Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 32
- chevron_right
Skaista krāsa.
ieraugot stalones postu mana topika padomaju ka šis atkal ielicis savu kačato celtnieka auguma bildi mana topika
Rapakivi rakstīja:Skaista krāsa.
ja man ari patik nevaru jau sagaidit kad ieraudzisu savu e36 jauna veidola oficiali latvija ir tikai 2 masinas tada krasa nopirktas bm auto un abas ir M//Rapakivi rakstīja:Skaista krāsa.
ta ir super tuning turbo turetajs nevis slota
Esmu patīkami pārsteigts jo man tādi vairāki mājā (būs ko savā Bmw sabāzt )
BMW forever
+328 un /zelta krasas diski /stalone rakstīja:Esmu patīkami pārsteigts jo man tādi vairāki mājā (būs ko savā Bmw sabāzt )
blins,man tādi gļuki bildē kur spārns stāv uz tam mucām domāju nafig pelēks un apkaša melna
kas beigās tā ir par krāsu?
ruby black metallicRENIO rakstīja:kas beigās tā ir par krāsu?
es jau 2 dienu uz viņa luru un tapat vel isti nesaprotu kada krasa viņš isti ir bet man patikKobreti rakstīja:blins,man tādi gļuki bildē kur spārns stāv uz tam mucām domāju nafig pelēks un apkaša melna
nu ta darbi turpinas
šodien iedzinu sevi bankrota tika iegadats viss lai var sakt likt motoriti vieta
sajuga komplekts /luka/
jauns dzesešanas radiators /nissi/
sintetikas ellas /eni i-sint profesional 5w-40
ellas filtrs
antifriz
generatora siksna
un kaut kads gultnis kas truka motoram jo motors naca no automata
varstu vaka blive
jaunas sveces
glazu atasaite
spliteri zem m/bampera
shortshifters
un vel vesals kalns ar sikumiem
te motorits jau ara beidzot un te vecais motorits super turbo motoraparsega tureklis Ps: slepta reklama
ikšķeles auto darbnica veic visa veida auto remontdarbus pa piņemamam cenam tur ari var sakrasot un sataisit auto ja ir bijis avarija
šodien iedzinu sevi bankrota tika iegadats viss lai var sakt likt motoriti vieta
sajuga komplekts /luka/
jauns dzesešanas radiators /nissi/
sintetikas ellas /eni i-sint profesional 5w-40
ellas filtrs
antifriz
generatora siksna
un kaut kads gultnis kas truka motoram jo motors naca no automata
varstu vaka blive
jaunas sveces
glazu atasaite
spliteri zem m/bampera
shortshifters
un vel vesals kalns ar sikumiem
te motorits jau ara beidzot un te vecais motorits super turbo motoraparsega tureklis Ps: slepta reklama
ikšķeles auto darbnica veic visa veida auto remontdarbus pa piņemamam cenam tur ari var sakrasot un sataisit auto ja ir bijis avarija
Uz tām kopējām izmaksām jau varēji arī noziedot piečuku jauniem kapota amīšiem, lai nav šmuce tautai jārāda
Bet kaut kas pievelkošs ir tajās dzinēja maiņās...
amiši sen jau ir iepirkti turetajs ir lai var aukstak pacelt kapotu neka ļauj tie amiši jo motoram siksnu parak aukstu pieseja kad cela ara un protams ka atpakal pievienot visiem ir slinkums tapec naca talka /super turbo turetajs
+1, savējam laikam samainiju pa 12 ls, vairs neatceros, bet nav patīkami, kad silti amīši neturas.marux rakstīja:Uz tām kopējām izmaksām jau varēji arī noziedot piečuku jauniem kapota amīšiem, lai nav šmuce tautai jārāda
Radās jautājums - vai kupejai ir savādāki kapota stiprinājumi kā sedanam? Vismaz manam ir skrūvīte šofera puses kapota kronšteiniņā, kuru izskrūvējot eņģīte atveras un kapotu var pacelt gandrīz vertikāli
HVZ vienkarši darba procesa čali atduras ar to kaju kapota un pietika ar to ka atlaida tos amišus vaļa
ja tev tik ļoti intrese vai es esmu iepisis kapeiku uz kapota amišiem tad speciali priekš tevis varu uztaisit bildi ar atvertu haubi bez/super turbo turetaja / bet man tas pieduriens ar slotu taja hausa patik
PS: budžetu pat savam projektam negribu skaitit jo priekša vel krasošanas darbi
ja tev tik ļoti intrese vai es esmu iepisis kapeiku uz kapota amišiem tad speciali priekš tevis varu uztaisit bildi ar atvertu haubi bez/super turbo turetaja / bet man tas pieduriens ar slotu taja hausa patik
PS: budžetu pat savam projektam negribu skaitit jo priekša vel krasošanas darbi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …