Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 292
- chevron_right
uz to bamperi jav pieteicas cilveks, taka ja nepanems tad liksu tirgoties vinu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
šodien salikta ieplūdes apakšējā daļa, isplūdes pirmā daļa, visi sūkņi un ģenerātori, un vel iesāku vārstu vāka skrūvēm griezt lkielākas vītnes
tiko tika iepirkts prieksejais bampers un soreiz istais nevis parastais
Labas cenas.
Labas cenas.
Jā es pieteicos , es jau esmu ar mieru kaut vai šodien braukt pakaļ (uzmestu vēl 5ls ja šodien varētu savākt)KLAVINS rakstīja:uz to bamperi jav pieteicas cilveks, taka ja nepanems tad liksu tirgoties vinu
nju tad nekoAnderss rakstīja:Jā es pieteicos , es jau esmu ar mieru kaut vai šodien braukt pakaļ (uzmestu vēl 5ls ja šodien varētu savākt)KLAVINS rakstīja:uz to bamperi jav pieteicas cilveks, taka ja nepanems tad liksu tirgoties vinu
coupe 2.8
šodien saliku un pielaidu motoru
Nomainīts termostats,tagad man silti mašīnītē.
malacis! kā grižas?jopis rakstīja:šodien saliku un pielaidu motoru
Par tēmu,sadabūts mīzēju sūknītis!
coupe 2.8
Izravēts bagāžnieks un salona aizmugure un izkasīts piķis!
Šodien jāpabeidz salona ķidāšana un vēl šis tas, tad jau drīz arī mans želejauto izskatīsies pēc kkā lietojama!
Šodien jāpabeidz salona ķidāšana un vēl šis tas, tad jau drīz arī mans želejauto izskatīsies pēc kkā lietojama!
uzlikti melni numura tureetaaji! siikums bet patiikami!
kaads negrib savaakt hromeetus nuumur tureetaajus?
kaads negrib savaakt hromeetus nuumur tureetaajus?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
liec ss un tirgo, ganjau kāds pareizās tautības cilvēks savāks.
vakar noravets nost prieksejais bampers , atkal
un tiko sanemts zvans ka riepas un prieksejais bampers ir majas un ka sovakar varesu savakt priekseja kresla dekorativas aizmugures
un tiko sanemts zvans ka riepas un prieksejais bampers ir majas un ka sovakar varesu savakt priekseja kresla dekorativas aizmugures
Labas cenas.
Labas cenas.
nomainitas atsaites, bremzu slaucinjas, prieksas amiishiem puteklu gumijas un sametinaata truba
Iegādāti priekšējie pagriezieni! Beidzot abi būs vienādi
Powerwd By ProTuning
Powerwd By ProTuning
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pēc diezgan ilga pārtraukuma arī kas izdarīts manam e36 - uzlikts čips un iepirkta jauna BOSCH zonde... savādāk 12l uz 100km nepatika vairāk...
Un tagad vai ir jūtama atšķirība?
kadu un cik lielu chipu?možais rakstīja:pēc diezgan ilga pārtraukuma arī kas izdarīts manam e36 - uzlikts čips un iepirkta jauna BOSCH zonde... savādāk 12l uz 100km nepatika vairāk...
nu ko jau diži var just no is, bet nu riit redzeesim, tikko tikai atbaucu no valmieras ar e39 - riit spraudisu kompi klaat un 1dien zondi japievieno...RENIO rakstīja:Un tagad vai ir jūtama atšķirība?
no information about chip - just chip (lay's, estrella u.c.) - +15hp & 25Nm + 500rmp redline - rews
Pēdējais labojis možais - 15 Jan 2012, 00:19, kopā labots 1 reizi.
sadabūju nopuvušo štekeri priekš lukturu augstuma regulācijas,tgd tik jāpieliek!
coupe 2.8
maneejam ari ir kkaads, tikai nezinu kaads, griezhas liidz gandriiz 7 shutkaammožais rakstīja:nu ko jau diži var just no is, bet nu riit redzeesim, tikko tikai atbaucu no valmieras ar e39 - riit spraudisu kompi klaat un 1dien zondi japievieno...RENIO rakstīja:Un tagad vai ir jūtama atšķirība?
no information about chip - just chip (lay's, estrella u.c.) - +15hp & 25Nm + 500rmp redline - rews
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 292