta motora vietā , ieliku tagad 2.0 vanos no 96 gada , viss ir ok, tikai vajag pieslēgt to EWS , kāds varbūt var man uzzimēt kādu shēmu kas , kā un kur ir jāslēdz klāt ,
cik sapratu tad man vajadzēja šadas lietas lai viņu pieslēgtu ?
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
un mainot motora provotku ,man palika pāri sītāds štekeris , manam bmw viņu nav kur pieslēgt, kas tas pa stekeri ?°
Attēls
Profila bilde
baumanis

15 Sep 2012, 19:55

skatos ka vēl topiks stāv, viss šitais beidzās , ar to ka meiģinaju iebāzt 2.0 Vanosu , bet nekas nesanāca, un auto pārdevu bez motora un karbas, auto nopirka labs draugs , auto joprojām ir vēl uz mana vārda, draugs arī kādu laiku čakarējoties dabūju pie dzīvības ieliekot 2.0 no e34 ar manu veco sabeigto kārbu, kopš vasaras vidus auto ir atpakaļ ielās, daudz ko pārcieties jau un mazliet pasmērēts pret stabiem un citiem šķērļiem, bet joprojām iet , vizuālais arī mainās uz labo pusi jau ir uzlikti lietie diski utt, bet ok par šo auto vairs šeit nekas netiks rakstīts, takā kad pārdevu bmw , nopirku opel vectra b 1.7TD :doh: , pabraukāju kādu laiku un sapratu ka gribu bmw , jo tomēr ļoti iepatikas, meiģināju samainīt opeli pret kādu bmw , bet īpaši nekas nesanāca, bet nu uzrādas viens piedāvājums un iegādājos e36 , itkā pirms braucu skatities teica ka 318, bet pēc e.csdd.lv sanāca ka tomēr laikam 316, bet tas pofig, kad izbraucu ar to bmw, nemaz tik sūdigi negaja, vai man vnk tā likās pēc opel 1.7 TD :D , tā nu teicu ka ņemu , gribēja sākuma 700ls, pa cik pats īstais saimnieks nebija ,kad skatijos auto , teicu lai pazvana pasaka ka dodu 500ls un lai tiekamies pie csdd :hahaha: , par brīnumu viss notikas. auto vēl pie manis mājas nav , tpc bildes arī nebūs , būs tikai nākošnedēļ jo pirmdien braucu pārrakstīt un uz TA jo nav TA .°°
sīkāks apraksts būs vēlāk un bildes arī . :hahaha: