Ch: 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Vento tas pats golfs, ar to pashu luupu vien ir!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Īstenībā tīri labach. rakstīja: Un par cik Golfa lūpas šobrīd nav pieejamas, izdomāju, ka sūtīšu vento lūpu. Sapratu, ka tā tomēr izskatās krietni labāk. :naac:
Jāpabeidz vēl savam līdz galam golfa lūpu, vidu sakausēju, lai nav dalījums, galus arī uztaisīju atpakaļ orģinālos, tik vēl bišk forma jāpielabo ar fēnu
jenchs rakstīja:Vento tas pats golfs, ar to pashu luupu vien ir!
Atšķirās tās lūpas.
Bish atšķirība tur tomēr ir. Vento lūpa ir pilnībā taisna, un visā garumā vienmērīgi plata.. Atšķirībā no golfa lūpas, kas galos paliek šaurāka..jenchs rakstīja:Vento tas pats golfs, ar to pashu luupu vien ir!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Mosh arī, 5 gadus braucu ar golfiem shosejaa, nebiju pamanijis, tadu atskjiribu!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Kur viņas vēl bez Renoksa var meklēt, vēlams pārdaugavā vai centrā?
Biju Apē, tur uz vietas nebija..
Biju Apē, tur uz vietas nebija..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu ka griesti sanaca normali ir kasaki vai nau cik labi tas audums stiepjas?
Kasjaki ir galvenokārt uz abšifkām.. Uz griestiem auduma nestaipīšanās neradīja problēmas.. :) Griesti paši pa sevi sanāca imho kvalitatīvi. Vienīgais kasjaks kas uz griestiem ir, tas ir tādēļ, ka viņi paši par sevi bish karājās nost no auto jumta. Bet to domāju atrisināt ar tām ļipuškām (nu tā kā piem bērnu apaviem, kur nav šņores). Ā, un vēl tas, ka liekot viņus iekšā bish pa daudz salocīju, līdz ar to vietā pie lūkas griesti riktīgi salocījās/saplīsa un izveidojās krunka.. Bet tas viss saistīts ar instalācijas problēmām. Pati aplīmēšana sanāca ļoti laba, imho!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ieinstalēju baltās aizmugurējās lampas un nomazgāju.
Un hvz,man nomazgājot viņu un iečekojot, sejā parādījās smaids. Laikam tapēc, ka biju pieradis pie netīra auto, līdz ar to biju pārliecināts ka auto vizuāli ir šrotaināks, bet tagad imho ir nice. :) Feislifta bamperis, lūpiņa, lowz, diski, pāris inčīgi elementi un es vispār būšu starā.
Un hvz,man nomazgājot viņu un iečekojot, sejā parādījās smaids. Laikam tapēc, ka biju pieradis pie netīra auto, līdz ar to biju pārliecināts ka auto vizuāli ir šrotaināks, bet tagad imho ir nice. :) Feislifta bamperis, lūpiņa, lowz, diski, pāris inčīgi elementi un es vispār būšu starā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vizuāli būtu ļoti glīts aparāts, ja vien nebūtu dzelteno atribūtu..
Tiešām riktīgi smuks, kad savedīsi priekšu kārtībā tad vispār bus pa pirmo
Ir labi, tik prasās nopulēt izputēja galus, lai spīd!
no ta izpūtēja es labprāt tiktu vaļā.
kkur jau teicu, ka man besī kā skan 4cyl motori un pasargdies' ja vēl skaļa truba. + nepatīk ka tie gali ir uz augšu.
Arī tur plānā ir sadomāt kko klusaku un glītāku.
Citādāk mans 328i ir kluss un iet naisss, bet šis rūc drausmīgi, bet salīdzinoši ņifiga neiet.
kkur jau teicu, ka man besī kā skan 4cyl motori un pasargdies' ja vēl skaļa truba. + nepatīk ka tie gali ir uz augšu.
Arī tur plānā ir sadomāt kko klusaku un glītāku.
Citādāk mans 328i ir kluss un iet naisss, bet šis rūc drausmīgi, bet salīdzinoši ņifiga neiet.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
blin nevaru sagaidit kad man bus beidzot tie dzeltenie atribuuti
miglas jau saku domat ka nekad nesagaidiishu, jau labu laiku naak
miglas jau saku domat ka nekad nesagaidiishu, jau labu laiku naak
IZskatās traki sakopts!
baigais malacis esi - no diezgan šrotaina paskata ir kļuvis diezgan cēli glīts...
tiešām, nevar teikt, ka ziemas dampis, tikai gāzšanai... :) tā turpināt...
tiešām, nevar teikt, ka ziemas dampis, tikai gāzšanai... :) tā turpināt...
izskatās tiesām sakarīgs
labi esi pastrādājis
labi esi pastrādājis
Lukturi ar balto pagriezienu pašam jau bija, vai kur pirki?
Liels Malacis esi
Tiešām prieks uz ko šādu skatīties
Liels Malacis esi
Tiešām prieks uz ko šādu skatīties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8