NUMURI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 31
- chevron_right
Sveiki tautieši kāds varētu pateikt un gan jau kad ir saskāries, kad grib dabūt vnz ar noteiktiem cipariem un burtiem. Cik maksā ja no csdd grib dabūt tekošās sērijas nr??? Tagad piem ir sērija JX- XXXX un gribas numuru ar konkrētiem skaitļiem utt. Nezinu vai izskaidroju bet ceru kāds varētu palīdzēt pateikt cik tas izmaksā.
Csdd lapu visu esmu izracis tur atradu kad ķipa numuru izgatavošana pēc pasūtījuma ir 3500 euro sviests!!!!
Gaidu kādus viedokļus
Csdd lapu visu esmu izracis tur atradu kad ķipa numuru izgatavošana pēc pasūtījuma ir 3500 euro sviests!!!!
Gaidu kādus viedokļus
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Pēc pasūtīšanas tā arī maksā, bet ja gribi no tās sērijas kas tagad iet, ir jāpiemaksā kādi 50 eur, ja nemaldos un Tev
parādīs kādi būs pieejami, bet nav teikts, ka tur būs tāds kādu gribi, ir mēģināts.
parādīs kādi būs pieejami, bet nav teikts, ka tur būs tāds kādu gribi, ir mēģināts.
man visu laiku ir bijis jautaajums par so teemu.chickie rakstīja:Pēc pasūtīšanas tā arī maksā, bet ja gribi no tās sērijas kas tagad iet, ir jāpiemaksā kādi 50 eur, ja nemaldos un Tev
a kas notiek ja es neatrod sev tiikamu nr?? naudu atgriez vai janem kas ir??
ej uz otro stavu,tur ir pie loga saraksts,kadi numuri pieejami,izveelies apmaksa ja ir labi gali,tad var dabut ari seriju,kura piem.bus izlikta tikai pec nedelasBeerzins rakstīja:man visu laiku ir bijis jautaajums par so teemu.chickie rakstīja:Pēc pasūtīšanas tā arī maksā, bet ja gribi no tās sērijas kas tagad iet, ir jāpiemaksā kādi 50 eur, ja nemaldos un Tev
a kas notiek ja es neatrod sev tiikamu nr?? naudu atgriez vai janem kas ir??
taja saraksta ir daudz numuru,jaiet tik katru dienu uz csdd piemeram spogultipa numuru 100%pilns
a nu sk. es pat nezinaaju ka vinus var apskatiit kkur jau pirms maksaasanas....
kaa tas ir spogultipa??
kaa tas ir spogultipa??
3223,5005,7447 uttBeerzins rakstīja:a nu sk. es pat nezinaaju ka vinus var apskatiit kkur jau pirms maksaasanas....
kaa tas ir spogultipa??
ja kadam interese var dabut pa letu
fo-249
piedavajet pasi (cena+csdd)
fo-249
piedavajet pasi (cena+csdd)
Jaunas rezerves daljas pa pievilcigu cenu ! PM >>
Nopirkšu steidzami :
XX-8 vai XX-88
XX-8 vai XX-88
Varbūt kādam ir piedāvājumā nummurs ar VZ vai ZV burtiem?
a nr. zimes nav
GunTixV rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gfmlm.html
Ja kādam ir, nopirkšu xx-16
XX-8008????
Reāli pazaudēju numurzīmi JL-8584 ja kāds atrod lūdzu 22831957 forumisti kopa ir spēks iespējamās vietas salu tilts ,ķemeri rīga rīga ķekava
Drive until you die with your e36
Varbut kadam intrese numuri
DV548
DS1175
Savu cenu piedavajiet MP.
DV548
DS1175
Savu cenu piedavajiet MP.
Ir īpašumā EZ-1850, varbūt kādam interē. :) PM
-
find_in_page
- chevron_left