Reinis_320i coupe.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Kā aizdomīgi.?Rudziņš rakstīja:man vienigam izskataas aizdomiigi pr. lukturi ????
Pasēdināt varētu laikam jau atļauties kādus 2cm. Bet nez,nez.. būs lower un lūpa nost. jāskatās..kaseenc rakstīja:Izskatās, ka lukturi svīst! Piesēdināt un būs bomba!
zuze91 rakstīja:hm... pazīstama seja
ak šie stopētāji.
BMW - Best Motorsport Weapon
personīgi šķiet, lai vai kā, bet šeit būtu labak numuri ar zilo maliņu, proti eiropas , šitie izskatās, nesmuki, nobružāti
iznicini pasata lupu, un tad es nemu vinu!
zel kad topiks pamiris!
zel kad topiks pamiris!
Ā jā vel nopirktas skrūves sagāzumam, protams skrūvējot ārā nolūza. ;D
sent from my nokia 5110
sent from my nokia 5110
Jā bleķinieku jau cik dienas no tevis ņemu.zuze91 rakstīja:Tu tak esi Profesionāls Indivīds
sent from my nokia 5110
Woahāaa esmu atpakaļ. ! šodien notonēju gaismekļus salonā, pašam pat baigais prieks par gala iznākumu, ha. :)
sent from my nokia 5110Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nākamais, kas jādara jākrāso visi pārējie salona loriņi. Iesakiet ar kādu krāsu krāsot. + vajadzētu salona apšivkas melnās ādas. Ja kādam ir ko piedāvāt tad PM. :)
sent from my nokia 5110
sent from my nokia 5110
Parasti jau kurmisracing taisīja eksterjerā ne interjerā...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
A man gan tur, gan tur. :pzuze91 rakstīja:Parasti jau kurmisracing taisīja eksterjerā ne interjerā...
sent from my nokia 5110
nu kapeeeeeeeeec ta jadara
kartejais Priekulu Teka sindroms,
Ka to saprast ka priekulu teka sindroms? stulbs komentārs, ja viens vai divi ta izdara, tas nenozime kad visi to dara....
P.S nu nav diezko skaisti, bet ja jau pasham patik lai tone, galvenais - nenonakt lidz hapo stadijai
P.S nu nav diezko skaisti, bet ja jau pasham patik lai tone, galvenais - nenonakt lidz hapo stadijai
A kapēc nē? Nesaprotu, labāk būtu bijis atstāt baltus? Oem melnajiem griestiem ari taču viss i melns.AndzaK_LV rakstīja:nu kapeeeeeeeeec ta jadara
sent from my nokia 5110
Nuu šeit viss normas robežās.Lācis rakstīja:Ka to saprast ka priekulu teka sindroms? stulbs komentārs, ja viens vai divi ta izdara, tas nenozime kad visi to dara....
sent from my nokia 5110
Šodien nummurs aizslīdēja uz sānu.
sent from my nokia 5110Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labāk būtu palicis turpat...
nu bet loģiski.zuze91 rakstīja:Arī izvairies no fotoradariem ?
Ehh vienu brīdi būs jāpabraukā, gribējās paeksperimentēt gnj ne uz ilgu laiku stāvēs šādi...
tas nr sanā izskatās vnk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10